theoritikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Απορία, οι συνεχόμενες βαφές και τα ισιώματα/σγουρώματα (ή πως αλλιώς λέγεται), δεν μπορούν να βλάψουν τις τρίχες μακροπρόθεσμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Απορία, οι συνεχόμενες βαφές και τα ισιώματα/σγουρώματα (ή πως αλλιώς λέγεται), δεν μπορούν να βλάψουν τις τρίχες μακροπρόθεσμα;Ανάλογα με το τι κάνεις στο μαλλί, αλλά και με πόσο το περιποιείσαι.
volos27 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν δεν λουζεσαι δεν χτενιζεσαι κ γενικα δεν το πειραζεις δεν παθαινει τπτ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αν δεν λουζεσαι δεν χτενιζεσαι κ γενικα δεν το πειραζεις δεν παθαινει τπτΒρε ναι, όταν το είχα ροζ, ξέρεις πόσο καιρό έκανε να με δει η μπανιέρα;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εγω εχω να λουστω χρονια αλλα μαλλι οσο θες . Ραπουνζέλ;
defacer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τώρα το έχω φυσικό, αλλά σκέφτομαι να τα κάνω παστέλ λιλά. Well, τη χάσαμε την ευκαιρία να δούμε το κόκκινο καρέ της Εύας, αλλά ελπίζουμε στο μέλλον!
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μου θυμησατε τον Χαρρυ Κλυνν ... που ελεγε σε παλιο τραγουδι για μια γυναικα που συνεχεια αλλαζε χρωμα στα μαλλια της... "η μονη γυναικα με εγχρωμη πυτιρίδα"!!!!!!! 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Well, τη χάσαμε την ευκαιρία να δούμε το κόκκινο καρέ της Εύας, αλλά ελπίζουμε στο μέλλον! Επιτέλους,άλλος ένας λόγος αϋπνίας/ανησυχίας.
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πείτε απόψεις για το χρώμα αυτό και ειδικά για να το κάνω τώρα που είναι καλοκαίρι...τώρα έχω το 7/4 στα μαλλιά μου... αυτό θα το κάνω στο Σάββατο
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πείτε απόψεις για το χρώμα αυτό και ειδικά για να το κάνω τώρα που είναι καλοκαίρι... Ούτε μέσα στο μυαλό μου να βρισκόσουν. Αυτό ακριβώς το χρώμα λέω να βάψω το μούσι! 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ούτε μέσα στο μυαλό μου να βρισκόσουν. Αυτό ακριβώς το χρώμα λέω να βάψω το μούσι! βάψτο να γίνουμε διδυμάκια
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 βάψτο να γίνουμε διδυμάκια ...θα βάψεις κι εσύ το μούσι;;;
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ...θα βάψεις κι εσύ το μούσι;;; αμέ αμέ ... αλλά ας περάσουμε στο προκείμενο .... γνώμη για το χρώμα που ανέφερα τη δεδομένη περίοδο...
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δήμητρααααα! Θα ξεβάψει πολύ ρε συ με θάλασσα, ήλιο κλπ. Γιατί δεν το αφήνεις καλύτερα μετά τον Σεπτέμβρη; Να μπορείς να το διατηρείς λίγο πιο εύκολα. Φοβάμαι μην σου γίνει κάτι σε....ροζ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα