Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, υπάρχει, απλώς όχι στον κοινωνικό μου περίγυρο.

Το βλέπω ας πούμε αλλά να πω την αλήθεια μου κάνει εντύπωση.

Συνεχισε λοιπον με τον ιδιο κοινωνικο περιγυρο!! 

Δημοσ.

Ειδικα αυτη η αισθηση ειναι που θελει κοινο.

ΟΚ, αυτή ενίοτε (αλλά όχι πάντα) μπορεί να θέλει κοινό. Το γενικό "sexy" δεν είναι και το καλύτερο σαν παράδειγμα, αλλά σίγουρα η κατάσταση απέχει πολύ από το άλλο άκρο. Για μένα και το περιβάλλον μου σίγουρα αυτός είναι ο κανόνας.

Μπα, το κρυμμένο μυστικό είναι στο γυμναστήριο λοιπόν.

Προσωπικότητα, μόρφωση, στυλ, χιούμορ ,εξυπνάδα κλπ. δε γ@μιούνται .

Μπα, ευτυχώς γαμιούνται κι αυτά.   :P

Δημοσ.

Σκάει ο τυπάς με το Jag XE, μπαίνει στο μαγαζί, τον χαιρετάει το boss, κάθεται στην παρέα του. Όταν μιλάει οι άλλοι κάνουν μοκοκο. Χαμογελάει, είναι ευχάριστος και άνετος προς όλους.

Σκάει κι ο χλέμπουρας με το Saxo χωρίς προφυλακτήρα (γιατί τράκαρε και δεν έχει να το φτιάξει), μπαίνει στο ίδιο μαγαζί, δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Κάθεται στην παρέα του, όπου όλοι τον βρίζουν γιατί άργησε μισή ώρα. Μετά ασχολούνται με τα κινητά τους. Έρχεται η σερβιτόρα να παραγγείλει και λέει "εεεε..." και είναι σκυφτός και μαζεμένος.

Μάντεψε ποιος είναι πιο ελκυστικός. ;)

Ακόμα και με τα πόδια να έρθουν κι οι δύο, (μη βάλουμε το ακριβό αμάξι στη μέση) η συμπεριφορά του καθενός και το πως τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ένδειξη του "τι ρόλο βαράει".

Moυ βρήκες τώρα και εσύ παραδείγματα ανταγωνισμού... Μου συγκρίνεις έναν κάγκουρα με εναν άνθρωπο υψηλού επιπέδου. Saxo vs Jaguar δλδ...Χαίρω πολύ χαιρόπουλος...

Δημοσ.

Moυ βρήκες τώρα και εσύ παραδείγματα ανταγωνισμού... Μου συγκρίνεις έναν κάγκουρα με εναν άνθρωπο υψηλού επιπέδου. Saxo vs Jaguar δλδ...Χαίρω πολύ χαιρόπουλος...

Τελείως φιλικα και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα :)

Δεν έχει καμία σχέση το αυτοκίνητο ούτε αν κάποιος έχει πολύ ακριβό αυτοκίνητο σημαίνει κάτι. Τίποτα απολύτως δε σημαίνει εκτός κι αν μιλάμε για κάποια που ψάχνει για χορηγό. Αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο και οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρο είναι να μην έχεις έλλειψη αυτοπεπόιθησης. Οι γυναίκες μυρίζονται την ανασφάλεια.

Ακόμη κι αν έχεις το πιο ακριβό αυτοκίνητο, αν είσαι ανασφαλής, η γυναίκα θα το καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Και τότε έχεις φάει άκυρο. Γιατί θέλει κάποιον όχι για το ακριβό του αμάξι αλλά για να της δώσει την συναισθηματική ομπρέλα που χρειάζεται και για να την καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται να έχεις το τούμπανο αυτοκίνητο απλά να έχεις την θέληση και τα @@ να μπεις στον κόσμο της και να την καταλάβεις. Το "να την καταλάβεις" είναι πιο σύνθετο απ' όσο ακούγεται. Θέλει υπομονή μα πάνω απ' όλα σεβασμό και εκτίμηση.

Τονίζω ξανά πως δεν αναφέρομαι σε γυναίκες που ψάχνουν χορηγό ή σε κάποια με την οποία αποσκοπέις στην ερωτική σχέση και μόνο :)

Συνεπώς, κάποιος "υψηλού επιπέδου" όπως λες μπορεί κάλλιστα να είναι και μαλάκας και ανασφαλής. Το υψηλό επίπεδο δεν το δίνει το αυτοκίνητο ούτε τα χρήματα αλλά ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και οι πράξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Με τι να τις κατεκτησε αραγε ? Με το γυμνασμενο του κορμι ? Την προσωπικοτητα του ? Το χιουμορ του ? Την μορφωση του ? Την κατανοηση ? Με τις γνωσεις του πανω στην γυναικεια ψυχολογια ?

https://tribzap2it.files.wordpress.com/2016/01/hugh-hefner-playboy-bunnies-getty.jpg

:-D

Δημοσ.

Χα χαχχαα μέχρι και σε topic με μαλλιά μετρατε την...ευφυεια σας...

Μα ειναι αλληλενδετα.Δεν λενε οτι της κοντης ευφυιας της φταινε οι τριχες ?  :-D

Δημοσ.

Με τι να τις κατεκτησε αραγε ? Με το γυμνασμενο του κορμι ? Την προσωπικοτητα του ? Το χιουμορ του ? Την μορφωση του ? Την κατανοηση ? Με τις γνωσεις του πανω στην γυναικεια ψυχολογια ?

https://tribzap2it.files.wordpress.com/2016/01/hugh-hefner-playboy-bunnies-getty.jpg

:-D

Τα κορίτσια δουλεύουν εκεί ρε.

Δημοσ.

Τελείως φιλικα και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα :)

Δεν έχει καμία σχέση το αυτοκίνητο ούτε αν κάποιος έχει πολύ ακριβό αυτοκίνητο σημαίνει κάτι. Τίποτα απολύτως δε σημαίνει εκτός κι αν μιλάμε για κάποια που ψάχνει για χορηγό. Αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο και οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρο είναι να μην έχεις έλλειψη αυτοπεπόιθησης. Οι γυναίκες μυρίζονται την ανασφάλεια.

Ακόμη κι αν έχεις το πιο ακριβό αυτοκίνητο, αν είσαι ανασφαλής, η γυναίκα θα το καταλάβει από την πρώτη στιγμή. Και τότε έχεις φάει άκυρο. Γιατί θέλει κάποιον όχι για το ακριβό του αμάξι αλλά για να της δώσει την συναισθηματική ομπρέλα που χρειάζεται και για να την καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται να έχεις το τούμπανο αυτοκίνητο απλά να έχεις την θέληση και τα @@ να μπεις στον κόσμο της και να την καταλάβεις. Το "να την καταλάβεις" είναι πιο σύνθετο απ' όσο ακούγεται. Θέλει υπομονή μα πάνω απ' όλα σεβασμό και εκτίμηση.

Τονίζω ξανά πως δεν αναφέρομαι σε γυναίκες που ψάχνουν χορηγό ή σε κάποια με την οποία αποσκοπέις στην ερωτική σχέση και μόνο :)

Συνεπώς, κάποιος "υψηλού επιπέδου" όπως λες μπορεί κάλλιστα να είναι και μαλάκας και ανασφαλής. Το υψηλό επίπεδο δεν το δίνει το αυτοκίνητο ούτε τα χρήματα αλλά ο χαρακτήρας, η συμπεριφορά και οι πράξεις.

Το "υψηλού επιπέδου" ενδεχομένως να ήταν λάθος χαρακτηρισμός απλά το έγραψα για τον Haldol που μου σύγκρινε εντελώς ανόμοια πράγματα...

Το έχω ξαναναφέρει και σε άλλα νήματα.

Το ακριβό αμάξι/ντύσιμο/αξεσουάρ μετράνε μόνο όταν έχεις πίσω σου και την αντίστοιχη οικονομική άνεση (εισόδημα/ακίνητα) ή και το ανάλογο στάτους.

Δλδ ένας απλός υπαλληλάκος σε καφετέρια που κυκλοφορεί μεμερσεντες και ζει με ενοίκιο σε ένα 2αρι στην Αγ.Παρασκευή  ΣΑΦΩΣ και δε σημαίνει τπτ το αμάξι του.

Βέβαια σε χαζογκόμενες ή πιτσιρίκες  μπορεί να μετράς μόνο με ένα αυτοκίνητο αλλά ναι όχι για κάτι σοβαρό.

Συμφωνώ εν γένει δεν κάνει το αμάξι τον άνθρωπο σε καμία των περιπτώσεων ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Ο @@ρακος  της γειτονιάς που θα πάρει μεταχειρισμένο bmw (και αυτό κάνωντας το σκατό του παξιμάδι) για να πουλάει μούρη δεξιά και αριστερά είναι σε γελοία επίπεδα ούτως ή αλλως.

ΑΛΛΑ το ακριβό αμάξι είναι ένα επιπλέον μπόνους σε ένα σωστό όμως χαρακτήρα και δεν μπορείς να πεις οτι δεν μετράει. 

Δημοσ.

Το "υψηλού επιπέδου" ενδεχομένως να ήταν λάθος χαρακτηρισμός απλά το έγραψα για τον Haldol που μου σύγκρινε εντελώς ανόμοια πράγματα...

Το έχω ξαναναφέρει και σε άλλα νήματα.

Το ακριβό αμάξι/ντύσιμο/αξεσουάρ μετράνε μόνο όταν έχεις πίσω σου και την αντίστοιχη οικονομική άνεση (εισόδημα/ακίνητα) ή και το ανάλογο στάτους.

Δλδ ένας απλός υπαλληλάκος σε καφετέρια που κυκλοφορεί μεμερσεντες και ζει με ενοίκιο σε ένα 2αρι στην Αγ.Παρασκευή  ΣΑΦΩΣ και δε σημαίνει τπτ το αμάξι του.

Βέβαια σε χαζογκόμενες ή πιτσιρίκες  μπορεί να μετράς μόνο με ένα αυτοκίνητο αλλά ναι όχι για κάτι σοβαρό.

Συμφωνώ εν γένει δεν κάνει το αμάξι τον άνθρωπο σε καμία των περιπτώσεων ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Ο @@ρακος  της γειτονιάς που θα πάρει μεταχειρισμένο bmw (και αυτό κάνωντας το σκατό του παξιμάδι) για να πουλάει μούρη δεξιά και αριστερά είναι σε γελοία επίπεδα ούτως ή αλλως.

ΑΛΛΑ το ακριβό αμάξι είναι ένα επιπλέον μπόνους σε ένα σωστό όμως χαρακτήρα και δεν μπορείς να πεις οτι δεν μετράει. 

(απαντώ στο bold - στα άλλα σχεδόν συμφωνώ)

Μετράει -ίσως- αλλά εξαρτάται από το target group που έχεις. Σε εκείνες που έψαχνα εγώ (πριν παντρευτώ :P) πάντως δεν μετρούσε. Μετρούσαν περισσότερο άλλα πράγματα :)

Βρίσκεις ό,τι ψάχνεις. Φιλική και καλοπροαίρετη συμβουλή :)

Δημοσ.

Τώρα που λέτε για αυτοκίνητα μου ήρθαν στο μυαλό κάτι γλυωδεις τύποι που πλευριζουν (κυριολεκτικά) νεαρες και προσπαθούν να πουλήσουν μούρη ( με το γλυκερο χαμόγελο σαλιγκαριού) με το αυτοκίνητο τους ή την κουλτούρα τους. Σήμα κατατεθέν η χρήση υποκοριστικων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...