apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα αν έχεις μαγαζί και την έχεις δει έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον εσύ πρέπει να δεις τι θα κάνεις.. Δεν έχω μαγαζί και αγοράζω αρκετά από έξω. Όπως και να έχει θα σε πάρω, θα με πάρεις, θα παρθούμε στο πάτο μαζί με αυτούς που έχουν. Γιατί δεν ανοίγεις ένα μαγαζάκι να κονομήσεις, να μπορούμε και εμείς να αγοράσουμε φτηνά, να μην αναγκαζόμαστε να παραγγέλλουμε από έξω?
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς γιατί έχω την δουλειά μου,και εκεί δίνεις εξετάσεις κάθε μέρα ακόμα και μετά 23 χρόνια παρουσίας.. Αλλά δεν είναι περίεργο και βλακώδες σε αυτή την χώρα πάντα να ψάχνουμε δικαιολογία για να είμαστε απέναντι και ποτέ για να είμαστε στην ίδια πλευρά ? πόσο μάλλον με αυτές τις συνθήκες που πλέον επιβάλλεται !? Εσείς οι "αντιλόγου" τελικά δεν θέλετε ν'αλλαξει τίποτα, είσαστε ευτυχισμένοι με αυτό που βιώνετε ?
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν οι μαγαζάτορες δεν κονομάνε γιατί έχουν ύφος μπλαζέ; Γιατί ακολουθούν τακτικές που απομακρύνουν τον πελάτη (και δεν μόνο εννοώ τις τιμές, εννοώ και το after-sale support κλπ); Το after sales support θέλει πολύ χρήμα (πωλητές, τηλεφωνητές, μετρητό, λογισμικό, γεμάτη αποθήκη, τζίρο στη μαμά εταιρία κ.α.). Εσύ νομίζεις με χαμόγελα η αντιπροσωπεία εξυπηρετεί τον πελάτη της (μαγαζάτορα). Σε πολλές περιπτώσεις η ευθύνη είναι της μαμάς εταιρείας (η οποία διαλέγει και τον αντιπρόσωπο) αλλά τα σάλια τα τρώει πάντα αυτός που είναι πίσω από το γκισέ. 1
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν οι μαγαζάτορες δεν κονομάνε γιατί έχουν ύφος μπλαζέ; Γιατί ακολουθούν τακτικές που απομακρύνουν τον πελάτη (και δεν μόνο εννοώ τις τιμές, εννοώ και το after-sale support κλπ);Ίσως είναι επιλεκτικό αυτό,δηλαδή αντίδραση σε μπελάτη που του τάκανε ρόϊδο.Μαγαζί σημαίνει να κάνεις το παν για να σου ξαναφέρει ο πελάτης τα λεφτά του. Εκτός κι αν ξέρεις κάποιον άλλο τρόπο να κονομήσει κάποιος.Πως,έχει τη πορνεία,το νταλαβέρι,τη κλοπή,τις απάτες...... Pro tip: Έχω μαγαζί.Τι πουλάς; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από leecherman
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τι πουλάς; Ψωμί και κουλουράκια. Θες τίποτα για το ντελικατέσεν σου; :Ρ Γενικά δεν έχει σημασία το τι πουλάς. Σημασία έχει ότι αν και ο πελάτης έχει σπάνια δίκιο, επιβάλλεται να μένει ικανοποιημένος. Το after sales support θέλει πολύ χρήμα (πωλητές, τηλεφωνητές, μετρητό, λογισμικό, γεμάτη αποθήκη, τζίρο στη μαμά εταιρία κ.α.). Εσύ νομίζεις με χαμόγελα η αντιπροσωπεία εξυπηρετεί τον πελάτη της (μαγαζάτορα). Σε πολλές περιπτώσεις η ευθύνη είναι της μαμάς εταιρείας (η οποία διαλέγει και τον αντιπρόσωπο) αλλά τα σάλια τα τρώει πάντα αυτός που είναι πίσω από το γκισέ. Για παράδειγμα έθεσα το after sales support. Δεν ζητάω after sales support σε ένα τυχαίο μαγαζάκι της σειράς, αλλά καταστήματα τύπου plaisio και public είναι αδιανόητο να μην έχουν. Καλά τώρα τι συζητάμε, στα περισσότερα ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας οι πωλητές δεν έχουν ιδέα γύρω από το προϊόν που πουλάνε. Μακάρι να ήταν οι τιμές το μοναδικό πρόβλημα.
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα είναι πιο ακριβά στην Αγγλία κ έχει να κάνει με άλλους παράγοντες.. educate us sensei
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς γιατί έχω την δουλειά μου,και εκεί δίνεις εξετάσεις κάθε μέρα ακόμα και μετά 23 χρόνια παρουσίας.. Κρίμα. Αλλά δεν είναι περίεργο και βλακώδες σε αυτή την χώρα πάντα να ψάχνουμε δικαιολογία για να είμαστε απέναντι και ποτέ για να είμαστε στην ίδια πλευρά ? πόσο μάλλον με αυτές τις συνθήκες που πλέον επιβάλλεται !? Για αυτό σταμάτα να κατηγορείς άδικα χωρίς να ξέρεις τι παίζει. Βρες άλλους να κράξεις που μάλλον φταίνε περισσότερο. Εσείς οι "αντιλόγου" τελικά δεν θέλετε ν'αλλαξει τίποτα, είσαστε ευτυχισμένοι με αυτό που βιώνετε ? Για αυτό που ζω το σίγουρο είναι ότι δε φταίει ο πλαίσιος και ο μουλτιράμας. Τουλάχιστον αυτοί θα αφήσουν και 5 ευρά. Ο άμαζον θα τα αφήσει στα λονδίνα και μετά θα ψάχνουμε να βρούμε κανένα φορτηγατζή να μας φέρει λαθραία κανένα dvd player στη ζούλα. Κάτι εξωτικά blue ray θα τα γευτείς στη διαμαντένια επέτειο με τη γυναίκα μετά από 40 χρόνια δουλειάς. Η μαλακία είναι ότι όταν το αγοράσεις μετά από 2-3 χρόνια θα έχει βγει το red ray. Καλά τώρα τι συζητάμε, στα περισσότερα ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας οι πωλητές δεν έχουν ιδέα γύρω από το προϊόν που πουλάνε. Μακάρι να ήταν οι τιμές το μοναδικό πρόβλημα. Αν είχαν τις γνώσεις που θες δε θα ήταν πωλητές με ένα 500άρικο το μήνα ρε μαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό που ζω το σίγουρο είναι ότι δε φταίει ο πλαίσιος και ο μουλτιράμας. Τουλάχιστον αυτοί θα αφήσουν και 5 ευρά. Ο άμαζον θα τα αφήσει στα λονδίνα και μετά θα ψάχνουμε να βρούμε κανένα φορτηγατζή να μας φέρει λαθραία κανένα dvd player στη ζούλα. Κάτι εξωτικά blue ray θα τα γευτείς στη διαμαντένια επέτειο με τη γυναίκα μετά από 40 χρόνια δουλειάς. Η μαλακία είναι ότι όταν το αγοράσεις μετά από 2-3 χρόνια θα έχει βγει το red ray. όταν λες ότι "θα αφήσουν και 5 euro", τι εννοείς? φορολογία στο κράτος ή "επενδύσεις" ?
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είχαν τις γνώσεις που θες δε θα ήταν πωλητές με ένα 500άρικο το μήνα ρε μαν. Ναι, ρε φίλε, δεν σου είπα εγώ ότι φταίει ο πιτσιρικάς του πεντακοσάρικου που δεν έχει τις γνώσεις. Φταίει η κάθε αλυσίδα που δεν προσλαμβάνει άτομα με γνώσεις ή που δεν εκπαιδεύει τα ήδη υπάρχοντα καλύτερα (προφανώς αμοίβοντάς τους και καλύτερα από το πεντακοσάρικο). Και στην τελική άμα πρέπει να ψάξω μόνος μου στο internet, να διαβάζω συγκριτικά, να βαρεθώ να googlάρω για reviews, ε, στο τέλος θα το παραγγείλω και μόνος μου το προϊόν, δεν έχω ανάγκη το κάθε κατάστημα/πωλητή. Αυτό λέμε, τι κάνει το κατάστημα για να με αποκτήσει/κρατήσει σαν πελάτη. Δηλαδή περιμένουν να «στηρίζουμε ελληνικά» για την ψυχή της μάνας μας; Δεν πρέπει να υπάρχει έστω μία στοιχειώδης ανταπόκριση;
apd453 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 όταν λες ότι "θα αφήσουν και 5 euro", τι εννοείς? φορολογία στο κράτος ή "επενδύσεις" ? Τη φορολογία.
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ψωμί και κουλουράκια. Θες τίποτα για το ντελικατέσεν σου; :Ρ Ναι.Θέλω λίγο συμιγδάλι,έστω και σουσάμι να πασπαλίσω τα ντελικατέσσεν μου λόγω εορτών (...το Δεκέμβρη).
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Συνηθίζεται σε αυτή την ζωή να διαφωνείς (κ όχι να κράζεις) με όποιον α) σε πουλάει β) νιώθεις ότι πρόσκαιρα σε εκμεταλλεύεται.. αν κράξω κάποιον θα είναι εμένα για την χαζομάρα να υποστηρίζω αυτούς που δεν με υποστηρίζουν.. Αλλά και εγώ για να γράψω όλα αυτά έχω κάποιον προφανή λόγο που περιέγραψα πιο πάνω.. και ψάχνω ξέρεις τον δικό σου λόγο να θέλεις να μην ανακατεύω τα λιμνάζοντα νερά γιατί προφανώς βρωμάνε.. Όχι φίλε μου,δεν θα κάνω την χάρη κανενός βολεμένου.. η ότι άλλο,θα κοινοποιώ ότι με χαλάει και αν τελικά δεν είχαμε τύπους που λένε άστο προσπερνατο και είχαμε τύπους που ήθελαν αλληλοσεβασμό τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά σήμερα.. Βοήθα τον γείτονα ώστε να μην πιάσει φωτιά το δικό σου σπίτι,γιατί αν αφήσεις το σπίτι του γείτονα να καεί τότε μετά έχει σειρά το δικό σου και τότε ο γείτονας θα είναι άφαντος..
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τη φορολογία. Λάθος τόπικ,έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Λάθος τόπικ,έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα. Σε αυτό έχεις δίκιο γιατί η αλληλεγγύη στην Ελλάδα μόνο ανέκδοτο μπορεί να είναι ...
leecherman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σε αυτό έχεις δίκιο γιατί η αλληλεγγύη στην Ελλάδα μόνο ανέκδοτο μπορεί να είναι ... Όχι,δε λέω για τη δικιά μου φορολογία,λέω για τους μεγαλομπακάληδες.Ένα @ δίνουν στο κράτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα