GRJTerror05007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους. Είμαι νέος σε αυτό το forum και αυτό είναι το πρώτο μου post-thread. Βρίσκομαι στο 5ο έτος ιατρικής στην Θεσσαλονίκη. Όπως αρκετοί νέοι αρχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό έτσι και εγώ. ΟΧΙ όμως μόνο για τα οικονομικά αλλά επειδή είναι εμπειρία ζωής. Θα ήθελα να σας τι πρέπει να κάνω για να δουλέξω ως καρδιοχειρουργός στην Φιλανδία ή στην Σουηδία ή στην Αγγλία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
fylatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κατα δευτερον, γιατι αυτες τις χωρες; Εχεις παει σε αυτες τις χωρες; Οικονομικα πως εισαι;
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ενας γνωστος ειχε φυγει Γερμανια για ειδικότητα, εχω πανω απο χρονο να μιλησω μαζι του αλλα ξερω ότι ακομα ειναι εκει. Χρειαστηκε βεβαια να μαθει και τη γλώσσα.
Doug21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους. Είμαι νέος σε αυτό το forum και αυτό είναι το πρώτο μου post-thread. Βρίσκομαι στο 5ο έτος ιατρικής στην Θεσσαλονίκη. Όπως αρκετοί νέοι αρχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό έτσι και εγώ. ΟΧΙ όμως μόνο για τα οικονομικά αλλά επειδή είναι εμπειρία ζωής. Θα ήθελα να σας τι πρέπει να κάνω για να δουλέξω ως καρδιοχειρουργός στην Φιλανδία ή στην Σουηδία ή στην Αγγλία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! το μονο που ξερω απο προσωπικη πειρα ειναι οτι στην Αγγλικα προτιμουν ντοπιους.
morgy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Στη Σουηδία πάντως από όσα ακούω υπάρχει ζήτηση για γιατρούς, και μάλιστα δέχονται από διάφορες χώρες. Προχθές άκουσα από δύο διαφορετικές πηγές ότι έχουν έρθει αρκετοί Έλληνες γιατροί και μηχανικοί, τώρα μέσα στο καλοκαίρι.
fylatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Απλα να ξεκαθαρισουμε οτι ενας ειδικευμενος ιατρος βρισκει ευκολοτερα θεση σε αυτες τις χωρες, αλλα οι ιδιες χωρες (οχι ομως και η Γερμανια/Αυστρια/Δανια) δεν εχουν πολλες θεσεις για ειδικοτητα. Εξυπνο, αφου δεν σπαταλουν χρηματα για την εκπαιδευση των ιατρων τους. Θελεις μονο καρδιοχειρουργικη; Επεμβατικη καρδιολογια σκεφτεσαι; Απλα ειναι καπως ανταγωνιστικη ειδικοτητα και θα σου ζητηθουν πολλα για να μπεις (δεν παει με λιστα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα