palasd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 υπόγραψες συμβόλαιο για κάποιο ορισμένο χρόνο
esertas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ έκανα αίτηση την πέμπτη στην voltera ηλεκτρονικά κι όλας και την άλλη μέρα είχα ρεύμα. Όλα αυτά τον Μάιο. 1
trullyinsomniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ahahahaha! kalo asteio afto me ta ELTA! esertas, se zilevo ligo? palasd, πρωτη φορα κανω αιτηση για ρευμα στη ζωη μου (ναι, θυμαμαι υπεγραψα ενα συμφωνητικο... αλλα δεν μου εδωσε αντιγραφο !!!), δηλαδη δεν εδωσε μια αποδειξη/ κατι τελοσπαντων αποδεικτικο οτι ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ, αφου τη ρωτησα κιολας ''εγινε τωρα αιτηση; δεν θα μου δωσεις καποιο χαρτι, κατι;'' και μου λεει ''οχι τι να σας δωσω; 'κανατε την αιτηση σας και στειλτε μου φωτογραφια του μετρητη (την εστειλα ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, δηλαδη 21 Αυγουστου!)' Ειχα χρημτα να πληρωσω για τη συνδεση 60 ευρω αλλα ολως περιεργως μου λεει ''δεν χρειαζεται να δωσεις τωρα λεφτα, θα σου ερθουν τα 60 ευρω στον πρωτο λογαριασμο''. Τι καλη και εξυπηρετικη και γρηγορη υπαλληλος, σκεφτηκα.... Και μετα της λεω 'ποτε θα συνδεθει περιπου' και μου λεει ''απο 5 εως 15 μερες''. Την ματαρωταω 'εργασιμες ή γενικα'' και μου λεει '''ΓΕΝΙΚΑ''. Οπως ειπα, στις 10 μερες εγω πηγα πισω και της τα εψαλα οσο ευγενικα μπορουσα. Μου ειπε δεν μπορει να κανει κατι γιατι δεν ειναι στο χερι της. Δηλαδη πετανε το μπαλακι στη ΔΕΔΗΕ. Στη ΔΕΔΗΕ αργησα να παω. Πηγα στις 15 μερες μετα την αιτηησ και μου ειπαν ΤΟ ΚΟΥΦΟ οτι χρειαζονται τον αριθμο του μετρητη (δηλαδη αυτο δεν τους το εδωσε η βονταφον πριν 15 μερες!!??) και οτι θελουν να τους πω τη διευθυνση μου και το ΑΦΜ μου.... λες και δεν εγινε ποτε η αιτηση απο Βονταφον. Απο την αλλη ομως δεν κατηγορησανε την Βονταφον. Περιεργα πραγματα. Εγω τωρα ειαμι 15 μερες χωρις ρευμα και θα μεινω ετσι αλλες 7 ''εργασιμες''. Και ακομη να δουμε αν θα το βαλουν οντως στις ''7 εργασιμες'' γιατι μετα απο ολα αυτα δεν εμπιστευομαι ουτε ΔΕΔΗΕ ουτε Βονταφον. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από trullyinsomniac
trullyinsomniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μετα απο 20 μερες μου ειπαν σημερα να παω να κανω μια δηλωση υπευθυνη επειδη λεει ειναι κατι το διαδικαστικο που εχει να κανει με το προηγουμενο ενοικιαστη της γκαρσονιερας. Γιατι δεν με βαλατε να την κανω τη δηλωσω στις 21 αυγουστου που εκανα την αιτηση, ρωτησα. Ε.... εμας η ΔΕΔΗΕ σημερα μας της ζητησε, οπως και εμεις σημερα σας τη ζηταμε, (παλι ριχνουν το μπαλακι στη ΔΕΔΗΕ>..) Μετα απο ολα αυτα, και υποτιθεται αν κανω τη δηλωση ΜΕΤΑ θα μπει σε 7 εργασιμες, εγω ακυρωσα την αιτηση και θα δοκιμασω με ΔΕΗ και αν μου πουν οτι αργουν και αυτοι 20 μερες θα παω φωτοκυταρο ή πως το λενε... ;( Θα συμπληρωσω ενα μηνα χωρις ρευμα δηλαδη . Τωρα, αν μετα απο ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα περα δωθε και την ΑΚΥΡΩΣΗ που ζητησα πριν λιγο μου το βαλουν αυριο πρωι πρωι, δεν θα ειναι αποδειξη οτι απλα με κοροιδευανε για να γελασουν μαζι μου; Ελπιζω βασικα να μην το βαλουν γιατι τοτε θα βγαζει ματι η κοροιδια.... Και ξεχασα να πω, η υπευθυνη που εκανε την αιτηση εκ μερους μου, μου ειπε οτι ''προσπαθει' να παραμεινει ευγενικη μαζι μου και οτι με πηρε στο τηλ (εχτες και σημερα δηλαδη) και επειδη δεν απαντησα την πρωτη φορα αλλα τη δευτερη φορα που με πηρε, ειχε τεραστιο παραπονο και ελεγε οτι και εγω φταιω που δεν απανταω . Επισης παραπονεθηκε οτι εχω καλεσει 3-4 νουμερα της βονταφον και τους εχω ''ενοχλησει'' παρα πολυ. Απιστευτο. Αυτοι κανουν τη ζωη του πελατη πατινι και μετα τον /την κατηγορουν για τα ρεστα.
trullyinsomniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εκανα αιτηση στη Βολτερα συμπληρωνοντας ηλεκτρονικα το pdf αιτηση που εχουν στο σαιτ τους, και βαζοντας μαζι τα δικαιολογητικα σε ημεηλ. Ελπιζω να γινει αποδεκτο ετσι αν και ενα ταξιδι μεχρι το Μαρουσι δεν με ενοχλει. Και τωρα...να δω ποσες μερες θα μου πουν οτι ΘΑ μπει σε ποσες τελικα θα μπει;)) Απο ΒΟνταφον επρεπε να το ζητησω 2 φορες για να μου στειλουν βεβαιωση οτι ακυρωθηκε η αιτηση μου. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα