Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

αγορασα πρόσφατα 2 σκληρους δισκους (WESTERN DIGITAL WDBACW0020HBK MY BOOK ESSENTIAL 2TB) και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα:ενω ειναι συνδεδεμενοι και οι δυο μπορω να χρησιμοποιησω μονο τον ενα απο τους δυο τον αλλο δεν τον εμφανιζει καθολου στο φακελο "υπολογιστης",ενω και οι δυο φαινονται κανονικα στον πινακα ελεγχχου οτι ειναι συνδεδεμενοι.κανοντας τουσ "εξαγωγη" ετσι κ τουσ ξανασυνδεσω ανεξαρτητως σειρας παλι δειχνει στο "υπολογιστης"τον ενα και συγκεκριμενα αυτον που εδειχνε και πριν την εξαγωγη.αν κανω επανεκινιση και τους εχω αποσυνδεσει και συνδεσω πρωτο τον αλλο που δε διαβαζε πριν ,δειχνει αυτον στο "υπολογιστης" και οχι τον αλλον.

υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζονται κανονικα και οι δυο σκληροι?

ελπιζω να μη σας μπερδεψα.

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Μήπως και τους δύο τους βγάζει και με το ίδιο όνομα; (όταν τους βγάζει)

Μπες στην διαχείριση δίσκων με τον έναν συνδεδεμένο και δώσε του άλλο γράμμα,μετά σύνδεσε τον άλλον και δες τι γίνεται.

Δημοσ.

το εκανα αλλα συμβαινει παλι το ιδιο.

πηγαινοντας τωρα στη διαχειριση δισκων και πηγαινωντας το ποντικι επανω στο δισκο που δε μου διαβαζει μου λεει οτι" ο δισκος ειναι εκτος συνδεσης επειδη υπαρχει μια διένεξη υπογραφων με αλλο δισκο που ειναι σε συνδεση".

οκ τελικα εκανα δεξι κλικ επανω στο δισκο και πατησα την επιλογη "με συνδεση" και ολα ειναι οκ!

σευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...