George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη.θα σας πω οτι γνωριζω και ελπιζω σε καποια βοηθεια... Το πισι μου εχει γενικα προβλημα με τος θερμοκρασιες.Φταινε η το τροφοδοτικο η οι μνημες.Περα απο αυτο ομως και αφου δεν παιζω παιχνιδια και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες ,τις τελευταιες μερες μου εδειξε το εξης προβλημα: Κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ επανεκινηση πριν καν ανοιξει και δειξει τιποτα η οθονη...και δεν παιρνει μπροστα ποτε,τον καθαρισα,εβγαλα και ξαναεβαλα τη μητρικη μηπως δεν εκανε επαφη αλλα τιποτα...Πριν απο λιγες μερες μετα απο μερικα απανοτα ρισταρτ επερνε μπροστα αν και μετα απο ωρα οταν ανοιγα δυο προηραμματα εσβηνε απο μονο του και ξανααναβε...Πραγματικα εχω μπερδευτει...καμια ιδεα;;;Πιστευω πως κατι παιζει με ραμ η τροφοδοτικο...δεν εχω προσβαση στο πισι οποτε δεν μπορω να σας δωσω καποια φωτογραφια... Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Συνήθως οι επανεκκινησεις οφείλονται σε υπερθέρμανση επεξεργαστή ή κάρτας γραφικών.Εσένα πιο πολύ μου ακουγεται για καρτα γραφικών.Κανε το αλανθαστο τεστ με το δαχτυλο.Ακουμπα την ψυκτρα της cpu και της καρτας γραφικων και οπου καεις, αυτο φταιει
George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σιγουρα η καρτα γραφικων φιλε,αλλα τα συνεχομενα ρισταρτ γινονται με κρυο υπολογιστη..οποτε δεν πιστευω οτι ειναι θεμα θερμοκρασιας... Και κατι ακομα που ξεχασα να αναφερω... Οταν παταγα το κουμπι του υπολογιστη ο χρονος που χρειαζοτανε για να παει στο επομενο ρεσταρτ ηταν μεγαλυτερος απο οταν παταγα το κουμπι της μητρικης,δηλαδη ετρεχε για πιο πολυ αλλα σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις δεν επερνε μπροστα...
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δε δουλευει καθολου το ανεμιστηρακι η δεν περναει καθολου αερας απο τη σκόνη,πίστεψε με προλαβαινει να κλατάρει. Αν παλι ειναι passive η ψυξη της καρτας γραφικων δοκίμασε να της βάλεις θερμοεπαγωγική παστα.
George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Της εβαλα παλι παστα αλλα τιποτα...
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιταξες θερμοκρασια απο το BIOS του CPU; Συνηθως στα 90+ κανει restart. Αν ειναι ΟΚ, δανεισου μια καρτα γραφικών και δοκίμασε με αυτη. Γενικα ελεγξε το και χωρις καπακια να παιρνει αερα το μηχανημα. Αν και παλι δεν βγαλεις ακρη τοτε πηγαινεις για τροφοδοτικο μνημες...
George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε με speccy ο cpu ειχε 43 με παιχνιδι ανοιχτο,η γραφικων 50-52 και ο σκληρος 32 περιπου...οποτε μαλλον τροφοδοτικο μνημες...
evoracing Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όλες οι Ram είναι ίδιες? Μπες στα Bios και δες θερμοκρασίες του επεξεργαστή
George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ιδιες ειναι.Δεν μπορω να μπω στο ΒIOS
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ιδιες ειναι.Δεν μπορω να μπω στο ΒIOS Γιατί;
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κανει ΣΥΝΕΧΕΙΑ επανεκινηση πριν καν ανοιξει και δειξει τιποτα η οθονη... Από αυτο κατάλαβα λανθασμένα ότι κάνει επανεκκίνηση λίγο πριν μπει στα windows...γιατι παρακάτω γράφεις: μετα απο ωρα οταν ανοιγα δυο προηραμματα εσβηνε απο μονο του και ξανααναβε Anyway, παρανόηση! Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό αν έχεις spare.
George000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ηταν πριν...μετα ανεφερα το τωρινο προβλημα... Σα ευχαριστω πολυ,αγορασα τροφοδοτικο και ραμ και μολις το συναρμολογησω θα σας πω...
George000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα εχω αλλο προβλημα παιδια...αφου τον συναρμολογησα δεν παιρνει μπρος...συνδεσεις σωστες,μητρικη σωστα με τις βιδες της...δεν παιρνει καν μπρος,λετε να καηκε καμια μητρικη απο τα πολλα ρεσταρτ;;;;
evoracing Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν να κάνεις οτι δηποτε ελενξε αν όλα είναι κουμπωμένα σωστά και δες επίσης τα καλώδια των κουμπιών (power,restart) αν είναι στην θέση τους. Αφού τον καθάρισες που έβγαλες ολη την μητρική μετά επερνε μπρος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα