Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά, σου προτείνω την πρώτη. τι να κλάσει η radeon μπροστά σε αυτήν. έχω κι εγώ asus και είμαι πολύ ικανοποιημένος, κρατάει σαν σκυλί μετά από 4 χρόνια χωρίς κολλήματα στα νέα games

Δημοσ.

Για εμενα τη sapphire, αλλα γιατι απο e-shop?? Απο Link.png Site: εδω'>http://www.digital-m...6831e6']εδω την αγοραζεις με 158 με τα μεταφορικα ;) ειναι ενα 20ρικο κατω

προφανώς θεωρεί το e-shop πολύ πιο μπελαλίδικο από το άλλο και δεν το εμπιστεύεται. εδώ που τα λέμε τώρα τι να κλάσει ένα άγνωστο μαγαζί μπροστά σε πλαίσιο και e-shop? αφού οι περισσότεροι εκεί καταλήγουμε στο τέλος

Δημοσ.

ξέχασα να το αναφέρω πριν, θα σου πρότεινα επίσης κάποια κάρτα από την XFX http://xfxforce.com , είναι και γαμώ τις κάρτες και πραγματικά πατάνε κάτω αυτές που βλέπεις εδώ σε e-shop, πλαίσιο κλπ. πραγματικά οι κάρτες της xfx κλάνουν μέσα στα μούτρα των άλλων. εμπιστέψου με, έχω πάρει κάρτες τους και ποτέ δεν έκλαψα τα λεφτά μου

Δημοσ.

προφανώς θεωρεί το e-shop πολύ πιο μπελαλίδικο από το άλλο και δεν το εμπιστεύεται. εδώ που τα λέμε τώρα τι να κλάσει ένα άγνωστο μαγαζί μπροστά σε πλαίσιο και e-shop? αφού οι περισσότεροι εκεί καταλήγουμε στο τέλος

Νομιζεις οτι οι περισσοτεροι εκει καταληγουμε στο τελος.τουλαχιστον εδω μεσα δεν ισχυει κατι τετοιο.και δεν ειναι καθολου αγνωστο μαγαζι.επειδη δεν το γνωριζεις προσωπικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιοπιστο.

ξέχασα να το αναφέρω πριν, θα σου πρότεινα επίσης κάποια κάρτα από την XFX http://xfxforce.com , είναι και γαμώ τις κάρτες και πραγματικά πατάνε κάτω αυτές που βλέπεις εδώ σε e-shop, πλαίσιο κλπ. πραγματικά οι κάρτες της xfx κλάνουν μέσα στα μούτρα των άλλων. εμπιστέψου με, έχω πάρει κάρτες τους και ποτέ δεν έκλαψα τα λεφτά μου

Το θεμα που κοιταει σε αυτες τις καρτες ειναι πρωτα η εγγυηση και μετα το συστημα ψυξης τους και ολα αυτα βαση της τιμης.

Το θεμα της μαρκας δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο ακομη και εαν η αλλη ειναι Overclocked edition και καλα.δεν μιλαω για τιποτα extreme υλοποιησεις.

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζεις οτι οι περισσοτεροι εκει καταληγουμε στο τελος.τουλαχιστον εδω μεσα δεν ισχυει κατι τετοιο.και δεν ειναι καθολου αγνωστο μαγαζι.επειδη δεν το γνωριζεις προσωπικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αξιοπιστο.

ηρέμησε φιλαιάκι , δεν είπα ότι είναι αναξιόπιστο και είμαι καινούριος εδώ. απλά γενικά ισχύει μία λογική του τι να κλάσει κάτι που δεν είναι τόσο γνωστό όσο κάτι άλλο. όχι ότι αυτή είναι σωστή λογική, απλά λέω ότι υπάρχει.

Δημοσ.

Ηρεμος ειμαι.μην τα παιρνεις προσωπικα.και καλως ηρθες στην παρεα.

αυτη η λογικη που λες δεν ισχυει γιατι πολυ απλα εδω και πολυ καιρο εχουν αρχισει να χαλανε τα μεγαλα μαγαζια που ηξερες σε πολλα θεματα.και εκει εξω υπαρχουν μαγαζια τα οποια δειχνουν τον δρομο στους μεγαλους αλλα εκεινοι κλεινουν τα ματια τους με λιγα λογια.

• Like 1
Δημοσ.

Ηρεμος ειμαι.μην τα παιρνεις προσωπικα.και καλως ηρθες στην παρεα.

αυτη η λογικη που λες δεν ισχυει γιατι πολυ απλα εδω και πολυ καιρο εχουν αρχισει να χαλανε τα μεγαλα μαγαζια που ηξερες σε πολλα θεματα.και εκει εξω υπαρχουν μαγαζια τα οποια δειχνουν τον δρομο στους μεγαλους αλλα εκεινοι κλεινουν τα ματια τους με λιγα λογια.

έχεις δίκιο. εγώ επέλεγα συνήθως e-shop λόγω καλής παράδοσης, ποτέ δεν είχα πρόβλημα.. βέβαια έχω ακούσει άπειρα από ένα σωρό άλλους αλλά σε μένα δεν έτυχε κάτι. οι τιμές στο πλαίσιο ήταν πάντα σκατά οπότε το σνομπάρω. πάντως έχω βρει ένα εδώ Θεσσαλονίκη με πολύ καλές τιμές και αξιοπιστία. δε θυμάμαι όνομα αλλά το βρήκα στο σκρουτζ.. κλασικά. το κακό είναι ότι πολλοί στην αρχή (κι εγώ) λέγαμε που να εμπιστευτώ αυτό τώρα.. αλλά είδαμε και τους μεγάλους. "ευτυχώς" λόγω ΟιΚοΝοΜιΚηΣ ΚρΙσΗς ο κόσμος αναγκάζεται τώρα να τα δοκιμάσει αυτά τα μικρά καταστήματα και βλέπει ότι πολλά από αυτά όντως αξίζουν.

Δημοσ.

Καταρχάς χαράς το κουράγιο σου ρε Θάνο, σε θαυμάζω πραγματικά...

@PSeS, μήπως το μαγαζί που λες λέγεται VisionStudio και είναι στην Αγ. Σοφίας τέρμα ψηλά ανάμεσα στην Κασσάνδρου και την Ολυμπιάδος?...

Δημοσ.

το υπολιπο μου συστημα ειναι. mobo.asus striker 2 extreme

.cpu .core 2 duo e8400

.ram.g.skill ripjaws x 8gb

.καρτα.sapphire 512mb ακριβως μοντελο δεν θυμαμαι

.οθονη.lg flatron w1934s

Δημοσ.

Για την αναλυση της οθονη σου και μια 6770 ή 7750 ειναι αρκετη. Αλλα παντοτε παιρνουμε κατι παρανω σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη (η οθονη).

Η Sapphire ειναι γενικα αξιοπιστη εταιρια και το μοντελο που διαλεξες ειναι και υπερχρονισμενο κατα πολυ (ειναι GHz Edition) οποτε σιγουρα θα εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις απο την συγκεκριμενη Asus. Βεβαια και η Asus ως εταιρια εχει πολυ καλες καρτες, ενω το συστημα ψυξης DirectCU ειναι πολυ καλο.

Οπως ειπαν τα παιδια το visionstudio την εχει σε πολυ καλυτερη τιμη την Sapphire:

ATI Radeon HD7770 GHz Edition OC 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (11201-02-20G)

http://www.visionstu...?id=28995&cat=5

Αν ειναι ομως να δωσεις 160-170 ευρω τοτε παρε αυτη την καρτα:

Asus GeForce GTX560 1GB (ENGTX560 DC/2DI/1GD5)

http://www.skroutz.g...GTX560-1GB.html

ειναι πολυ καλυτερη σε επιδοσεις

GeForce GTX 560 =(περιπου)= Radeon HD 6870 > Radeon HD 7770

Δημοσ.

Θα διαφωνισω μαζι σου σε αυτο, το digital master ναι μεν δεν ειναι οσο γνωστο ειναι το e-shop, αλλα ειναι ειναι πολυ καλο μαγαζι, οπως ειναι και το vision studio και αφου μπορει να εξοικονομησει ενα 20αρικο γιατι να μην το κανει? ;)

Kαι αν το παιδι ειναι απο σαλονικα τοτε σιγουρα να προτιμησει το vision studio :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...