fernadezzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας! Θέλω την γνώμη σας σε ενα πρόβλημα που μου προέκυψε! Πρόσφατα νοίκιασα ενα σπίτι με την κοπέλα μου μετά από 1 μηνα ψάξιμο.Σαν πρώτο κριτήριο ήταν να μην έχει ωρομέτρηση! Βρήκαμε ενα 2αρι στον Εύοσμο που μας είπε η μεσίτρια ότι ήταν σε ωρομετρηση και θα μπει ατομικό αέριο! Εκεί που συμφωνήσαμε στα λεφτά 280 μας λέει ότι τελικά δεν θα μπει φυσικό αέριο αλά θα βγει τελείως από την ωρομετρηση γιατί τα 6 από τα 10 διαμερίσματα έβαλαν ατομική θέρμανση και μέσω δικηγόρου βγήκε το σπίτι από την ωρομετρηση της οικοδομής! Ξαναμιλάμε με την μεσίτρια και την ιδιοκτήτρια και μας λέει ότι απλά δεν θα έχει θέρμανση και ρίξαμε την τιμή από 280 στα 250 υπό έναν όρο. ότι αν σ αυτά τα 3 χρονιά συμβολαίου που θα κάνουμε αποφασίσει να μας βάλει αέριο θα πάει το νοίκι στα 280! Λέμε το οκ και πέφτουν οι υπογραφές! Το πρόβλημα είναι πως τώρα μας είπαν οι ένοικοι ότι αν βάλουν πετρέλαιο θα πληρώνουμε το 30% από αυτά που καίνε! Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να βγούμε τελείως από την ωρομετρηση που ούτε το συμβόλαιο δε πήραμε ακόμα στα χέρια μας?
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να πληρώνετε το 30% από αυτό που θα καίνε οι άλλοι;
gigisoni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να πληρώνετε το 30% από αυτό που θα καίνε οι άλλοι; Έτσι πάει, όταν η θέρμανση είναι κεντρική και όχι ατομική, ακόμα και να τα έχεις κλειστά τα σώματα πληρώνεις κάποιο ποσοστό.
arxaggelos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να πληρώνετε το 30% από αυτό που θα καίνε οι άλλοι; Έτσι πάει από όσο ξέρω, ακόμη και άδειο να είναι το σπίτι με "κλειστά" τα σώματα ο σπιτονοικοκύρης καταβάλει 30% των εξόδων θέρμανσης γιατί τόση έχει κριθεί ότι είναι η θέρμανση που απορροφά στο περίπου το σπίτι από τα πλαϊνά και πάνω/κάτω διαμερίσματα, και από τους σωλήνες που έτσι κι αλλιώς περνάνε μέσα από το διαμέρισμα (είτε είναι ανοιχτά τα σώματα είτε όχι, οι σωλήνες το νερό θα το μεταφέρουν στους άλλους μέσα από το δικό σου διαμέρισμα). Αυτό δηλαδή σημαίνει κάποια απώλεια θέρμανσης για τους υπόλοιπους. Συνήθως αυτό αναφέρεται και στο καταστατικό της οικοδομής. Δεν ξέρω μήπως ο TS μπορεί να συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια να το καταβάλλει αυτή, εφόσον το συμβόλαιό του δεν προβλέπει θέρμανση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Και αυτόνομη να υπήρχε και να μην το άναβες καθόλου.ποσοστό θα πλήρωνες.Δεν παίζει ρόλο δηλαδή αν είναι κεντρική ή αυτόνομη.Συζήτηση με την ιδιοκτήτρια,όπως είπε και ο από πάνω φίλος και κατά πόσο θα θέλει η ίδια να κατανοήσει.
fernadezzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τι να κατανοήσει μας δούλεψε κανονικά με τον δικηγόρο που έστειλε και καλά! αλά την μαλακία εγώ την έκανα που δεν απέτισα να το γραφεί και στο συμβόλαιο ότι δε θα δίνω τίποτα για το πετρέλαιο! ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα