Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Συνφορουμιτες

Και πέρυσι τέτοια εποχή είχα κάνει παρεμφερές θέμα ( αλλά λόγω κάποιων ατυχιών δεν το κατασκεύασα )

Τώρα αυτό που θα ήθελα είναι μια βοήθεια να κατασκευάσω ένα Desktop με φετινά λίγο πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά

Λιπών η χρήση του θα είναι για μερικά παιχνίδια ( APB , Aion μπορεί και κανένα άλλο ) Office , θα ήθελα να δοκιμάσω Dream Weaver θα του έβαζα και Ubuntu ( διότι θέλω να αρχίσω κώδικα ) καμιά ταινιούλα ΜΠΌΛΙΚΟ Internet

Μένω Αθήνα θα μου φαινόταν καλύτερο να τα παρω από ενα κατάστημα αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να τα πάρω από διαφορα ξέρω να το συναρμολογήσω αλλά δεν θα είχα και πρόβλημα αν ερχόταν και έτυμο μέχρι 1300 Euro Max μου αρέσει να φαίνεται όμορφο

Από HDD θα ήθελα τουλάχιστον 1 Octa Bite :lol: OK πλάκα κάνω 1ΤΒ πιστεύω αρκεί όσο για SSD θα το ήθελα αν ήταν OK σε άποψη τιμής και GB ( μόνο να βάλω τα OS ) , καλή ιδέα θα μου φαινόταν αν αντι για Internal DVDD να ήταν External και πιο συγκεκριμένα Αυτό θα μου άρεσε και το Light Scribe ( θα ήταν πιο βολικό πάνω στο γραφείο :P ) από κουτί μου αρέσει κυρίως αυτό ΕΔΩ , εδώ και 2 με 3 χρόνια που ασχολούμαι με τα pc πάντα έλεγα AMD για CPU τώρα δεν ξέρω στηρίζομαι σε εσάς και τις απόψεις σας για όλα τα υπόλοιπα καλό σας απόγευμα ευχαριστώ προαιρετικά για την βοήθεια σας

Αν τυχών σας στράβωσα με την ορθογραφεία δεν ζητώ συγνώμη σε όπιον αρέσω :D φυσικά και κανω πλακά ( από την δική μου την ΚΡΎΑ πλάκα ) έχω πρόβλημα δυσλεξίας για αυτό υπάρχει πρόβλημα ορθογραφείας

Παιδιά συγνώμη που έκανα λάθος στη θέση γίνεται να μετακινηθεί ???

Επεξ/σία από viktork
Δημοσ.

Καμιά άλλη σκέψη πέραν αυτής δεν λέω ότι δεν είναι καλή απλά ρωτάω και για κάποια άλλη διαφορετική σκέψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...