Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαστε πολλοι αδερφια... κ εγω με τιποτε δεν την παλευω να μεινω αυπνος 1 μερα

ναι μεν εχει τυχει κανα 2 φορες σε διακοπες κλπ αλλα δεν μπορω εστω και 1-2 ωρες να κοιμηθω το προτιμω απτο να μεινω ξυπνιος και να πιω 2 καφεδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σου ρε εύα! Νομίζω σ'εχω. Αυγουστος μετά από πολλές μέρες τρελής δουλειάς και ξέφρενου πανηγυριού με πήρε ο ύπνος σε ένα ελληνάδικο (μπλιαχ) που με κουβάλησαν. (όρθιο)!

Πάντως εμένα μου είναι ευκολότερο να κοιμηθώ πάρα πολλές ώρες (σαν την εύα κ εγώ) παρά να μείνω αυπνος. Το περισσότερο ήταν κάπου στις 2 μέρες, μετά παρέδωσα πνεύμα!

Πρέπει να γίνει θέμα πόσες ώρες κοιμήθηκες το περισσότερο πάντως!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κοιμάμαι ποτέ παρά μόνο τα σαββατοκύριακα. Δεν κοιμάμαι κυρίως λόγω δουλειάς.

Γίνεται αυτό;;; Νομίζω πως όχι...

Τι δουλειά κάνεις εάν επιτρέπεται;;

Δημοσ.

Γεια σου ρε εύα! Νομίζω σ'εχω. Αυγουστος μετά από πολλές μέρες τρελής δουλειάς και ξέφρενου πανηγυριού με πήρε ο ύπνος σε ένα ελληνάδικο (μπλιαχ) που με κουβάλησαν. (όρθιο)!

Πάντως εμένα μου είναι ευκολότερο να κοιμηθώ πάρα πολλές ώρες (σαν την εύα κ εγώ) παρά να μείνω αυπνος. Το περισσότερο ήταν κάπου στις 2 μέρες, μετά παρέδωσα πνεύμα!

Πρέπει να γίνει θέμα πόσες ώρες κοιμήθηκες το περισσότερο πάντως!

με το δικιο σου να κοιμηθεις.

Δημοσ.

30+ ώρες λόγω δουλειάς. Στο γυρισμό για το σπίτι είχα πάρει συγκοινωνίες και ήμουν σαν τους ναρκομάνεις, το κεφάλι με δυσκολια στεκόταν όρθιο.

Δημοσ.

2α λυκειου 4ημερη, 3 μερες χωρις υπνο , απο τα αλκοολ στα μουσεια και απο τα μουσεια για καφε και παλι τα ιδια. πλεον δεν εχω δοκιμασει καν να κατσω πανω απο 20 ωρες . οποτε δε ξερω ποσο αντεχω :P

• Like 4
Δημοσ.

πρόπερσι το καλοκαίρι για κανα τριάρι μήνες κοιμόμουν ανα δευτερη μέρα

δηλαδή ξυπνούσα Σαββάτο βράδυ 8-9 και κοιμόμουν Δευτέρα στις 11-12-1 το μεσημέρι και ξυπνούσα πάλι 8-9 και πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Γίνεται αυτό;;; Νομίζω πως όχι...

Τι δουλειά κάνεις εάν επιτρέπεται;;

Μωρε μια χαρα γινεται.... Δουλευω στο Κεντρο Ερευνων Ελλαδος (ουσιαστικα για το CERN στην Ελλαδα), οπου πρεπει να ειμαι εκει 6 το πρωι να ανοιξω (2 ωρες δρομος απο το σπιτι μου) και γυριζω κατα τις 8 το απογευμα (2 ωρες παλι για να παω στο σπιτι μου). Ε, μετα να μην βγουμε λιγο εξω; Ασε παει ο υπνος μου... Συν οτι μια φορα την εβδομαδα ανεβαίνω αυθημερόν Ελβετια και ξανακατεβαινω την ιδια μερα..... Γενικα μονο σαββατοκύριακα κοιμαμαι. Αλλα τις 3 ωρες το βραδυ που ειμαι ξυπνιος καθαριζω, μαγειρευω, πλένω το αυτοκίνητο.... Γενικα δεν πανε χαμενες....

• Like 1
Δημοσ.

και γιατί μένατε νηστικοί ? επίτηδες ?

εγω αν δεν υπάρχει λόγος δεν μένω νηστικός γιατι έχω τρελά νεύρα , μου έρχεται να χτυπήσω κάποιον γιατι με πιάνει ενα κάψιμο στο στομάχι και δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

αν δεν πεινάω βέβαια δεν τρώω και δεν καταλαβαίνω μερικούς που τρώνε απο συνήθεια (οχι πρόγραμμα , συνήθεια και εννοώ αυτούς που τρώνε πράγματα που δεν τα χρειάζεται ο οργανισμός τους . (Πχ σαβούρα, υπερβολική ποσότητα φαγητού , σε καθημερινή βάση).

Δημοσ.

68 ωρίτσες στο launch του TBC. 70 με τα crafted items set πήγα για ύπνο. (βασικά αποκοιμήθηκα στην καρέκλα για 2 ωρίτσεσ και μετά κύλισα στον καναπέ δίπλα. )

Mpoumpiz lives! QQ ωραίες εποχές.

Δημοσ.

και γιατί μένατε νηστικοί ? επίτηδες ?

Νηστεία και έτσι! :-D

Ειχα κάνει 3 φορές παλιότερα.Αλλά το συνδύαζα με ξεκούραση και ξάπλα για να μην εξαντληθώ.Έτρωγα το βράδυ και την επόμενη μέρα δεν έτρωγα τίποτα,και γαναέτρωγα το άλλο πρωί.Αξίζει να το δοκιμάσει κανείς έστω μια φορά στη ζωή του. ;)(αρκεί να μην έχει τίποτα προβλήματα υγίειας ,διαβητη κτλ γιατί μπορεί να αποβεί επικίνδυνο)

Δημοσ.

Παρασκευη μεσημερι με δευτερα πρωι, λογω παραδοσης εργαστηριου στην σχολη, μαζι με μια φιλη μου. Το χειροτερο ηταν οταν παραδωσαμε τα σχεδια και η καθηγητρια μας ειπε πως καλο ειναι να δωσουμε και μια μακετα μαζι, οποτε αλλο ενα 24ωρο στο καπακι μετα απο μια 4ωρη αναπαυση. Σε καποιο σημειο ειχα φτασει να κοβω χαρτονια ενω κοιμωμουν ορθιος.

Το 24-36ωρο αυπνιας παντως ηταν στανταρακι στην σχολη μου πριν την παραδοση μιας εργασιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...