Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου στην δουλειά τους δίνουν δωρεάν μια κούτα γάλατα το μήνα , πόσο γάλα θα πιει ?

δεν κάνω πλάκα, ειναι αλήθεια .

γκουχ-μαλακιες-γκουχ
  • Like 1
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδή δεν τους δίνουν γάλατα? τα κόψανε ? :mellow:

Πολυ καιρο τωρα. Και εκτος αυτου εκεινοι ξοδεψαν ποσα χρονια της ζωης τους εσώκλειστοι και πληρώνονται ψίχουλα....
Δημοσ.

Στους οδηγούς του ΟΑΣΘ δεν ήταν που έδιναν ενα μπουκάλι την ημέρα ?

Δημοσ.

Μεχρι περσι που ημουν στρατο επαιρναν κανονικα. Σε εμενα ερχονταν και τους τα εδινα.

Δεν ξερω αν απο τοτε κοπηκε.

Δημοσ.

Το γάλα στο στρατό θεωρητικά το δικαιούταν συγκεκριμένοι, όχι όλοι

πχ αν χρησιμοποιούσες υπολογιστή για το οποίο πέρα φυσικά από το "Επίδομα Η/Υ" έπερνες και γάλα για να μη χαλάσει η υγεία σου.

Βέβαια, απλά, το μόνο που γίνοταν ήταν να δηλώνοταν όλοι ως διακιούχοι και για να παίρνουν το "Επίδομα Η/Υ" να ζητούσαν να τους βάλουν έναν κουτί Η/Υ πάνω στο γραφείο τους (και ας μην λειοτυργούσε).

Συνεπώς όχι μόνο καλώς τους το κόψαν (αν τους το κόψαν) αλλά να φέρουν και όσα γάλατα έχουν πάρει οι στρατιωτικοί (και πολιτικό προσωπικό) τσαμπα τόσα χρόνια να το δώσει ο Στρατός εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Δημοσ.

Σε απόγνωση ο στρατιωτικός: Δε μπορώ να πάρω γάλα στο παιδί μου!

http://www.newsbomb....a-sto-paidi-moy

Με 15000+ € το χρόνο και δεν μπορεί να πάρει γάλα στο παιδί του;

Π@π@ριες. Έχουν καλομάθει όλοι.

Οικογένειες ζούνε με 10000€ και τα παιδιά τους πρωτεύουν στα σχολεία. Όχι με 15000€ και να κλαίγονται ότι δεν έχουν να πάρουν γάλα επειδή έχουν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ και ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ δάνεια...

• Like 4
Δημοσ.

Με 15000+ € το χρόνο και δεν μπορεί να πάρει γάλα στο παιδί του;

Π@π@ριες. Έχουν καλομάθει όλοι.

Οικογένειες ζούνε με 10000€ και τα παιδιά τους πρωτεύουν στα σχολεία. Όχι με 15000€ και να κλαίγονται ότι δεν έχουν να πάρουν γάλα επειδή έχουν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ και ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ δάνεια...

ξεχασες και τα χρεη στη πιστωτικη.

• Like 1
Δημοσ.

ξεχασες και τα χρεη στη πιστωτικη.

Σορι αλλα αν καποιος παιρνει πιστωτικη για να παρει μακροχρονια πιστωση.. Ε ειναι βλαξ

• Like 1
Δημοσ.

Όσους στρατιωτικούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ή τέλος πάντον ένα 90% κάνουν ζωή πολυεκατομμυριούχου.

Αν προκληθώ θα αρχίσω να αναφέρω παραδείγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσους στρατιωτικούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ή τέλος πάντον ένα 90% κάνουν ζωή πολυεκατομμυριούχου.

Εγω παλι οσους ξερω τους εχουν στειλει σε καποιο κουτσοχωρι μακρυα απο τους δικους τους και παιρνουν 700€. Ζωη πολυεκατομμυριούχου, ε;
  • Like 2
Δημοσ.

σιγά την ζωή που κάνουν ρε συ . Απο μετάθεση σε μετάθεση είναι . Πού χρόνος για ηρεμία , συνέχεια σε μετακομίσεις είναι , χάνουν την υγεία τους με την χαρτούρα και τον φόρτο εργασίας . Εκτως αυτού ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για στρατιωτικούς . Αυτοί , ή τεσπα με αυτους , εχουμε οσο μπορουμε την Πατρίδα μας ασφαλή και ανα πάσα στιγμή , σε επαγρύπνηση .

πιστεύω να σε προκάλεσα :) :)

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον είναι από αυτούς τους τεμπέληδες που δεν θα επιβίωναν σε ευρωπαϊκό πολιτισμένο κράτος, που δεν ξέρει να ψάχνει για δουλειά. Αλήθεια είναι. Το διάβασα στο ινσομνια.

για πες μας εσύ νεαρέ αναιδέστατε πως ψάχνουμε για δουλειά, ντροπή σου που δεν σέβεσαι τέτοια πράγματα.

υπάρχουν συσσίτια για να φάει κάποιος ένα πιάτο φαί,

και από δουλειά αν μη τι άλλο, υπάρχουν και οι καλλιέργειες, έστω και για 20 ευρώ μεροκάματο..

είσαι σίγουρος ότι υπάρχει συσσίτιο;; για ψάξτο πάλι....

Δημοσ.

για πες μας εσύ νεαρέ αναιδέστατε πως ψάχνουμε για δουλειά, ντροπή σου που δεν σέβεσαι τέτοια πράγματα.

Καταθέτω επίσημα αίτημα για "sarcasm" smiley στο isnomnia

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...