Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι συνφορουμίτες θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τις αποδείξεις που μας δίνει ο ιδιοκτήτης για το ενοικίο αν επιτρέπεται να κόβει απο 5-6 διαφορετικά μπλόκ αποδείξεις ???

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Εσύ απλά χρειάζεσαι υπογεγραμμένες απο τον ιδιοκτήτη αποδείξεις.

 

Είναι θέμα οργάνωσης απλά να σου κόβει απο το ίδιο, Αν αυτός έχει προτιμήσει στα 252 σπίτια που νοικιάζει να χρησιμοποιεί το ίδιο μπλόκ δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα

  • Super Moderators
Δημοσ.

Από νομικής πλευράς, είναι όπως τα γράφει το μέλος sphinxgr: δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η μόνη χρησιμότητα των αποδείξεων είναι για να κατοχυρώνεται τόσο ο ενοικιαστής όσο και ο ιδιοκτήτης ότι όντως έχει πληρωθεί το μίσθωμα (ενοίκιο) των συγκεκριμένων μηνών. Τίποτε άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...