Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ παιδιά!

Καταρχάς να σας πω ότι είμαι 20 χρονών και ποτέ μου δεν έχω υπνοβατήσει, ούτε σε παιδική ηλικία. Σήμερα έγινε κάτι που με θορύβησε κάπως. Ενώ κοιμάμαι με τον σύντροφο μου χτυπάει το κινητό του κι εγώ πετάγομαι και πηγαίνω στο σαλόνι με σκοπό να δω αν είναι κανείς εκεί (εδώ να προσθέσω ότι γενικώς είμαι λίγο φοβιτσιάρα με θέματα ασφαλείας). Έμοιαζε σαν να το έκανα επειδή μου είπε ο σύντροφος μου να το κάνω, αλλά ή θα παράκουσα ή έτσι θα νόμιζα έτσι απ' τον ύπνο. Αφού βλέπω ότι δεν είναι κανείς στο σαλόνι πάω στην κρεβατοκάμαρα και του το λέω αλλά εκείνος μιλάει στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να το καταλάβω με αποτέλεσμα να μου κάνει νόημα και μόλις το κλείνει να του λέω "καλά στο τηλέφωνο μιλούσες; κι εγώ νόμιζα πως μιλούσες μόνος σου". Τότε συνειδητοποιώ όλα αυτά τα ασυνάρτητα πράγματα (που κράτησαν γύρω στο λεπτό) αλλά πέφτω για ύπνο. Το προηγούμενο βράδυ - δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά κοιμήθηκα μ' ένα πλάκωμα στο στήθος και δυσκολία στην αναπνοή. Πριν που ξύπνησα, πάλι τα θυμόμουν και προβληματίζομαι. Είναι αυτό το πράγμα υπνοβασία ή απλά υπολειτουργούσα; Εντάξει τυχαίνει πολλές φορές να μην έχουμε ξυπνήσει 100% μετά από ύπνο, ας πούμε έχω παρατηρήσει πως καμιά φορά ο σύντροφος μου όταν ξυπνάει ξαφνικά, μπορεί να πετάξει κάτι άσχετο αλλά σχετικό με κάτι που ονειρευόταν, κι εγώ να τον ρωτάω ύστερα διάφορα (για να σπάσω πλάκα :P) και να συνεχίζει τα άσχετα μέχρι που επανέρχεται και ξυπνάει εντελώς.

Η γνώμη σας;

Δημοσ.

Παλια ειχα περάσει Ικαρων Ιπταμενων (πρωτος κιολας - εξ ου και το αβαταρ) και στις εξετασεις διαπίστωσαν οτι εχω αστιγματισμό και μου διέλυσαν το ονειρο της ζωης μου ετσι απλα. Ε, μετα τα βράδια γενικα ειχα αυτες τις "δυσλειτουργίες" οπως λες αλλα μαλλον λογω της στεναχώριας οποτε δεν εδινα σημασία αλλα μια μερα σηκώθηκα απο το κρεβατι και λιποθύμησα κατευθείαν (ακριβως διπλα). Ε, μου εδωσαν κατι χαπια (ουτε που θυμαμαι ποια) και ηρέμησα. Τωρα ειμαι μια χαρα! Θα μαθω το τι χαπια έπαιρνα να σου πω αλλα μην τα παρεις ετσι εαν δεν συμβουλευτείς γιατρο.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις, είμαι κατά των φαρμάκων γενικά. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες και τι μπορεί να είναι αυτό.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις, είμαι κατά των φαρμάκων γενικά. Απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες και τι μπορεί να είναι αυτό.

Ε, εμενα απο την στεναχώρια, εσενα μπορει απο το άγχος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...