Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικα τα κωλαρα,μαναρι,κουκλα κτλ δεν τα λεω για να πεσει καμια αλλα επειδη χαιρεστε, οχι ολες αλλα παρα πολλες γυρναν μεν με το υφος ασε μας μαλακα αλλα χαμογελαν (αρκει βεβαια απλα να πεις την μαλακια σου και να τις αφησεις στην ησυχια τους)

Τι εννοείς; Να μην προχωρήσεις και στο «περνάω ξυστά δίπλα της με το γκάμπριο, χουφτώνω-γκαζώνω-φάτε χώμα ρε!!!» ;;;

(Σοβαρά, το έχει κάνει άνθρωπος αυτό...)

• Like 2
  • Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς; Να μην προχωρήσεις και στο «περνάω ξυστά δίπλα της με το γκάμπριο, χουφτώνω-γκαζώνω-φάτε χώμα ρε!!!» ;;;

(Σοβαρά, το έχει κάνει άνθρωπος αυτό...)

...Ναι και αυτο ,αλλα επισης να μην την ακολουθεις για 50 μετρα συνεχιζοντας την ποιηση και το πριξιμο

Δημοσ.

έχω πει σε γκόμενα "μάγκα μου είσαι για μια νύχτα που δε θα μας τον ξεχάσει κανείς?" για να δω τι παναγία θα μου ρίξει

Τελικά έλιωσε στα γέλια κ πήρα τηλέφωνο

ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟΥ  :cry: 

3842124.gif

είχε και γαμώ τα σουβλάκια , όλα ψημένα στο κάρβουνο κ τα ψωμάκια , μπόμπα

• Like 14
Δημοσ.

Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως όσες βάφονται, είτε βάφονται λίγο είτε πολύ (δηλαδή όλες), δεν βάφονται για τον εαυτό τους. Ούτε για τους άνδρες. Βάφονται για τις άλλες γυναίκες.

Αυτό είναι ένα μεγάλο στερεότυπο που έχουν οι περισσότεροι άντρες. Αντιθετα οι γυναίκες αισθανονται πολύ πιο άνετα να είναι απεριποιητες μπροστά σε άλλες γυναίκες. Μετα εξαρτάται και η περίσταση.

Μας έλεγες για το ροζ πριν και τώρα ποστάρεις. :P

Μακάρι να υπήρχαν να έπαιρνα. :P

lnp9Abd.jpg

Θέλω το ροζ της Lightning <3 Ή το ασημί του Sephiroth.

Δημοσ.

Κορίτσια μιας και μιλάτε για κάτι που θέλει στανταρόκο ντεκαπάζ πριν γίνει μωβ/μπλε/πράσινο/ροζ, ενημερώνω όσες δεν το ξέρουν ότι η νέα επαναστατική μέθοδος olaflex δεν καίει τα μαλλιά και κάνει την τρίχα πετονιά (χρωματικά!). Κοστίζει βέβαια τα διπλάσια από μια ντεκαπάζ, αλλά το αξίζετε.

Στο επόμενο επεισόδιο, τι λένε οι στρέητ άνδρες για το υπερβολικό μπρόνζερ, 4 σημεία που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να κάνετε χάηλαητ και ποια τζελ για νύχια ξεχώρισε το φουρνάκι μας.

• Like 7
Δημοσ.

Κάποια στυλ που μου αρέσουν στις συγκεκριμένες κοπελιές τουλάχιστον:

Kate Beckinsale (σε Underworld και Περλ Χάρμπορ)

Underworld-2003-kate-beckinsale-5346600-

Pearl-Harbor-2001-kate-beckinsale-532066

Tao Okamoto (The Wolverine)

TW4.jpg

photo_10.jpg

Shannyn Sossamon

Shannyn%20Sossamon%20Tattoos%201.jpg

shannyn-sossamon-2015.jpg

• Like 1
Δημοσ.

όχι ρε συ τι πρόβλημα να έχω, το φαΐ μου τρώνε? :-D αλλα απ το να δίνουν 200 euro το μήνα και να είναι σαν κλόουν μπορούν να αποκτήσουν αυτοσυγκράτιση κ αυτοσεβασμό κ να είναι πραγματικά όμορφες και καλλωπισμένες

Έχω συγγενή (ευτυχώς όχι αδερφή μου) η οποία χαλάει τόσα κ άλλα τόσα το μήνα (λεφτά του άντρα της παρεμπιπτόντως γιατι αρνείται να δουλέψει) χωρίς να έχει οικονομική άνεση προκειμένου να είναι θεά όπως λέει. Έχει καμια 20ριά κιλά παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι γελοίο. Νύχια , μαλλιά , μακιγιάζ κ το ένα κ το άλλο κ στο τέλος ταπί και ψύχραιμοι.

Κάθε βράδυ βέβαια τα πυτόγυρα πυτόγυρα . :-D

ενώ η ποιο εύκολη , ανέξοδη αλλα και λογική λύση θα ήταν να φάει λιγότερο :-) . Αυτό σημαίνει να προσέχω τον εαυτό μου , τα άλλα είναι εύκολες αλλα κ αναποτελεσματικές λύσεις κατα τν άποψη μ

Και τι να κανει ρε φιλε, να βαλει μαυρη πλερεζα επειδη εχει 20 παραπανω κιλα?

Τα οποια κιλα υπαρχει ενα μικρο ποσοστο να προερχονται απο θεμα υγειας (και δε μιλαω μονο για θυρεοειδη που χει γινει καραμελα στο στομα μερικων ευτραφων,υπαρχουν αλλα προβληματα διεγνωσμενα απο γιατρους στα οποια ακομη δεν εχει βρεθει θεραπεια)

Και απο λαιμαργια να προερχονται δηλαδη, τι να κανει να μην περιποιηθει τον εαυτο της? Να φοραει ενα σακι για να κρυβεται?

Δε λεω, υγιες βαρος = υγεια, αλλα καλο ειναι να ζουμε τις στιγμες μας καθε μερα κ οχι υπο προυποθεσεις.

Επισης, απο τη στιγμη που καποιος ξεκιναει αποπειρα αδυνατισματος μεχρι τη στιγμη που υπαρχουν εμφανη αποτελεσματα υπαρχει ενα χρονικο διαστημα που μπορει να διαρκεσει μηνες, οπου ο αλλος μπορει να υποθεσει χιλια δυο κακα για τη διατροφη του.

ρε συ το βλέπω πολύ το έντονο χάλκινο να κυκλοφορεί τέτοια περίοδο .. το 7/4 που έχω ήταν κάτι πολύ απλό για τα γούστα μου...

ροζ δεν νομίζω ... ένα ξεραμένο σκατόκαστανοξανθο το κόβω ... :/

Το πιθανοτερο ειναι να γινουν χαλκινο/πορτοκαλια τα μαλλια σπυ...

Σταματησα να τα βαφω κοκκινα γιατι επρεπε καθε 20 μερε/μηνα να περναω βαφη για το ξεβαμενο και επειδη εβγαινε η ασχετη καστανοξανθη ριζα.

• Like 2
Δημοσ.

Και τι να κανει ρε φιλε, να βαλει μαυρη πλερεζα επειδη εχει 20 παραπανω κιλα?.

Τί Kathy μου, δεν τά'μαθες; Πρέπει νά'μαστε όλες στα ίδια κιλά σαν βγαλμένες από σελίδες περιοδικών! Όποια είναι +5 κιλά βάζει μπούρκα ή σακί, όποια είναι +20 κιλά δημόσιος εξευτελισμός, όποια είναι +30 κιλά την κλείνουν μόνιμα στο σπίτι της κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Τί Kathy μου, δεν τά'μαθες; Πρέπει νά'μαστε όλες στα ίδια κιλά σαν βγαλμένες από σελίδες περιοδικών! Όποια είναι +5 κιλά βάζει μπούρκα ή σακί, όποια είναι +20 κιλά δημόσιος εξευτελισμός, όποια είναι +30 κιλά την κλείνουν μόνιμα στο σπίτι της κλπ.

Ναι αλλα μην παρουμε φορα καιμχασουμε πολλα κιλα γιατι τοτε θα μαστε ανορεξικες, κομπλεξικες χωρις καμπυλες. My ass...

• Like 1
Δημοσ.

Κορίτσια μιας και μιλάτε για κάτι που θέλει στανταρόκο ντεκαπάζ πριν γίνει μωβ/μπλε/πράσινο/ροζ, ενημερώνω όσες δεν το ξέρουν ότι η νέα επαναστατική μέθοδος olaflex δεν καίει τα μαλλιά και κάνει την τρίχα πετονιά (χρωματικά!). Κοστίζει βέβαια τα διπλάσια από μια ντεκαπάζ, αλλά το αξίζετε.

Στο επόμενο επεισόδιο, τι λένε οι στρέητ άνδρες για το υπερβολικό μπρόνζερ, 4 σημεία που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να κάνετε χάηλαητ και ποια τζελ για νύχια ξεχώρισε το φουρνάκι μας.

Εισαι τεχνοκρατης  :P   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...