Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν , θέλετε να παιξουμε ένα παιχνιδάκι? Το έπαιξα με την παρέα μου και γελάσαμε πολύ.

Φανταστείτε ένα σενάριο , ότι βγαίνεται τώρα έξω στο μπαλκόνι , και βλέπετε ανθρώπους οι οποίοι

είναι γεμάτοι αίματα , να κυνηγάνε άλλους ανθρώπους. Φωτιές , αναποδογυρισμένα αμάξια , φωνές , ουρλιαχτά.

Ανοίγετε την τηλεόραση , και βλέπετε τους δημοσιογράφους σοκαρίσμένους , να δείχνουνε σκηνές απο ρεπορτάζ , με τον στρατό και την αστυνομία να προσπαθεί να σκοτώσει αυτούς τους ανθρώπους με τα αίματα.

Μπαίνετε στο Ιντερνετ , καμία πληροφορία. Πρέπει κάτι να κάνετε όμως , προτού έρθουνε στο σπίτι σας και σας κυνηγήσουνε και εσάς.

Τι ακριβώς θα κάνατε? Πως θα ξεφεύγατε και τι στρατηγική επιβίωσης θα είχατε μετα? Που θα πηγαίνατε όπου θα ήτανε ασφαλές? Τι θα προσπαθήσατε να έχετε μαζί σας πάση θυσία?

Και πολλά άλλα ερωτήματα ...

Ας παίξουμε λοιπόν...... :-)

Δημοσ.

εγω θα καθομουν σπιτι για λιγο καιρο μεχρι να πεσει το ρευμα,ιντερνετ(ευτυχως εχω αρκετα μακαρονια για να τη βγαλω μεχρι τοτε).και μετα θα επαιρνε τα κουζινομαχαιρα και θα εβγαινα παγανια για προμηθειες.ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν αλληλοσκοτωθεί αρκετοι για να κανω με την ησυχία μου τα"ψωνια" μου στο σουπερμαρκετ.brickman μπορει αν εχω κεφια για περπατημα κανα μεσημερι να περασω και απο ιον!!μην με σκοτωσεις εε! :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα καθομουν σπιτι για λιγο καιρο μεχρι να πεσει το ρευμα,ιντερνετ(ευτυχως εχω αρκετα μακαρονια για να τη βγαλω μεχρι τοτε).και μετα θα επαιρνε τα κουζινομαχαιρα και θα εβγαινα παγανια για προμηθειες.ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν αλληλοσκοτωθεί αρκετοι για να κανω με την ησυχία μου τα"ψωνια" μου στο σουπερμαρκετ.brickman μπορει αν εχω κεφια για περπατημα κανα μεσημερι να περασω και απο ιον!!μην με σκοτωσεις εε! :P

Ok θα ελεγχω τον ανεφοδιασμό στις σοκολατες!
Δημοσ.

εγω θα καθομουν σπιτι για λιγο καιρο μεχρι να πεσει το ρευμα,ιντερνετ(ευτυχως εχω αρκετα μακαρονια για να τη βγαλω μεχρι τοτε).και μετα θα επαιρνε τα κουζινομαχαιρα και θα εβγαινα παγανια για προμηθειες.ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν αλληλοσκοτωθεί αρκετοι για να κανω με την ησυχία μου τα"ψωνια" μου στο σουπερμαρκετ.! :P

Ναι , αλλα τα ζόμπι θα είναι έξω στους δρόμους , walking dead...πως θα φθασεις μεχρι το σουπερ μαρκετ?

Δημοσ.

Ναι , αλλα τα ζόμπι θα είναι έξω στους δρόμους , walking dead...πως θα φθασεις μεχρι το σουπερ μαρκετ?

θα παρω αμαξι.

http://www.youtube.com/watch?v=dhbZd8G5jik

αλλα βασικα εχω αρκετα μικρα σουπερμαρκετ κοντα να το παρω με τα ποδια για μινι ανεφοδιασμο..βλεποντας και κανοντας.εσυ δεν μας εχεις πει μεχρι τωρα το σχεδιο σου..

Δημοσ.

θα παρω αμαξι.

http://www.youtube.com/watch?v=dhbZd8G5jik

αλλα βασικα εχω αρκετα μικρα σουπερμαρκετ κοντα να το παρω με τα ποδια για μινι ανεφοδιασμο..βλεποντας και κανοντας.εσυ δεν μας εχεις πει μεχρι τωρα το σχεδιο σου..

Αυτος ειναι το ζομπι μπος!
Δημοσ.

τα ζόμπι δεν είναι που τρώνε ανθρώπινα μυαλα; οπότε θα κυκλοφορουσα ετσι :

http://www.youtube.com/watch?v=A81ae5oDuhg

no brain ή κατεστραμενο brain so win :D :P

για το @gatokoritso που αναρωτιέστε πως στο καλό θα πάει σουπερ μαρκετ

funny-pictures-zombie-survival-kit-1cs.jpg

Δημοσ.

Κανεις δεν λέει τα απαραίτητα.

Οπως πχ , αν θα έψαχνε να βρει και άλλους που θα την είχανε γλιτώσει.

Που θα ήτανε ασφαλές να κρυφτούμε.

Δημοσ.

Κανεις δεν λέει τα απαραίτητα.

Οπως πχ , αν θα έψαχνε να βρει και άλλους που θα την είχανε γλιτώσει.

Που θα ήτανε ασφαλές να κρυφτούμε.

οχι θα εψαχνα μονο για καποιον κοντινο μου ανθρωπο αρχικα,μετα οταν θα αρχισουν να πεφτουν οι αριθμοι τοτε ναι μπορει να εψαχνα για καποια παρεα αλλα ως γνωστων μπορει να σου γυρισει μπουμερανκ να τυχεις με τιποτα ζαβα που την γλυτωσαν απο σποντα και να σου κολλανε σαν τσιμπουρι.

Try and meet up with some other survivors, capable, non-retarded survivors, with practical skills, such as being bait, medical skills, murder skills, gun skills, ninja skills, nun chuck skills, and baseball skills (hit home runs withe zombie heads)

το που θα ειναι ασφαλες εινα ενα καλο ερωτημα.αρχικα το σπιτι που μενεις πχ αν μενεις σε ψιλα υποθέτω την εχεις καλυτερα απο εναν που μενει σε υπογειο και με το καλημερα σας στη πορτ ατον τρωνε τα ζομπι.μετα μεγαλοι χωροι δεν μου κανουν ποτε αισθηση μιας και πρεπει να εχεις αρκετο κοσμο για να κραταει σκοπια και να ειναι ασφαλες το κτηριο.αρα οτιδηποτε μεσαιος χωρος ο οποιος δεν εχει πολλες εισοδους ειναι οκ.το προβλημα ειναι οτι αναγκαστικα καποια στιγμη θα πρεπει να βγεις εξω απο τη πολη και να προχωρησεις προς υπαιθρο( οπου εκει περα ειχε λιγοτερο πληθυσμό αρα λιγοτερα ζομπι) μπας και βρεις καμια κατασκηνωση με αλλους που την εχουν γλυτώσει.εδω θα πεσει προβλημα θελει καλο σχεδιασμο ταχτικη..

Δημοσ.

το που θα ειναι ασφαλες εινα ενα καλο ερωτημα.αρχικα το σπιτι που μενεις πχ αν μενεις σε ψιλα υποθέτω την εχεις καλυτερα απο εναν που μενει σε υπογειο και με το καλημερα σας στη πορτ ατον τρωνε τα ζομπι.μετα μεγαλοι χωροι δεν μου κανουν ποτε αισθηση μιας και πρεπει να εχεις αρκετο κοσμο για να κραταει σκοπια και να ειναι ασφαλες το κτηριο.αρα οτιδηποτε μεσαιος χωρος ο οποιος δεν εχει πολλες εισοδους ειναι οκ.το προβλημα ειναι οτι αναγκαστικα καποια στιγμη θα πρεπει να βγεις εξω απο τη πολη και να προχωρησεις προς υπαιθρο( οπου εκει περα ειχε λιγοτερο πληθυσμό αρα λιγοτερα ζομπι) μπας και βρεις καμια κατασκηνωση με αλλους που την εχουν γλυτώσει.εδω θα πεσει προβλημα θελει καλο σχεδιασμο ταχτικη..

Το τι κάνανε στην σειρά The Walking Dead περιγράφεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...