SR20DET Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας παιδια! με ενδιαφερει να μπορω να εχω προσβαση στην υπηρεσια iplayer του bbc ( http://www.bbc.co.uk/iplayer/tv ), ωστόσο δεν επιτρέπεται η προσβαση απο κατοικους εκτος uk. φανταζομαι με καποιο τροπο γινεται αυτοματως ελεγχος αναγνωρισης της ip. υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφερω να συνδεθώ μεταφεροντας την ip μου σε κάποιο server (?) εντος uk? εννοείται πως με ενδιαφέρει μονο αν ειναι (α) ασφαλές κατι τέτοιο και (β) free (επειδη με γρηγορη αναζητηση ειδα οτι παρέχεται επι πληρωμη καποια τετοια υπηρεσια) αναρωτιεμαι αν γινεται γιατι θυμηθηκα, καποτε στο σχολειο καναμε copy-paste λινκ στο google translator για να χουμε προσβαση σε σελιδες που το περιεχομενο ηταν απαγορευμενο. ή κατι τετοιο τελως παντων. αν εχει κανεις καμια ιδεα... ευχαριστώ!
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 http://anonymouse.org/ Εναλλακτικά παίξε εδώ ή ψάξε εδώ.
SR20DET Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στο πρωτο με βλεπει σαν να μπαινω απο tablet η κατι τετοιο και μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται στο δευτερο δεν υπαρχει υποστηριξη java το τριτο ειναι πολυ μπλεγμενο, δεν καταλαβαινω τι γινεται. καταφερες να κανεις streaming εσυ με καποιο τροπο σε αυτα?
GnsP Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Expat Shield. (Δε γνωρίζω αν είναι παράνομο! Αν είναι, ας σβηστεί το post μου! )
άδικος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Στο 3ο link έχει όλους τους ελεύθερους uk proxies. Διαλέγεις & παίρνεις. Μάλιστα στα δεξιά έχει & τη λύση για τη περίπτωση σου αλλά θέλει συνδρομή...
SR20DET Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Expat Shield. (Δε γνωρίζω αν είναι παράνομο! Αν είναι, ας σβηστεί το post μου! ) το δοκιμασα αλλα δεν φαινεται αξιοπιστο. κρασαρει ο browser συνεχως...
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 το τριτο ειναι πολυ μπλεγμενο, δεν καταλαβαινω τι γινεται. καταφερες να κανεις streaming εσυ με καποιο τροπο σε αυτα? Είναι «διευθύνσεις» στην βρετανία που σου επιτρέπουν να κάνεις browsing διαμέσου αυτών, έτσι φαίνεσαι σαν να είσαι και εσύ από εκεί. Στο firefox πας options->advanced στην καρτέλα network πατάς settings και ρυθμίζεις στο Manual proxy configure εκεί στο proxy βάζεις την διεύθυνση και στο port το νούμερο που έχει δίπλα. Το google chrome σε πάει στης ιδιότητες δικτύου από τα windows αλλά και εκεί τα ίδια ρυθμίζεις,πες μας ποια windows και ποιο browser έχεις αν χρειάζεαι περισσότερη βοήθεια. Μιας και αυτά(όλα) τα proxy δεν είναι σταθερά, μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις πολλά proxy και σε διάφορες ώρες μέχρι να καταφέρεις να μπεις στην σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα