IHateLove Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ... PS: Υπαρχουν 2 ειδη οδηγων μηχανων, αυτοι που εχουν πεσει και αυτοι που θα πεσουν, για αυτο παντα κρανος+ μπουφαν με προστατευτικα. αν ποτέ χρειαστώ κάποιον για παρηγοριά θα σε έχω υπόψιν μου. #όλο για τον καιρό μιλάτε, για πείτε τι παίζει σαν πόλη, ζωή, γυναίκες, σχολή
ChRis6 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Oταν λες κονταρομαχιες???σορρυ αλλα δεν το επιασα προθημος ειμαι για καμια βουτα φοβαμαι... Captain obvious to the rescue Εννοει οτι θα ειστε πολλα αγορακια και θα παιζετε με τα "κονταρια" σας
arxaggelos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να πετάγεσαι μέχρι την Κομοτηνή. Δεν έχεις ακουστά το "Κομοτηνή, Κομοτηνή, που είναι τσάμπα το ***νί"; Άντε κουφαλίτσα, δίπλα θα είσαι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως για το αμαξι υπολογιζε 600-700 ευρω για σηματα, σερβις, ασφαλειες και τριπλασια κατανάλωση βενζινης απο οτι με το μηχανακι.
ΝικήταςΤ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω για Ξάνθη, αλλά σπούδασα Θεσσαλονίκη και είμαι από Κρήτη και τα "χρειάστηκα". Κυρίως γιατί οδηγούσα αρκετό καιρό χωρίς κράνος και κατάλληλο εξοπλισμό. Αλλά μετά από 24 χρόνια οδήγησης μηχανής έχω να πω τα εξής: Οπωσδήποτε κράνος, καλό μπουφάν για μηχανή, καλά γάντια και μπότες για μηχανή και αντιανεμικό (νάυλον) παντελόνι. Α, και κασκόλ, αν το μπουφάν δεν κλείνει μέχρι πάνω. Και με όλα αυτά πάλι κρύο θα φας! Επίσης όταν οδηγείς σε βόρεια κλίματα και κυρίως σε βρεγμένο οδόστρωμα θα προσέχεις τα λάστιχα να είναι κατάλληλα (βρόχινα). Και ναι, δυστυχώς κάποια στιγμή ως αρχάριος θα πέσεις. Εύχομαι να είναι με χαμηλή ταχύτητα, χωρίς συγκρούσεις και με εξοπλισμό. Γι αυτό πρόσεχε να "μάθεις" τη μηχανή σου οδηγώντας χαλαρά τους πρώτους τρεις μήνες τουλάχιστον (μη σου φανεί υπερβολικό) και μην πιέζεις καταστάσεις... Και κάτι άλλο ο καλός οδηγός δεν είναι αυτός που οδηγεί "στρωτά", αυτό το θεωρούμε δεδομένο. Καλός είναι ο οδηγός που προβλέπει τη μ@λ@κ|@ των άλλων!!!!
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλη φοιτητουπολη και θα χαρεις τα νιατα σου εκει. ειναι και κοντα στη κομοτηνη(αλλη φοιτητουπολη) .. το μονο μειον,το κρυο.. θα εχουν πεσει και τα ενοικια...τυχερουληηηηηη
lary7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αν ποτέ χρειαστώ κάποιον για παρηγοριά θα σε έχω υπόψιν μου. #όλο για τον καιρό μιλάτε, για πείτε τι παίζει σαν πόλη, ζωή, γυναίκες, σχολή Captain obviouse will come to your rescue αμα με χρειαστεις.... Ζωη πολη καλη, πολλα μπαρ στο κεντρο για ολα τα γουστα, γκομενες οχι πολλες αλλα αρκετες , με λιγη προσπαθεια ολα γινονται (αλλωστε εχει Αρχιτεκτονικη σχολη) σχολες μακρια απο κεντρο και απλομενες σε κατι βοσκοτοπια......μερικα απο τα κτιρια δεν εχουν καν βοσκοτοπια. Οι εστιες γαμανε αλλα για σιγουρο γ@μησι πας Κομοτηνη που η κατασταση εναι δραματικη εως προκλητικη.....
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Captain obviouse will come to your rescue αμα με χρειαστεις.... Ζωη πολη καλη, πολλα μπαρ στο κεντρο για ολα τα γουστα, γκομενες οχι πολλες αλλα αρκετες , με λιγη προσπαθεια ολα γινονται (αλλωστε εχει Αρχιτεκτονικη σχολη) σχολες μακρια απο κεντρο και απλομενες σε κατι βοσκοτοπια......μερικα απο τα κτιρια δεν εχουν καν βοσκοτοπια. Οι εστιες γαμανε αλλα για σιγουρο γ@μησι πας Κομοτηνη που η κατασταση εναι δραματικη εως προκλητικη..... Oρεξη και καλη παρεα να υπαρχει...
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 τι σχολες εχει η κομοτηνη και γραφετε οτι ειναι γεματο κοριτσακια?
thomasG4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 τι σχολες εχει η κομοτηνη και γραφετε οτι ειναι γεματο κοριτσακια? Στην Κομοτηνή έχει την έδρα της η Διοίκηση του ΔΠΘ, καθώς και το Τμήμα Νομικής, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας, το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης, το Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης, το Τμήμα Γλωσσών, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξεινίων Χωρών, το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. http://www.duth.gr/u...rsity/komotini/ Σε σχέση με τη Ξάνθη που έχει Πολυτεχνείο, εκεί είναι παράδεισος.
LongTom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.duth.gr/u...rsity/komotini/ Σε σχέση με τη Ξάνθη που έχει Πολυτεχνείο, εκεί είναι παράδεισος. Σε σχέση με σχεδόν παντού η Κομοτηνή είναι παράδεισος. Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναματαδεί.
lary7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναματαδεί. 100% confirmed!
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καθαρά από άποψη ασφάλειας, θα έλεγα να μην πάρεις μηχανή μέχρι να έχεις εμπειρία από αυτοκίνητο. Όσο καλά και να ξέρεις να οδηγείς, πάντα θα υπερ-εκτιμάς το όχημά σου (ή των γύρω σου) και θα κάνεις παρακινδυνευμένα πράγματα ενώ κινείσαι μαζί με αυτοκινητιστές. Γι αυτό είναι καλό να οδηγήσεις πρώτα αυτοκίνητο, για να δεις τι μ_λ_κίες κάνουν οι μοτοσυκλετιστές, (να ρίξεις και κάνα μπινελίκι ) και όταν έρθει η ώρα μετά από κάνα χρόνο να πάρεις κι εσύ μηχανή, να μη κάνεις τα ίδια. Δυο τέτοια παραδείγματα: # Το πρωί είχα για αρκετή ώρα κάποιο scooter στη νεκρή γωνία μου. Δε τον έβλεπα από τους καθρέπτες, «κατάλαβα» όμως ότι ήταν εκεί από τον ήχο του scooter οπότε και γύρισα να κοιτάξω. Αυτός αντί να με περάσει, ή να κόψει και να κάτσει πίσω μου, συνέχισε να πορεύεται σε εκείνο το σημείο ακριβώς! Για εμένα είναι ανύπαρκτος. Εντάξει, αυτόν τον είχα καταλάβει, αλλά πόσοι άλλοι θα έχουν κάτσει σ' εκείνο το σημείο και δε θα το ξέρω; Στη θεωρία για το δίπλωμα τους λένε ότι «δε μένουμε στη νεκρή γωνία κάποιου αυτοκινήτου διότι δε μας βλέπει» αλλά το αγνοούν, διότι πολύ απλά, δε ξέρουν στην πράξη τι είναι αυτό το πράγμα. Και λένε «έλα μωρέ, προσέχω». Όταν όμως δω εμπόδιο στη λωρίδα μου και κάνω αριστερά σε έναν φαινομενικά άδειο δρόμο, αυτός θα πάει στο νοσοκομείο. Κι αν δεν έχει κι εξάρτηση μπορεί να πάει και στο διάολο. # Κάποια μέρα ήταν ένα παπάκι ανάμεσα σε μένα και σ' έναν άλλον (κλασικό κι αυτό). Όπου έρχεται μια «καλή» αριστερή στροφή, στην οποία το αριστερό αυτοκίνητο υποστρέφει αισθητά και έρχεται προς τη μεριά μου και κατά συνέπεια πήγε να κάνει χαλκομανία τον άλλο με το παπάκι. Το παπάκι τη γλύτωσε γιατί είχα λίγο χώρο εγώ στα δεξιά μου και το κόλλησα. Συμπέρασμα. Δεν είναι όλα τα οχήματα ίδια, ούτε όλοι οι οδηγοί. Ένα αυτοκίνητο δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο μια μηχανή, ούτε σταματάει το ίδιο εύκολα στις μικρές ταχύτητες. Αλλά αν δεν έχεις οδηγήσει και αυτοκίνητο, αυτό δε το ξέρεις. 1
IHateLove Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 American Pie και έτσι ε; είναι καλή φάση... ααα ρε κουφάλες.!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα