Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λολ' date=' είναι πολύ καλό που έχεις άποψη, μόνο που δεν παίρνουν βιβλία οι αιώνιοι και επίσης η εισαγωγή στα πανεπιστήμια είναι για αυτούς που τα καταφέρνουν να αποδείξουν ότι το αξίζουν στις εισαγωγικές εξετάσεις...[/quote']

Γι' αυτο οταν ειχε μπει το οριο του 10 πολλες σχολες ειχαν αδειασει απο φοιτητες;

Μα να μπαινουν σε σχολη με 5 και με 7 ρε φιλε; Και να μην μιλησω για τις ειδικες κατηγοριες.

• Like 1
  • Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν αντιγράφεται: Αν το αγοράσει ένας π.χ και το έχει μέσα στο pc του δεν θα μπορέσει σαν αρχείο να το κάνει c/p και να το δόσει σε άλλον?

DRM and shit

Δημοσ.

Γιατί δεν αντιγράφεται: Αν το αγοράσει ένας π.χ και το έχει μέσα στο pc του δεν θα μπορέσει σαν αρχείο να το κάνει c/p και να το δόσει σε άλλον?

Digital Rights Management. Ανοιγει σε μια συσκευη, αντε δυο μετα την αγορα. Μπορει ο εκδοτης να βαλει και χρονο ληξης αν θελει. Απλα το πληρωνεις στην Adobe. Και ναι σπαει, αλλα οχι το τελευταιο.

Δημοσ.

Γι' αυτο οταν ειχε μπει το οριο του 10 πολλες σχολες ειχαν αδειασει απο φοιτητες;

Μα να μπαινουν σε σχολη με 5 και με 7 ρε φιλε; Και να μην μιλησω για τις ειδικες κατηγοριες.

Καλά, δεν είναι κι απόλυτος δείκτης ικανότητας οι πανελλήνιες. Υπάρχουν άτομα που έβγαλαν 7 και θα τα κατάφερναν άνετα σε κάποιο επάγγελμα που απαιτεί πτυχίο ΤΕΙ, υπάρχουν κι άτομα που έβγαλαν 18 επειδή παπαγάλισαν ότι υπήρχε και δεν υπήρχε.

Το να βγάζεις τη μεζούρα και να μετράς τις ικανότητες του καθενός, μόνο παιδαγωγικό δεν είναι.

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι κι απόλυτος δείκτης ικανότητας οι πανελλήνιες. Υπάρχουν άτομα που έβγαλαν 7 και θα τα κατάφερναν άνετα σε κάποιο επάγγελμα που απαιτεί πτυχίο ΤΕΙ, υπάρχουν κι άτομα που έβγαλαν 18 επειδή παπαγάλισαν ότι υπήρχε και δεν υπήρχε.

Το να βγάζεις τη μεζούρα και να μετράς τις ικανότητες του καθενός, μόνο παιδαγωγικό δεν είναι.

Να πω κι εγω τον πονο μου; Στην Ικαρων γιατι δεν επιτρεπεουν πανω απο 0.75 αστιγματισμο, και αθληματα με λιγο πιο ελαστες επιδόσεις; Δεν υπαρχει καποιος ιπταμενος με ικανοτητες καλυτερες απο καποιον χωρις αστιγματισμο;
Δημοσ.

Ειδικά για Ικάρων , πιστεύω αν μη τι άλλο είναι ηλίου φαεινότεροι οι λόγοι που δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης .

Και εγω κόπηκα στην ΣΣΑΣ επειδή δεν είχα αντοχή για το χιλιάρι .

Τι να κάνω όμως ?

Η προϋπόθεση ήταν να το κάνω στον τάδε χρόνο , δεν την έβγαλα εις πέρας , απέτυχα και κόπηκα .

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό , και ούτε έβριζα το σύστημα κλπ .

Συμβιβάστικα και συνέχισα με την δεύτερη επιλογή μου .

Δημοσ.

Ειδικά για Ικάρων , πιστεύω αν μη τι άλλο είναι ηλίου φαεινότεροι οι λόγοι που δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης .

Και εγω κόπηκα στην ΣΣΑΣ επειδή δεν είχα αντοχή για το χιλιάρι .

Τι να κάνω όμως ?

Η προϋπόθεση ήταν να το κάνω στον τάδε χρόνο , δεν την έβγαλα εις πέρας , απέτυχα και κόπηκα .

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό , και ούτε έβριζα το σύστημα κλπ .

Συμβιβάστικα και συνέχισα με την δεύτερη επιλογή μου .

Ναι κι εγω κοπηκα Ικαρων Ιπταμενων επειδη ειχα αστιγματισμο (ουτε που το ηξερα) και ναι, συμβιβάστηκα και συνέχισα. Οι αλλοι ομως γιατι δεν συμβιβάζονται με την βαση του 10 ή την κατάργηση της βασης του 10; Γιατι δεν συμβιβάζονται με τα pdf;
Δημοσ.

Πρέπει να ψαχτούν λίγο πιστεύω και να σκεφτούν λογικά σχετικά με το τί είναι εφικτό , τί κατάσταση είναι το κράτος μας και το οτι δεδομένη αυτής της κακής κατάστασης δεν πρέπει να ζητάμε , απαιτώντας κιόλας , πολλά πολλά , βοηθώντας όσο μπορούμε με τον τρόπο μας .

Για την βάση του 10 πάντως εντάξει . Να κάνουμε και σχολές με 1.000 μόρια να μην μείνει κανείς παραπονεμένος . Τζάμπα όλα μιλάμε .

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, δεν είναι κι απόλυτος δείκτης ικανότητας οι πανελλήνιες....

ο ναι... εγώ τα πάω τόσο καλά στην σχολή που λέω " ή η σχολή είναι GTP ή απλά εγώ δεν διάβαζα "

@ontopic

ρε παιδιά τα συγγράμματα θα τα πληρώνουν όλοι; ή μόνο οι ΑΕΙτζήδες?

Δημοσ.

Οκ αλλα υπαρχουν τραγικες περιπτωσεις ατομων που δεν ξερουν να κανουν πραξεις με κλασματα :shock:

Για την βάση του 10 πάντως εντάξει . Να κάνουμε και σχολές με 1.000 μόρια να μην μείνει κανείς παραπονεμένος . Τζάμπα όλα μιλάμε .

Η καλυτερη μαγκια θα ηταν να εμπαινε οποιος ηθελε χωρις πανελληνιες αν κοβοταν 3 φορες σε ενα μαθημα το μπουλο!

• Like 1
Δημοσ.

Digital Rights Management. Ανοιγει σε μια συσκευη, αντε δυο μετα την αγορα. Μπορει ο εκδοτης να βαλει και χρονο ληξης αν θελει. Απλα το πληρωνεις στην Adobe. Και ναι σπαει, αλλα οχι το τελευταιο.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό, πολύ ενδιαφέρον.

@ontopic

ρε παιδιά τα συγγράμματα θα τα πληρώνουν όλοι; ή μόνο οι ΑΕΙτζήδες?

Ε όλοι φυσικά.

Δημοσ.

Η καλυτερη μαγκια θα ηταν να εμπαινε οποιος ηθελε χωρις πανελληνιες αν κοβοταν 3 φορες σε ενα μαθημα το μπουλο!

3? Τι 3, γύφτουλες είμαστε? Αέρα πατέρα προτείνω εγώ, ό,τι θέλει, όποιος θέλει, όπου θέλει, όσο θέλει.

Τι είναι τα πανεπιστήμια, μπουρδέλο να έχουν μια άλφα οργάνωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...