Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εμένα μ'αρέσει τέτοιο στυλ. Ξέρει κανείς πως γίνονται αυτές οι μπούκλες; Χοντρά ρολά. 2
HALF EVIL Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σύριζα θα της τάκοβα στον ύπνο της. Τόσο ντεμοντε look. 3
Manos5686 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μωρέ και καραφλή να είναι άμα έχει Βυζγιά.. Πως τα χέζει τα μαλλιά..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγορε μαλλι ποτε και για κανεναν λογο.Και σε καμια. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από μπιπ μπιπ
volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 σε μερικες παει πολυ δεν μπορεις βεβαια να τα τραβας σε συγκεκριμενες στιγμες αλλα οκ δεν ειναι κ αναγκαιο
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 πχ. γερουνβασιλη? Εμένα μ'αρέσει τέτοιο στυλ. Ξέρει κανείς πως γίνονται αυτές οι μπούκλες; τι να μας πει αυτη, οριστε μαλλι να φχαριστηθεις... θελει βεβαια 3 παντεν την εβδομαδα αλλα αξιζει το κοπο 2
Vapir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 πχ. γερουνβασιλη? τι να μας πει αυτη, οριστε μαλλι να φχαριστηθεις... θελει βεβαια 3 παντεν την εβδομαδα αλλα αξιζει το κοπο Γαμάτο μαλλί , μπορεί να γίνει άνετα κουβέρτα να σκεπαστεί μαζί με τον δικό της μετά απο outdoor sex σε κάποιο δάσος Είμαι ρομαντικός... Άσχετο αλλα αυτό είναι σώμα να φοράει κολλητό μπλουζάκι κ κοντό σορτσάκι , όχι οι μασκαφούτες που ξεχύθηκαν με την πρώτη ευκαιρία ... μου γυρίσανε τα άντερα σήμερα, πολύ φώκια με σορτσάκι στην Πάτρα 1
Demetra_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το χρώμα του μαλλιού,βγήκε φοβερό.... έντονο και αρκετά extreme με το όλο κούρεμαρώτησα και την κατάληξη του όταν θα αρχίσει να ξερνάει....θα πορτοκαλίζει !!! (μου αρέσει και αυτή η έκδοση τονικότητας) 3
defacer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δε χρειάζεται, η Δήμητρα μας αρέσει ανεξαρτήτως μαλλιού. Βάλε όμως έτσι κι αλλιώς, το κόκκινο δεν είναι ποτέ αρκετό. Επίσης νομίζω μόλις βρήκα τίτλο που θέλει να γίνει ποίημα. 2
Ψιτ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σύριζα θα της τάκοβα στον ύπνο της. Τόσο ντεμοντε look. Με πασοκ; Εμένα μ'αρέσει τέτοιο στυλ. Ξέρει κανείς πως γίνονται αυτές οι μπούκλες; Με υπομονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα