brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μαύρα ή καστανά. Γεμίσαμε wannabe Σουηδέζες με ύψος 1.60 και sluts με μαλλί πλατίνα. Ίσια ή μακριά δεν με νοιάζει. Συμφωνω! Πεστα ρε παιδι μου!
bluesattack Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Mαυρο μαλλι μπλε/πρασινο ματι .Κiller συνδυασμος 4
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Oχι.Αλλα υπαρχει ομως μεταξυ αυτου και αυτου Το πρωτο δεν μου το ανοιγει.Αλλα γιατι εχω την εντυπωση οτι στην δευτερη με τα κοντα,απλα τα εχει μαζεμενα πισω;Μπορει βεβαια να κανω και λαθος ας το χοντρυνουμε το πραμα. να λετε και χρωμα αλλα και αν σας αρεσουν ισια η σγουρα οπως διευκρινισε ο συμφορουμιτης πιο πανω. Μελαχρινο,μετα καστανο και τελευταιες οι ξανθιες.Τρελενομαι και για κοκκινομαλες,απλα δεν βρισκεις συχνα φυσικη και αυτες που τα βαφουν κοκκινα συνηθως ειναι για τα μπαζα.Το σχημα δεν μας πηραζει,αλλα ειπαμε αρκει να ειναι μακρυ. Επισης θα συμφωνησω με τον bluesattack στο συνδιασμο ανοιχτοχρωμο ματι με μαυρο μαλλι.Κολαση!!!Ηδη εχω μια συμφοιτητρια στο τει με γαλαζοπρασινο ματακι και μαυρο μαλλι,η οποια με εχει ψιλοτρελλανει.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Mαυρο μαλλι μπλε/πρασινο ματι .Κiller συνδυασμος Η γυναικα των ονειρων μου. Υ.Γ. ετσι ακριβως ειναι η κοπελα μου....
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Υ.Γ. ετσι ακριβως ειναι η κοπελα μου.... Καλα περνας μπαγασα...... Με καθε δοση χιουμορ εννοειται.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλα περνας μπαγασα...... Με καθε δοση χιουμορ εννοειται. Τελεια περναω! Και το καλυτερο; Μου εκανε προταση γαμου απο τον δευτερο μηνα!
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κουμπαρο βρηκατε;Αν οχι εδω ειμαστε.Αν δεν βοηθησεις τον συμφορουμιτη τι ψυχη θα παραδωσεις.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κουμπαρο βρηκατε;Αν οχι εδω ειμαστε.Αν δεν βοηθησεις τον συμφορουμιτη τι ψυχη θα παραδωσεις. Οκ έκλεισε! Απλά πρόσεχε τα χέρια σου! Έχει και αδελφή εάν ενδιαφέρεσαι.....
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κοιτα οσο και να προσεχω,σαν κουμπαρος θα εχω καποιες ευθηνες.Ξερεις τρεις φορες την εβδομαδα το....καθαρισμα του σπιτιου κτλ.Για την αδελφη,αν μοιαζουν γιατι οχι;
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κοιτα οσο και να προσεχω,σαν κουμπαρος θα εχω καποιες ευθηνες.Ξερεις τρεις φορες την εβδομαδα το....καθαρισμα του σπιτιου κτλ.Για την αδελφη,αν μοιαζουν γιατι οχι; Τα πρωτα δεν μας πειραζει και να μην τα κανεις! Λολ Η αδελφη της μοιάζει παρα πολυ. Ειναι 1 χρονο μικροτερη της
nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κατσε να δω πως θα παει με την συμφοιτητρια που λεω παραπανω και θα σε ενημερωσω αναλογως. Τελος το οφφτοπικ,το σκισαμε.
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κατσε να δω πως θα παει με την συμφοιτητρια που λεω παραπανω και θα σε ενημερωσω αναλογως. Τελος το οφφτοπικ,το σκισαμε. Οκ αλλά a deal is a deal
NickTG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γενικά δεν έχω πρόβλημα αλλά τώρα τελευταία μου αρέσουν αυτές με κοντά μαλλιά. Αν η κοπέλα έχει και "νεύρο" ακόμα καλύτερα.
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ο απολυτος συνδυασμος χρωματος,μηκους,γυναικας και βυζιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα