viper2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Η καλυτερη μαγκια θα ηταν να εμπαινε οποιος ηθελε χωρις πανελληνιες αν κοβοταν 3 φορες σε ενα μαθημα το μπουλο! και τι θα γινοταν με ολους αυτους τους ψυχανωμαλους ελληνες καθηγητες/λεκτορες/etc...?
fylatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 και τι θα γινοταν με ολους αυτους τους ψυχανωμαλους ελληνες καθηγητες/λεκτορες/etc...? Το τελευταίο batman το είδες; Θυμάσαι τον δικαστή;
REDODIN7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 3? Τι 3, γύφτουλες είμαστε? Αέρα πατέρα προτείνω εγώ, ό,τι θέλει, όποιος θέλει, όπου θέλει, όσο θέλει. Τι είναι τα πανεπιστήμια, μπουρδέλο να έχουν μια άλφα οργάνωση? Ε ναι βεβαια αυτο ειναι λαθος το να δινουμε ενα καρο λεφτα για φροντηστηρια για να περναμε σε μια σχολη που θα μας κατσει, να εχουμε εναν καθηγητη που μας κοβει 10 φορες στο ιδιο μαθημα ειναι καλυτερα. Εννωειτε οτι τα ΤΕΙ-Πανεπηστημια ειναι χειροτερα απο μπουδελα τουλαχιστον το δικο μου τωρα τα τελευταια 2 χρονια αρχιζουν και φτιαχνουν τα πραγματα.
viper2005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το τελευταίο batman το είδες; Θυμάσαι τον δικαστή; δεν βγηκε το bluray ακομα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι τα πανεπιστήμια, μπουρδέλο να έχουν μια άλφα οργάνωση? Είμαι περίεργος να μάθω από ποια οπτική προάγεις το συμπέρασμα ότι πανεπιστήμιο =/= οργάνωση
IHateLove Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ε γαμώτο δηλαδή, τι πράγμα είναι αυτό στην Ελλάδα να κλείνουν τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ έτσι εύκολα, δεν μπορεί ρε φίλε!!! κάθε χρόνο τα ίδια, όλο και κάτι θα γίνει και θα χάσουμε μάθημα/εξεταστική. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=473369#.UEaFdVqbceY.facebook στο εξωτερικό γίνεται αυτό?
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω εάν ο iHateLove ήταν "καταληψίας".... Αλλά πλάκα θα έχει να παραπονιούνται οι φοιτητές που κλείνανε τις σχολές με καταλήψεις, προφασιζόμενοι το ακαδημαϊκό άσυλο (ενώ οι ίδιοι το καταργούσαν για τους διοικητικούς, μεταπτυχιακούς και εν γένει για την υπόλοιπη ακαδημαϊκή κοινότητα), τώρα που τις κλείνουν οι διδάσκοντες....!
IHateLove Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Timonkaipumpa Αλλά πλάκα θα έχει να παραπονιούνται οι φοιτητές που κλείνανε τις σχολές με καταλήψεις, τις σχολές τις κλείνουν οι παρατάξεις και το ξέρεις πολύ καλά, το εξοργιστικό σε αυτό είναι ότι ψηφίζουν τα μέλη (προεδροι) των παρατάξεων αν θα κάνουν κατάληψη ή όχι, ποιος χέστικε για τον φοιτητή μην ανοίξουμε τώρα αυτό το θέμα γιατί δεν έχει νόημα.
Praetorianos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι περίεργος να μάθω από ποια οπτική προάγεις το συμπέρασμα ότι πανεπιστήμιο =/= οργάνωση Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα Tip: Δες το ύφος μου και σε τι απαντάω.
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μεχρι τωρα στα παρειχε o ελληνας πολιτης μεσω της φορολογιας (εμεις ειμαστε το κρατος). Απο εδω και περα η ατομικη τσεπη σου και των γονιων σου και αν μπορεις τωρα κανε 7 χρονια να βγαλεις την σχολη. ετσι ακριβως ακα fixed ε γαμώτο δηλαδή, τι πράγμα είναι αυτό στην Ελλάδα να κλείνουν τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ έτσι εύκολα, δεν μπορεί ρε φίλε!!! κάθε χρόνο τα ίδια, όλο και κάτι θα γίνει και θα χάσουμε μάθημα/εξεταστική. http://www.tovima.gr...VqbceY.facebook στο εξωτερικό γίνεται αυτό? στο εξωτερικο δεν εχουν ανα 10 εκ. πληθυσμο 27 αει/τει σε καθε κωλοχωρι.
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ετσι ακριβως ακα fixed Τι ακριβώς προσφέρει η τσέπη του φορολογούμενου σε έναν 7ετή φοιτητή; Ξαναρώτησα, αλλά δεν απάντησε κανείς. Περίεργο!
KleKoR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς προσφέρει η τσέπη του φορολογούμενου σε έναν 7ετή φοιτητή; Ξαναρώτησα, αλλά δεν απάντησε κανείς. Περίεργο! Μη βάζεις δύσκολα και εσύ τώρα... τους χαλάς όλη τη κοσμοθεωρία....
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ακριβώς προσφέρει η τσέπη του φορολογούμενου σε έναν 7ετή φοιτητή; Ξαναρώτησα, αλλά δεν απάντησε κανείς. Περίεργο! more workload = more billable hours/ decreased productivity = και πηγαινει η αλυσιδα παρακατω τωρα φαντασου αυτο σε ελληνες καθηγητες με προβληματα συμπεριφορας ή ψυχολογικα προβληματα see you can do that
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα