brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πρέπει να αναθεωρήσεις τα κίνητρα πίσω από τις προτιμήσεις σου πριν την πληρώσει ο σφιγκτήρας.
Timonkaipumpa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πάντως Lucifer.. από μπροστά πρέπει να δείχνεις καλύτερος. 1
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ανάλογα, το συγκεκριμένο επειδή είναι 'ξώπλατο τονίζει καλύτερα την πλάτη μου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Παντως με εντυπωσιαζουν και μενα οι φυσικες κοκκινομαλλες που εχουν και λιγες φακιδες ....Ειναι τοσο σεξυ... 1
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γουστάρω.... Κάποτε είχα κι εγώ έτσι το μαλλί μου. Μέχρι τον κώλο! Και μετά μου λες ότι δεν την ταλαντώνεις την αχλαδιά... 2
evabb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και μετά μου λες ότι δεν την ταλαντώνεις την αχλαδιά...
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και μετά μου λες ότι δεν την ταλαντώνεις την αχλαδιά... Ροκαμπιλας εδω, μαν! Λογικο ειναι το να εχω μακρυ μαλλι! Τωρα ειμαι καπως ετσι (απο θεμα μάκρους μαλλιου):
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 καλος τεντιμποης εισαι δλδ. Απο τους καλυτερους!
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ΕΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@! Την συμπαθούσα και τωρα μου την κατεστρεψες! 1
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Οτι ταιριαζει στο προσωπο.Παντως και τα κοντα μια χαρα ειναι ! Διαφωνει κανεις ? Εγώ, αλλά όχι εξ' αιτίας του μαλλιού. Εξ' αιτίας της φάτσας που, από τότε που τη είδα για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, το μόνο που έχει μείνει ίδιο κι απαράλλαχτο, είναι ότι μου φέρνει στο νου μισοτελειωμένη πλαστική... Μακρυα μαλλια εννοειται ρε....Υπαρχει συγκριση ας πουμε αυτου με αυτου; Άσχετο: Ποιο είναι «αυτό» και ποιο είναι «αυτό»; (εννοώ, ποια είναι στις φωτογραφίες;...)
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άσχετο: Ποιο είναι «αυτό» και ποιο είναι «αυτό»; (εννοώ, ποια είναι στις φωτογραφίες;...) Emma Watson. Με μακρυ και με κοντο.....
nemesiskp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άσχετο: Ποιο είναι «αυτό» και ποιο είναι «αυτό»; (εννοώ, ποια είναι στις φωτογραφίες;...) Καλα ρε ουτε ενα harry potter δεν εχεις δει; 2
deesnider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ρε ουτε ενα harry potter δεν εχεις δει; Δεν το πιστεύεις; Φαντάσου δηλαδή να σου πω και το άλλο: Δεν έχω δει ούτε lord of the rings...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα