Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουν...

Θελω να στησω ενα gaming pc..

Mιπος μποριτε να μου πιτε αν το build aυτο ειναι καλο??Θελω και προτασις...

post-246203-0-59830200-1346652303_thumb.png

Δημοσ.

Καλυτερα συμπληρωσε αυτην την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ για να μπορεσουν τα παιδια να σου προτεινουν την καλυτερη συνθεση

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :720(max) (Με οθονη)

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.NAI

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Movo πληκτρολόγιο kai webcam

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Aθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δν θελο απο ιντερνετ θελω να παω στο μαγαζι να το παρω

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να μου το στησουν αυτοι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . εχω

Δημοσ.
Δημοσ.

Δεν γίνεται να βάλεις και ssd και να είσαι και στα λεφτά σου. Έχεις μικρό μπάτζετ, οπότε πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες. Οι διορθώσεις του stm έχουν να κάνουν με αυτές τις προτεραιότητες. O ssd δεν θα σε βοηθήσει πουθενά στο gaming, σε αντίθεση με μια καλύτερη κάρτα γραφικών. Αργότερα βάζεις και ssd.

Δημοσ.

ααα αλλεσ 2 ερωτισουλες πρωτον μου το στηνουν δωρεαν το πισι και δευτερον εχω εγιηση στα παντα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...