Merdock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μιας και τους τελευταίους μήνες παλεύω σβήνοντας,μεταφέροντας κτλ αρχεία αλλά πλέον δεν έχω άλλα περιθώρια αποφάσισα να πάρω επιτέλους νέους σκληρούς δίσκους. Θέλω έναν 2TB για δεδομένα και κοιτάω προς αυτόν και έναν για παιχνίδια. Αρχικά σκέφτηκα τον Spinpoint F3 αλλά μιας και είναι 1TB και ήδη ο 500αρης που έχω για παιχνίδια είναι γεμάτος(και που λογικά θα καταργηθεί αν πάρω τους άλλους 2 γιατί δεν έχω και άλλο χώρο στο PC) με τον που το πάρω ουσιαστικά θα είναι ήδη μισογεμάτος.Το άλλο θέμα είναι ότι με τη τιμή που έχει αν δώσω 15 ευρώ παραπάνω μπορώ να πάω σε αυτόν που έχει και διπλάσια χωρητικότητα.Έτσι και άπλετο χώρο θα έχω για τα παιχνίδια αλλά και plan B σε περίπτωση που χρειαστώ έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Αυτό που με κάνει σκεπτικό είναι η εγγύηση που είναι ένα χρόνο(αν και μέχρι τώρα μόνο WD μου χουν παρουσιάσει πρόβλημα και ποτέ Seagate ) αλλά και οι επιδόσεις του.Βέβαια μιας και είναι στις 7200rpm υποθέτω δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα και θα είναι αρκετά γρήγορος για τα παιχνίδια. Ακούω γνώμες. ΥΓ.Σκέφτομαι να τα πάρω από Amazon γιατί σύνολο βγαίνουν κανά 20-30αρι ευρώ φθηνότερα αλλά φοβάμαι λίγο μη ταλαιπωρηθούν από το ταξίδι.Έχει παραγγείλει κανείς ποτέ να πει αν ήρθαν οκ;
terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Samsung Spinpoint F4 2TB Με +10€ περίπου από τον "Άγγλο"
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Έχω πάρει απ' το Amazon.co.uk και εξωτερικούς και εσωτερικούς σκληρούς και όλοι είχαν πολύ καλή συσκευασία. Πάρε άφοβα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Samsung Spinpoint F4 2TB Με +10€ περίπου από τον "Άγγλο" μονόδρομος, εκτός αν είσαι διατεθιμένος για WD Caviar Red...
Merdock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μονόδρομος, εκτός αν είσαι διατεθιμένος για WD Caviar Red... Όταν λες μονόδρομος εννοείς για τα παιχνίδια που λέω ή και για αποθήκευση δεδομένων; Αν εννοείς το δεύτερο τι καλύτερο έχει από το WD Green;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ο F4 2TB είναι μέσα στο top3 των γρηγορότερων 5400rpm HDDs της αγοράς... o WD Red βγαίνει με 1ΤΒ platter...
Merdock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το παιδί από πάνω μου πρότεινε τον F4 που κολλάει ο F3;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 sorry major misstype...
Merdock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ άρα προτείνεις 2 F4 των ένα για storage και τον άλλο για παιχνίδια + storage αν χρειαστεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 όταν λες για παιχνίδια εννοείς μόνο installed games πάνω τους ή και το υπόλοιπο OS? αν είναι μόνο για games χωρίς OS τότε όποιον κι από τους 2 πάρεις θα είναι το ίδιο πράμα...
Merdock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 όταν λες για παιχνίδια εννοείς μόνο installed games πάνω τους ή και το υπόλοιπο OS? Όχι OS και προγράμματα τα χω σε SSD. Μόνο παιχνίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 έκανα edit στο προηγούμενο... imho πήγαινε στον Samsung, δεν αξίζει η διαφορά τιμής με τον Caviar Red
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 ποσο χρονο εγγυηση εχουν οι seagate και ποσο οι western digital? γιατι ψηνομαι και εγω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Caviar Blue/Green= 2 χρόνια Caviar Red= 3 χρόνια Caviar Black= 5 χρόνια Samsung= 3 χρόνια Seagate μπερδεμένα τα πράγματα, αλλά χονδρικά από 1 έως 3...
Merdock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 έκανα edit στο προηγούμενο... imho πήγαινε στον Samsung, δεν αξίζει η διαφορά τιμής με τον Caviar Red Ok thanks θα πάω για τον F4 τελικά. ΥΓ.Πάντως τσούζει όταν σκέφτομαι ότι πήρα έναν 2TΒ πριν τις πλημμύρες 72 ευρώ και τώρα θα σκάσω 110
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα