Pinball1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μου έδωσαν ένα φλασάκι USB που περιέχει ένα αρχείο βίντεο .mpg το οποίο θέλω να αντιγράψω σε DVD ως data, το αντέγραψα χρησιμοποιώντας το CD Burner XP αλλά όταν πάω να το δω στον ίδιο υπολογιστή λέει ότι "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή από το Windows media player". Το αρχείο πάντως έχει γραφτεί ολόκληρο στο DVD γιατί έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το αρχείο που είναι στο φλασάκι. Προφανώς κάτι έγινε λάθος κατά την αντιγραφή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που. Έχετε καμιά ιδέα;
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ο λόγος που τα αρχεία dvd (vob) κόβονται σε κομμάτια του 1gb είναι ότι υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας της δομής ενός απλού cd DVD με μεγάλα αρχεία,μπορεί αυτό να ευθύνεται. Από την άλλη το windows media player είναι και λίγο κάπως οπότε αν θες δοκίμασε και με άλλα προγράμματα όπως π.χ. vlc SmPlayer DAplayer Media player home cinema
Pinball1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασα και με το Media Player Classic αλλά επίσης δεν παίζει, λέει "Cannot render the file". Σίγουρα δεν είναι θέμα προγράμματος γιατί το αρχείο που βρίσκεται στο φλασάκι παίζει κανονικά. Είναι σε φορμάτ .mpg όχι .vob.
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τρέξε το mediainfo πάνε view->text και βάλε το αρχείο από το δισκάκι, κάνε copy/paste εδώ ό,τι σου βγάλει.
Pinball1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το έκανα αλλά δεν δείχνει τίποτα ιδιαίτερο, μόνο το όνομα του αρχείου και το μέγεθος: > General Complete name : E:\kYTHERA.mpg File size : 1.68 GiB
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα δεν γράφτηκε σωστά,έπρεπε να βγάζει της ίδιες πληροφορίες που βγάζει και όταν είναι στον δίσκο.
Pinball1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο, όταν ανοίγω στο mediainfo το αρχείο από το φλασάκι βγάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες. Πρώτη φορά μου τυχαίνει να γράψω κάτι σε DVD και να μην παίζει και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έκανα κάποια διαφορετική ρύθμιση στο μενού της εγγραφής. Οι ρυθμίσεις που είχα επιλέξει στο CD Burner XP ήταν οι εξής: Burn speed: 4x Disc at once Use buffer protection Eject disk after burning Verify data after burning Είναι πιθανό να φταίει το δισκάκι;
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, μπορεί να έτυχες σε ελαττωματικό δισκάκι να είχε σκονούλα να κόλλησε στιγμιαία κάτι στα windows,χίλια δυο μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα