IHateLove Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 1) μπορεί να γίνει αλλαγή στοιχείων (διεύθυνση συγκεκριμένα) από άλλη ΔΟΥ; 2) το σύστημα δεν ανανεώνεται δυναμικά? πρόσφατα άλλαξα μερικά στοιχεία και απλά μου δώσανε ένα 2ο χαρτί με τις αλλαγές. (μην κουβαλάω 2 χαρτιά, πότε ανανεώνεται να πάω για επανεκτύπωση..)
sargio01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ έστειλα τον λογιστή μου και καθάρισε. (αφού πληρώνω που πληρώνω... )
kfyros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 για εταιρία (οε - εε) με τίποτα.. θέλουν καταστατικά , ενημερότητες κλπ. Το τελευταίο πράγμα που κάνουν είναι η μεταβολή. για επαγγελματία δεν ξέρω. φαντάζομαι ότι ισχύει το ίδιο, γιατί κρατάνε φάκελο στη δου που ανήκεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 απο οσα ξερω οχι.. εγω επρεπε να αλλαξω αριθμο ταυτοτητας και αναγκαστηκα να παω στην Δου που ειμαι γραμμενος
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μόλις το τακτοποιήσεις, έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου, και μεις τις δικιές μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα