defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 εμένα μαρέσει το μακρύ μαλλί, είναι βασικό κριτήριο όταν διαλέγω κοπέλα. Δεν έχω τόσο κόλλημα με το χρώμα, βέβαια αν είναι κάτι πολύ προχωρημένο : μπλέ, μωβ, πορτοκαλί. Όπως στα anime που βλέπω, ε τότε εντάξει, κρατιέμαι μην εκτοξευτώ από τη "χαρά" μου (να το πω ευγενικά ). Το κοντό ποτέ δεν με τράβαγε, αν το έκανε η κοπέλα μου στα μέσα της σχέσης θα χώριζα για πλάκα. Αυτό θα πει άντρας με αρχές. Όχι σαν εμένα που έλεγα τα ίδια και όταν την είδα με το κοντό is that a selfie stick in your pocket or are you just happy to see me. Πάρε μία που έβγαλα σήμερα στο δρόμο να σε κρατήσει στο μονοπάτι του φωτός. 2
j0hnn1e Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αυτό είναι αληθινή αγάπη - να χωρίζεις επειδή η άλλη κουρεύτηκε. Οντοπικ - νομίζω δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από το καστανό ίσιο καρέ. Redhead any day. Κοντό ή μακρύ, αν είναι πυρόξανθο δεν υπάρχει λέμε.
Garnele Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αυτές κάποτε τις καίγανε έχω να πω σε αυτό το σημείο... 1
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το κοντό ποτέ δεν με τράβαγε, αν το έκανε η κοπέλα μου στα μέσα της σχέσης θα χώριζα για πλάκα. και θα σου απαντούσε η κοπελιά σου για τον λόγο χωρισμού ,... 2
NobodyRankXV Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κοντό, έχω και ένα θέμα με τους λαιμούς όποτε.. Και η κοπέλα μου κοντό το έχει και είμαι με την ψαλίδα στο χέρι μήπως μακρύνει κανας πόντος
Pokemon640 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 και θα σου απαντούσε η κοπελιά σου για τον λόγο χωρισμού ,... ναι, πολύ που θα με ένοιαζε
iordanis77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εσάς σας αρέσουν τα μακρυά ή τα κοντά μαλλιά σε μια γυναίκα; Tα μεσαια.
the other one Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 μακριά σπαστά από καστανά μέχρι μαύρα πιασμένα κότσο προς τα πάνω για να φαίνεται ο λαιμός και πανω απ' όλα ΥΓΙΗ αν είναι λες και τα βούτηξε σε νιτρικό οξύ από τα πολλά χημικά όπως και να ναι δεν
iordanis77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ....... πιασμένα κότσο προς τα πάνω για να φαίνεται ο λαιμός Γιατι, βρυκολακας εισαι?
the other one Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 όχι απλά στις γυναίκες η μισή ομορφιά είναι το πρόσωπο αν δεν τονιζεται ειναι σαν σκιάχτρο με περούκα
Apoll Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Έναν παπά κανείς; Να στείλει αυτή την νεκραναστημένη συζήτηση πίσω στον τάφο που ήταν 4 χρόνια τώρα 1
the other one Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 για το λαιμο μιλαμε ή για το προσωπο? αν δε φαίνεται το ένα δε φαίνεται και το άλλο συνήθως. και όταν λέω πρόσωπο εννοώ το κεφάλι γενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα