sakisosf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Έβαλα μια κάρτα γραφικών στο Desktop μου αλλά δεν ξέρω ούτε το όνομα της ούτε έχω κάποιο CD εγκατάστασης.Όταν την έβαλα φυσικά δεν μου τον βρήκε τον Driver και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Τα Specs του PC μου: Windows XP SP3 1.5GB Intel Celeron 2.45Ghz 80GB HDD
giorgos2710 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κατέβασε το cpu-z για να βρεις το ονομα της καρτας γραφικων και μετα ψαξε στο google για drivers
tarnumjg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στην αρχη οταν ανοιγεις το P.c. πριν μπεις στα bios σου λεει ποια καρτα γραφικων εχεις, απομνημονευσε το απο εκει. αλιως το αναφερει και μεσα στα BIOS ! εναλλακτικα δοκιμασε αυτο που σου λεει ο φιλος απο πανω
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το CPU-Z αν δεν κάνω λάθος θέλει να είναι ήδη εγκατεστημένος ο driver. Kατά το BIOS P.O.S.T. μάλλον είναι πιθανότερο όντως να δει το μοντέλο της κάρτας του (αν και όχι πάντα) - οπότε ας χρησιμοποιήσει το πλήκτρο Pause για να σταματήσει το ποστάρισμα και να το σημειώσει. Αλλιώς, ας τρέξει το Unkown Device Identifier
talos_2002 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στη "Διαχείριση συσκευών", πάνε στην καρτέλα "Λεπτομέρειες" της συσκευής και πες μας τί λέει στα DEV_ και VEN_.
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πάνω στην κάρτα δε γράφει; Αν δεν σου κάνει κόπο άνοιξε πάλι το κουτί και δες.
sakisosf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες sorry για την καθυστερημένη απάντηση.Ευτυχώς έβγαλα άκρη χάρη στο Uknown Driver Identifier.Thx for the help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα