Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, ρε φίλε, δεν σου είπα εγώ ότι φταίει ο πιτσιρικάς του πεντακοσάρικου που δεν έχει τις γνώσεις. Φταίει η κάθε αλυσίδα που δεν προσλαμβάνει άτομα με γνώσεις ή που δεν εκπαιδεύει τα ήδη υπάρχοντα καλύτερα (προφανώς αμοίβοντάς τους και καλύτερα από το πεντακοσάρικο).

Εσύ θέλεις να υπάρχει φυσικό κατάστημα να τα δεις από κοντά, οι υπάλληλοι να είναι εκπαιδευμένοι και να αμείβονται όπως στην Αγγλία, να σου αλλάζουν τα πάντα χωρίς να κάνουν κιχ, να είναι όλα ετοιμοπαράδοτα, να έχει όμως τις τιμές e-shop.

Και εγώ θέλω μια γυναίκα να πίνει τα πάντα, να μην έχει ποτέ περίοδο, να έχει το σπίτι πιπίλα, να βλέπει τον ΠΑΟΚ, να φέρνει λεφτά στο σπίτι και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο.

• Like 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και εγώ θέλω μια γυναίκα να πίνει τα πάντα, να μην έχει ποτέ περίοδο, να έχει το σπίτι πιπίλα, να βλέπει τον ΠΑΟΚ, να φέρνει λεφτά στο σπίτι και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο.

btw,καθρέφτης λέγεται....

Εναλλακτική λύση: μία πουτάνα,μία (; )τραβέ,μία χαζή,μία βόϊδι,μία αρπάχτρα και μία ηλίθια.

Αρκεί να μη συναντηθούνε ποτε όλες τους.(το λέω και στο άλλο topic...).

• Super Moderators
Δημοσ.

Τη φορολογία.

το ξέρεις ότι το amazon έχει και ελληνικό ΑΦΜ και αποδίδει κανονικά το ΦΠΑ στο κράτος έτσι?

• Moderators
Δημοσ.

Εσύ θέλεις να υπάρχει φυσικό κατάστημα να τα δεις από κοντά, οι υπάλληλοι να είναι εκπαιδευμένοι και να αμείβονται όπως στην Αγγλία, να σου αλλάζουν τα πάντα χωρίς να κάνουν κιχ, να είναι όλα ετοιμοπαράδοτα, να έχει όμως τις τιμές e-shop.

Όχι, θέλω ένα κατάστημα χωρίς after sales support, με υπάλληλους που να μην ξέρουν τίποτα για το αντικείμενο που πουλάνε, να μου ζαλίζουν τον έρωτα όταν έχω κάτι εντός εγγύησης και θέλω να το αλλάξω, να έχουν μικρή γκάμα στην έκθεση, φυσικά να καθυστερούν όποτε παραγγέλνω κάτι και όλα αυτά με μη ανταγωνιστικές τιμές.

Ωραία τα άκρα, αλλά είναι λίγο άσχετα δε βρίσκεις;

Δημοσ.

το ξέρεις ότι το amazon έχει και ελληνικό ΑΦΜ και αποδίδει κανονικά το ΦΠΑ στο κράτος έτσι?

Ελπίζω όχι όπως το Ελ.Βενιζελος.. γιατί στην χώρα τους δεν μπορούν να χρωστάνε εδώ όμως κάνουν ότι γουστάρουν..

Δημοσ.

Για αυτό σταμάτα να κατηγορείς άδικα χωρίς να ξέρεις τι παίζει. Βρες άλλους να κράξεις που μάλλον φταίνε περισσότερο.

Που ακριβώς είδες το κράξιμο;

Από τη μία του υποβάλλεις να ανοίξει μαγαζί και από την άλλη τον κατηγορείς επειδή έχει ήδη δουλειά και δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει επιχείρηση. WTF???

Εθελοτυφλείς στο full όμως και δημιουργείς πρόβλημα από το πουθενά.

Κι εδώ επιμένεις να δημιουργείς πρόβλημα από το πουθενά.

Αυτά τους ακραίους αντιπαραθετισμούς τους κάνουν οι λεγόμενοι ελληνάρες, για να μην πω αγράμματοι και αμμόρφωτοι.

Πήγαινε βρες τη γκόμενα που κάνει τα πάντα, που να μην έχει ποτέ περίοδο, ένα σπίτι πιπίλα, να βλέπετε την παοκαρα σας και οποια αλλη ομάδα σας κάνει πλύση εγκεφάλου μπας και στρώσεις/-ετε.

Αυτός ο αντίλογος "θέλω το φυσικό κατάστημα να έχει τα πάντα, υπαλλήλους full εκπαιδευμένους, μισθούς γαμάτους, αψογο service και γενικά τον Θεό τον ίδιο" είναι ουτοπική, ισοπεδωτική προσέγγιση αλλά ΠΛΗΤΤΕΙ την συζήτηση και δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ το ουσιαστικό.

Αν το γενίκευα, θα έλεγα ότι υπάρχουν οι (α) μεν που δεν ξέρουν αλλά νομίζουν ότι ξέρουν ενώ ασκούν ανούσια κριτική υπερβάλλοντας στα πάντα και οι (β) δε που συλλογίζονται και αξιολογούν τις καταστάσεις επί ουσιαστικής βάσης αλλά δυσκολεύονται να χειριστούν τις προβληματικές συμπεριφορές των πρώτων.

Στην ελλάδα κάθε πρόταση κρίνεται από μισαλλοδοξία (για να μην πω μα...κια)

ΥΓ. apd453 είμαι περίεργος να δω πως θα υπερασπιστείς τον εαυτό σου με την ξεφτίλα που δημιουργείς.

Δημοσ.

Λούσυ,καριόλα,άμα σε μπλάξω θα σε ...κεράσω καφέ,μπαγλαμά.

Να τος ο τύπος ανθρώπου που δωροδωκεί τα όργανα της τάξης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα Όχι βρε μην παρεκτρέπεστε.. υπάρχει κ η άλλη λογική,να μην ακολουθήσουμε την όποια μιζέρια.. Ας το κλείσουμε διαφορετικά..

http://www.youtube.com/watch?v=hU4h3pMNXfA

http://www.youtube.com/watch?v=IwNHiKUbZ8E

Εξ'αλλου τώρα αρχίζει να έχει ενδιαφέρον γιατί η μόνη περίπτωση να τον πάρω σε αυτή την τιμή είναι να έχει έρθει μέχρι Πέμπτη απόγευμα σπίτι μου.. Αλλιώς Pop_Korn μέχρι να ολοκληρωθεί ο αλληλοσπαραγμός που ήδη άρχισε και τον έφτασε 148.50.. Θα υπάρξει σίγουρα και 145 όπως έγραψα μόλις χτες,και κάνει όλο το πράγμα αυταπόδεικτο.. και τώρα δεν θα μιλάμε για άλλο Κράτος,άλλη φορολογία άλλο φπα... Εξάλλου εγώ τον ήθελα άμεσα άλλοι με έβαλαν στο τρυπακι να έχω υπομονή..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Που ακριβώς είδες το κράξιμο;

Από τη μία του υποβάλλεις να ανοίξει μαγαζί και από την άλλη τον κατηγορείς επειδή έχει ήδη δουλειά και δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει επιχείρηση. WTF???

Από αυτά που είπα αυτό κατάλαβες γραμματιζούμενε*? :confused:

Τον κατηγόρησα ότι έχει δουλειά? :shock:

Να υπερασπιστώ τον εαυτό απέναντι σε από ποιον? Στον τρία πουλάκια κάθονται? :shock:

Ούτε με ξέρεις ρε φίλε. Δεν έχω ταυτιστεί σαν άνθρωπος με τον apd453.

Η γνώμη σου φίλε μου και ο εριστικός τρόπος που γράφεις δε μου λέει και τίποτε.

Στα τρυφερά μου λοιπόν η γνώμη που έχεις εσύ και οι άλλοι για τον apd453.

Αυτό που δε πολύ καταλαβαίνω είναι το γιατί επιτίθεσαι κατά διαστήματα κατά αυτό το τρόπο (σε έχω ξαναπετύχει σε παραλήρημα). Πιθανολογώ μια σέκοντ λάιφ του "πολλά βαρύ" που πάντα ονειρευόσουν αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν γνωριζόμασταν στο πραγματικό κόσμο προσωπικά θα με είχες με σεις και με το σας (αν θέλεις το πιστεύεις).

*(το copy paste στο "δωροδωκεί" στο παρακάτω post) :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Δεν το πρόλαβες το "δωροδοκεί",τόσβησε ο επιστάτης εδώ.

Την άλλη φορά...

Ο μεσημεριανός ύπνος είναι ιερός.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, θέλω ένα κατάστημα χωρίς after sales support, με υπάλληλους που να μην ξέρουν τίποτα για το αντικείμενο που πουλάνε, να μου ζαλίζουν τον έρωτα όταν έχω κάτι εντός εγγύησης και θέλω να το αλλάξω, να έχουν μικρή γκάμα στην έκθεση, φυσικά να καθυστερούν όποτε παραγγέλνω κάτι και όλα αυτά με μη ανταγωνιστικές τιμές.

Ωραία τα άκρα, αλλά είναι λίγο άσχετα δε βρίσκεις;

Που τη βρήκες την υπερβολή? Εσύ δεν είπες ότι είναι ακριβότερα από ένα e-shop εξωτερικού? Εσύ δεν είπες ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να παίρνουν μεγαλύτερο μισθό? Εσύ δεν είπες ότι είσαι αναγκασμένος να διαβάζεις reviews ενώ θα έπρεπε να τα ξέρει ο υπάλληλος? Για τη κατασκευάστρια εταιρεία που σου πουλάει κάτι αέρα τάζοντας λαγούς με πετραχήλια (ενώ δεν είναι έτσι) έχεις να πεις κάτι?

Τι ζόρι έχει ένα κατάστημα να σου αλλάξει κάτι εντός εγγύησης? Από τη τσέπη του θα βάλει? Προφανώς και κατασκευάστρια εταιρία έχει το πρόβλημα να στο αλλάξει και όχι ο καταστηματάρχης. Απλά ο καταστηματάρχης τρώει τα σάλια σου γιατί με αυτόν έχεις να κάνεις.

Μικρή γκάμα? Έχεις την εντύπωση ότι τα καταστήματα του εξωτερικού αυτά που παραγγέλνεις τα έχουν στο στοκ?

Η καθυστέρηση είναι θέμα αντιπροσωπείας η οποία έχει επιλεχθεί από τον κατασκευαστή.

Έχεις την εντύπωση ότι η ιντελ πχ πουλάει ίδια τιμή στην Ελλάδα και ίδια στη Γερμανία?

Ένα κατάστημα μπορεί να σταθεί πουλώντας πολύ λιγότερα προϊόντα με το ίδιο χαμηλό κέρδος σε σχέση με το άλλο που πουλάει στο εξωτερικό πολλαπλάσιες ποσότητες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...