Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο διαιτητής έχει σφυρίξει την λήξη και εσύ ανανεωμένος απο τον μεσημεριανό ύπνο τρέχεις ακόμα να βάλεις Goal η Ελληνική πραγματικότητα όπως καταγράφεται είναι η παρακάτω που έχει κάποια λογική πλέον μόλις χτες η τιμή You ήταν 150.. δεν χρειάζεται να μιλάμε για τον τζίρο κ την διαθεσιμότητα των Γερμανών πια αν θέλεις όμως να το μάθεις και αυτό ναι τον είχαν σε Stock και τον είχα παραγγείλει στα 142 ευρώ από την περασμένη Παρασκευή..

post-227308-0-04688800-1346951443_thumb.jpg

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Που τη βρήκες την υπερβολή? Εσύ δεν είπες ότι είναι ακριβότερα από ένα e-shop εξωτερικού? Εσύ δεν είπες ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να παίρνουν μεγαλύτερο μισθό? Εσύ δεν είπες ότι είσαι αναγκασμένος να διαβάζεις reviews ενώ θα έπρεπε να τα ξέρει ο υπάλληλος? Για τη κατασκευάστρια εταιρεία που σου πουλάει κάτι αέρα τάζοντας λαγούς με πετραχήλια (ενώ δεν είναι έτσι) έχεις να πεις κάτι?

Τι ζόρι έχει ένα κατάστημα να σου αλλάξει κάτι εντός εγγύησης? Από τη τσέπη του θα βάλει? Προφανώς και κατασκευάστρια εταιρία έχει το πρόβλημα να στο αλλάξει και όχι ο καταστηματάρχης. Απλά ο καταστηματάρχης τρώει τα σάλια σου γιατί με αυτόν έχεις να κάνεις.

Μικρή γκάμα? Έχεις την εντύπωση ότι τα καταστήματα του εξωτερικού αυτά που παραγγέλνεις τα έχουν στο στοκ?

Η καθυστέρηση είναι θέμα αντιπροσωπείας η οποία έχει επιλεχθεί από τον κατασκευαστή.

Έχεις την εντύπωση ότι η ιντελ πχ πουλάει ίδια τιμή στην Ελλάδα και ίδια στη Γερμανία?

Ένα κατάστημα μπορεί να σταθεί πουλώντας πολύ λιγότερα προϊόντα με το ίδιο χαμηλό κέρδος σε σχέση με το άλλο που πουλάει στο εξωτερικό πολλαπλάσιες ποσότητες?

Καλά, τώρα λες ότι να 'ναι. Εσύ μου πιάνεις άκρα και νομίζεις ότι αναζητώ το τέλειο, ενώ εγώ σου λέω ότι ζητάω από τα μεγάλα ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας να είναι απλά μέτρια, ούτε καν καλά.

Συνέχισε να παρεκτρέπεις την κουβέντα, εγώ δεν μπαίνω άλλο σε αυτό το τρυπάκι.

Δημοσ.

Ο διαιτητής έχει σφυρίξει την λήξη και εσύ ανανεωμένος απο τον μεσημεριανό ύπνο τρέχεις ακόμα να βάλεις Goal η Ελληνική πραγματικότητα όπως καταγράφεται είναι η παρακάτω που έχει κάποια λογική πλέον μόλις χτες η τιμή You ήταν 150.. δεν χρειάζεται να μιλάμε για τον τζίρο κ την διαθεσιμότητα των Γερμανών πια αν θέλεις όμως να το μάθεις και αυτό ναι τον είχαν σε Stock και τον είχα παραγγείλει στα 142 ευρώ από την περασμένη Παρασκευή..

Τον είχαν 150 χτες και 148 σήμερα. Ε, και?

Οι συγκρίσεις καταστημάτων Ελλάδα με Γερμανία για εμένα είναι άκυρες. Να μου έφερνες παράδειγμα ένα κατάστημα Πορτογαλικό π.χ. που πιθανόν να είναι στην ίδια μοίρα με το Ελληνικό να το δεχτό.

Καλά, τώρα λες ότι να 'ναι. Εσύ μου πιάνεις άκρα και νομίζεις ότι αναζητώ το τέλειο, ενώ εγώ σου λέω ότι ζητάω από τα μεγάλα ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας να είναι απλά μέτρια, ούτε καν καλά.

Συνέχισε να παρεκτρέπεις την κουβέντα, εγώ δεν μπαίνω άλλο σε αυτό το τρυπάκι.

Κανείς δεν είπε ότι είναι τέλεια. Και για εμένα δεν ούτε καν καλά. Στο λόγο διαφωνούμε.

Πέραν των άλλων όμως πραγματικά πιστεύεις ότι για το ότι είσαι αναγκασμένος να διαβάζεις reviews ευθύνεται ο καταστηματάρχης και όχι η κατασκευάστρια εταιρία.

Επανειλημμένος έχω βρεθεί σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο εξωτερικό και όχι απλά δεν απαντήθηκαν τα ερωτήματα μου αλλά δυσκολεύτηκα να βρω ακόμη και άτομο να ρωτήσω. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα είναι ελάχιστοι στις περισσότερες των περιπτώσεων.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ζόρι έχει ένα κατάστημα να σου αλλάξει κάτι εντός εγγύησης? Από τη τσέπη του θα βάλει? Προφανώς και κατασκευάστρια εταιρία έχει το πρόβλημα να στο αλλάξει και όχι ο καταστηματάρχης. Απλά ο καταστηματάρχης τρώει τα σάλια σου γιατί με αυτόν έχεις να κάνεις.

δλδ θες να μου πεις ότι η εταιρία αναγκάζει το κατάστημα (πχ Πλαίσιο) να δίνει στην πλειοψηφία των προϊόντων πιστωτικά στην "τελευταία τιμή τους" (ακα χαμηλότερη) ενώ στους δίσκους που πήραν την ανιούσα να κόβει στην τιμή της απόδειξης?

Δημοσ.

Αν είναι κάτι εντός εγγύησης ή επισκευάζεται από την αντιπροσωπεία οπότε δεν υπάρχει θέμα ή επιστρέφεται και κόβει πιστωτικό ή ίντελ στο πλαίσιο στη τιμή αγοράς και όχι τρέχουσας (ένας από τους λόγους ύπαρξης σειριακών αριθμών). Η ίντελ χρωστάει στο πλαίσιο το οποίο με τη σειρά του το συμψηφίζει με μελλοντικές αγορές. Το πλαίσιο είναι ο ενδιάμεσος και αν πάρει κάτι πίσω χωρίς την συγκατάθεση της αντιπροσωπείας είναι πιθανόν να το φάει στο κώλο. Είναι λογικό να θέλει να πάρει το ΟΚ πρωτού σου κάνει την αλλαγή.

Πελάτης του Γεράρδου λόγο συγκυριών είμαι από τότε που είχε μια τρύπα για μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και πουλούσε άδεια cd και θήκες. Στάθηκε τυχερός πολύ με το χρηματιστήριο και ξέφυγε μετά. Έχω επιστρέψει άπειρα πράγματα με πολύ απλές δικαιολογίες και ποτέ δεν μου αρνήθηκαν, ποτέ δεν μου πίστωσαν κάτι φτηνότερα από ότι το αγόρασα (θα γινόταν το κλάμα έτσι και μου έκαναν τίποτε τέτοιο). Βέβαια κρατάω πάντα τις αποδείξεις. Το ίδιο και ο μουλτιράμας. Παράπονα έχω πολλά και από τα δύο καταστήματα αλλά όχι σε αυτό το κομμάτι δουλειάς τους.

Δημοσ.

Φίλε μου σε συγχαίρω που έχεις καταφέρει να ζεις εκτός Ελληνικής πραγματικότητας με αυτά που μας γράφεις.. Εμείς δεν καταφέρνουμε να φτιάξουμε μια εικονική πραγματικότητα προφανώς και να κλειστούμε μέσα σ'αυτη.

Σκέψου το γεγονός μήπως να σε πληρώνουμε κάτι τις παραπάνω να ψωνίζεις για εμάς και να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα της Ελληνικής αγοράς.. έχεις μέλλον σ'αυτο.. Αν πάλι κάποια στιγμή θέλεις να επανέλθεις απο το ταξίδι σου (δεν στο προτείνω) αυτό το φορουμ είναι γεμάτο από προβλήματα πάνω σ'αυτον τον τομέα.. Εμείς δυστυχώς μάλλον είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στο reality..

Υ.γ θέλεις να μοιραστείς μαζί μας το επάγγελμα σου ?

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι κρατάμε τις αποδείξεις, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια για πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης ειδικά όταν έχει περάσει καιρός και έχει πέσει αρκετά η τιμή του προϊόντος, σου βγαίνει η παναγία για να πάρεις...

πήγα επίτηδες (για να δω τι θα κάνουν) μια κάρτα γραφικών μαζί με ένα σκληρό δίσκο (χαλασμένα και τα 2 προφανώς), στην κάρτα γραφικών ήθελαν να μου κόψουν πιστωτικό με μειωμένη τιμή (ως τελευταία) ενώ στον δίσκο ήθελαν στην τιμή απόδειξης (η τωρινή του είχε ανέβει), ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΑΚΟΥΣΑ για δικαιολογίες δεν περιγράφονται...

ψάξε το forum (ή κι άλλα) θα βρεις ΑΠΕΙΡΕΣ περιπτώσεις...

• Like 3
Δημοσ.

Από αυτά που είπα αυτό κατάλαβες γραμματιζούμενε*? :confused:

Τον κατηγόρησα ότι έχει δουλειά? :shock:

Να υπερασπιστώ τον εαυτό απέναντι σε από ποιον? Στον τρία πουλάκια κάθονται? :shock:

Ούτε με ξέρεις ρε φίλε. Δεν έχω ταυτιστεί σαν άνθρωπος με τον apd453.

Η γνώμη σου φίλε μου και ο εριστικός τρόπος που γράφεις δε μου λέει και τίποτε.

Στα τρυφερά μου λοιπόν η γνώμη που έχεις εσύ και οι άλλοι για τον apd453.

Αυτό που δε πολύ καταλαβαίνω είναι το γιατί επιτίθεσαι κατά διαστήματα κατά αυτό το τρόπο (σε έχω ξαναπετύχει σε παραλήρημα). Πιθανολογώ μια σέκοντ λάιφ του "πολλά βαρύ" που πάντα ονειρευόσουν αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Είμαι όμως σίγουρος ότι αν γνωριζόμασταν στο πραγματικό κόσμο προσωπικά θα με είχες με σεις και με το σας (αν θέλεις το πιστεύεις).

*(το copy paste στο "δωροδωκεί" στο παρακάτω post) :-D :-D :-D :-D

Θα απαντήσω σε αυτό και λέω να αρχίσω από κάτω.

Τα σεις και σας δεν θα τα δεις ποτέ γιατί τα λόγια σου και οι "πράξεις" σου δεν με εμπνέουν για να σου μιλήσω στον πλυθηντικό.

Άρα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σε έχω προσκύνημα; Μήπως ποντάρεις στη βία; Πιστεύεις δηλαδή ότι στην ηλικία μου δεν θα αντιδράσω αναλόγως σε ό,τι κι αν υποννοείς ότι θα κάνεις; ή το βλέπεις σαν πρόκληση να με βρεις από κοντά όταν αυτά που γράφεις είναι ανισσόροπα;

Βλέπω είσαι και παρατηρητικός και κοιτάς οπουδήποτε αλλού πέρα από τον καθρέφτη.

Η εριστικότητα και η σκόπιμη επιθετικότητα είναι το προσωπικό μου hobby που σημαίνει ότι στον ελευθερο μου χρονο την βρίσκω έτσι (μέχρι να το πάρω απόφαση και να αλλάξω άλλο ένα αρνητικό στοιχείο. θα γίνει κάποια στιγμή αλλά that's my business). Από την άλλη αναρωτιέμαι, γιατί ενοχλεί αυτή η εριστικότητα σε προσωπικό επίπεδο; Το θεωρώ βλακεία να υποθέσω εγώ μόνος μου μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα ενώ πολύ απλά μπορούν να μου απαντήσουν.

Δεν το πρόλαβες το "δωροδοκεί",τόσβησε ο επιστάτης εδώ.

It's on post #83

(επίτηδες οι λέξεις μπήκαν πλαγίως λόγω humour. σπάνια βάζω smileys)

Δημοσ.

πήγα επίτηδες (για να δω τι θα κάνουν) μια κάρτα γραφικών μαζί με ένα σκληρό δίσκο (χαλασμένα και τα 2 προφανώς), στην κάρτα γραφικών ήθελαν να μου κόψουν πιστωτικό με μειωμένη τιμή (ως τελευταία) ενώ στον δίσκο ήθελαν στην τιμή απόδειξης (η τωρινή του είχε ανέβει), ΤΙ ΠΙΠΕΣ ΑΚΟΥΣΑ για δικαιολογίες δεν περιγράφονται...

ψάξε το forum (ή κι άλλα) θα βρεις ΑΠΕΙΡΕΣ περιπτώσεις...

Τι να σου πω ρε φίλε. Εμένα δε μου έτυχε. Αν ισχύει αυτό που λες (δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω) είναι μαλακία.

9:00 κλείνουν τα καταστήματα πληροφορικής.. Αύριο πάλι.. :devil:

Έλα ρε κάλαχαν ναούμε. Επειδή δουλεύω μέχρι τις 9 πάει να πει ότι δουλεύω σε εμπορικό κατάστημα? Δυστυχώς δουλεύω μέχρι τις 9 όπως και οι καταστηματάρχες.

Δημοσ.

Συνηθίζεται σε αυτή την ζωή να διαφωνείς (κ όχι να κράζεις) με όποιον α) σε πουλάει β) νιώθεις ότι πρόσκαιρα σε εκμεταλλεύεται.. αν κράξω κάποιον θα είναι εμένα για την χαζομάρα να υποστηρίζω αυτούς που δεν με υποστηρίζουν..

Αλλά και εγώ για να γράψω όλα αυτά έχω κάποιον προφανή λόγο που περιέγραψα πιο πάνω.. και ψάχνω ξέρεις τον δικό σου λόγο να θέλεις να μην ανακατεύω τα λιμνάζοντα νερά γιατί προφανώς βρωμάνε.. Όχι φίλε μου,δεν θα κάνω την χάρη κανενός βολεμένου.. η ότι άλλο,θα κοινοποιώ ότι με χαλάει και αν τελικά δεν είχαμε τύπους που λένε άστο προσπερνατο και είχαμε τύπους που ήθελαν αλληλοσεβασμό τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά σήμερα.. Βοήθα τον γείτονα ώστε να μην πιάσει φωτιά το δικό σου σπίτι,γιατί αν αφήσεις το σπίτι του γείτονα να καεί τότε μετά έχει σειρά το δικό σου και τότε ο γείτονας θα είναι άφαντος..

Φίλε μου σε συγχαίρω που έχεις καταφέρει να ζεις εκτός Ελληνικής πραγματικότητας με αυτά που μας γράφεις.. Εμείς δεν καταφέρνουμε να φτιάξουμε μια εικονική πραγματικότητα προφανώς και να κλειστούμε μέσα σ'αυτη.

Σκέψου το γεγονός μήπως να σε πληρώνουμε κάτι τις παραπάνω να ψωνίζεις για εμάς και να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα της Ελληνικής αγοράς.. έχεις μέλλον σ'αυτο.. Αν πάλι κάποια στιγμή θέλεις να επανέλθεις απο το ταξίδι σου (δεν στο προτείνω) αυτό το φορουμ είναι γεμάτο από προβλήματα πάνω σ'αυτον τον τομέα.. Εμείς δυστυχώς μάλλον είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στο reality..

Υ.γ θέλεις να μοιραστείς μαζί μας το επάγγελμα σου ?

Πέρα από το αστυνομικό δαιμόνιο το δικό μου είτε είναι υπαρκτό είτε όχι,Έχεις αποφύγει να απαντήσεις αν θέλεις πάντα φυσικά,σε ορισμένα ερωτήματα.. που να δικαιολογούν κιόλας την άποψη σου ότι στην Ελληνική πραγματικότητα όλα είναι άψογα και δεν χρίζουν καμιάς αλλαγής αφού εσένα όπως λες "δεν σου έχει τύχει πότε",ακόμα και σε καταστήματα που έχουν 2 αστεράκια αξιολόγησης στο Skroutz...

Για να συμβαίνει αυτό μόνο 2 λόγοι μπορούν να υπάρχουν η είσαι άσχετος με το αντικείμενο και αγόρασες έναν υπολογιστή πριν 5 χρόνια και θα πάρεις άλλον ένα σε 3 από τώρα και απλά περνάς την ώρα σου εδώ μέσα ,η κάνεις αυτή την δουλειά,και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και πλέον αυταπόδεικτα..

..και είναι αυταπόδεικτο ότι ο ένας με κρέμασε και ο άλλος είναι χωρίς προφανή λόγο 15 ευρώ ακριβότερος απο την Γερμανία και 8 από τον συνάδελφο του Ελληνα,που ξεκαθαρίζω ακόμα μια φορά ότι είναι δικαίωμα του αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει πάρει χαμπάρι την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα,και σε βάθος χρόνου θα κάνει κακό και στην δική του επιχείρηση μιας και όλο περισσότεροι θα στρέφονται στις αγορές εκτός Ελλάδας..

Καλημέρα κ σ'εσενα..

Δημοσ.

Θα απαντήσω σε αυτό και λέω να αρχίσω από κάτω.

Τα σεις και σας δεν θα τα δεις ποτέ γιατί τα λόγια σου και οι "πράξεις" σου δεν με εμπνέουν για να σου μιλήσω στον πλυθηντικό.

Άρα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σε έχω προσκύνημα; Μήπως ποντάρεις στη βία; Πιστεύεις δηλαδή ότι στην ηλικία μου δεν θα αντιδράσω αναλόγως σε ό,τι κι αν υποννοείς ότι θα κάνεις; ή το βλέπεις σαν πρόκληση να με βρεις από κοντά όταν αυτά που γράφεις είναι ανισσόροπα;

Να συναντηθώ μαζί σου από κοντά! Με παρεξήγησες. Εγώ "γραμματιζούμενε" το είπα γιατί πιστεύω στην πραγματικότητα είσαι μια χαρά και ευγενικός. Σκυλί που γαβγίζει μη το φοβάσαι έλεγε η γιαγιά μου.

Βλέπω είσαι και παρατηρητικός και κοιτάς οπουδήποτε αλλού πέρα από τον καθρέφτη.

Η εριστικότητα και η σκόπιμη επιθετικότητα είναι το προσωπικό μου hobby που σημαίνει ότι στον ελευθερο μου χρονο την βρίσκω έτσι (μέχρι να το πάρω απόφαση και να αλλάξω άλλο ένα αρνητικό στοιχείο. θα γίνει κάποια στιγμή αλλά that's my business). Από την άλλη αναρωτιέμαι, γιατί ενοχλεί αυτή η εριστικότητα σε προσωπικό επίπεδο; Το θεωρώ βλακεία να υποθέσω εγώ μόνος μου μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα ενώ πολύ απλά μπορούν να μου απαντήσουν.

Τι να με ενοχλήσει ρε φίλε? Αν μου τα έλεγες επί προσωπικού στο δρόμο ας πούμε θα με ενοχλούσε.

Βγάλε τα γούστα σου στο νετ ελεύθερα.

..και είναι αυταπόδεικτο ότι ο ένας με κρέμασε και ο άλλος είναι χωρίς προφανή λόγο 15 ευρώ ακριβότερος απο την Γερμανία και 8 από τον συνάδελφο του Ελληνα,που ξεκαθαρίζω ακόμα μια φορά ότι είναι δικαίωμα του αλλά κατά την γνώμη μου δεν έχει πάρει χαμπάρι την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα,και σε βάθος χρόνου θα κάνει κακό και στην δική του επιχείρηση μιας και όλο περισσότεροι θα στρέφονται στις αγορές εκτός Ελλάδας..

Καλημέρα κ σ'εσενα..

Ναι δεν είμαι λάτρης του PC. Το έχω για τη δουλειά μου και χάζι στο νετ. Θα με χαρακτήριζα μέσο καταναλωτή.

Το δεν υπάρχει προφανείς λόγος να είναι ακριβότερο κάτι στην Ελλάδα σε σχέση με τη Γερμανία είναι άποψη δική σου και προφανώς δε έχεις κάποια απόδειξη των λεγόμενων πέρα από τη τιμή ή οποία όπως σου εξήγησα έχει να κάνει με πολλά όπως:

Τι τιμή δίνει ο κατασκευαστής στην Ελλάδα και αντίστοιχα στη Γερμανία.

Τι φορολογία υπάρχει?

Τι ποσοστό κέρδους πρέπει να έχει ένα Ελληνικό κατάστημα που απευθύνεται σε 10εκ ανθρώπους και ένα κατάστημα που απευθύνεται σε 80+εκ ανθρώπους για να βγάλει τα έξοδα του?

Τα μεταφορικά είναι ίδια αν θέλει να σου στείλει κάποιος κάτι από Γερμανία-Ελλάδα είναι ίδια με τα μεταφορικά από Ελλάδα-Γερμανία? Επειδή το γνωρίζω να σου πω με σιγουριά ότι είναι πολλαπλάσια και μιλάω για την ίδια μεταφορική εταιρία π.χ. ΤΝΤ, DHL. Βλέπεις ότι δεν αναφέρομαι σε κλέφτες Έλληνες forwarders. Αυτό το αναφέρω για να προλάβω σκέψεις όπως "γιατί δε πουλάει και το πλαίσιο πχ στη Γερμανία?

Το ότι δεν μπήκα στη λογική ότι όλοι οι Έλληνες είναι λαμόγια και κλέφτες φαίνεται να σε-σας χάλασε. Δε λέω ότι οι ιδιωτικές εταιρίες λειτουργούν όπως θα έπρεπε (μάλλον το αντίθετο) αλλά δεν εγώ δεν είμαι της λογικής να βγάζω συμπεράσματα χωρίς να ξέρω τι πραγματικά παίζει. Μπορώ να πω ότι το μίνι μάρκετ στη γειτονιά μου είναι ακριβό όχι όμως ότι είναι κλέφτης επειδή ο Μασούτης έχει τη κόκα 0,50 ενώ αυτός 0,70. Ξέρω ότι δεν αγοράζει το προϊόν στην ίδια τιμή. Ξέρω ότι δε πουλάει τις ίδιες ποσότητες.

Ο καθένας μας έχει τον διπλανό του για κλέφτη και η πλάκα είναι γουστάρει να το διατυμπανίζει, καυλώνει να κράζει τους πάντες και τα πάντα αρπάζοντας μια τιμή και κάνοντας υποθετικές σκέψεις. Από τη πολύ σκέψη και το εσύ και ο γρύλος μου στο τέλος αυτές υποθετικές σκέψεις (που μπορεί να έχουν βάση, μπορεί και όχι) υιοθετούνται σαν αποδεικτικά στοιχεία.

Στη τελική εγώ είμαι ο Έλληνας που τα βλέπω όλα καλά (αν και δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο) και εσύ είσαι ο Έλληνας που τα βλέπει όλα σκατά.

Είπε ο Έλληνας τον Έλληνα Έλληνα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ερχεσαι απο εδω να σου δωσω τα 15 ευρο? βαρετο καταντησε ειπαμε εχει και η καρμιρια τα ορια της.

Γιατι στην Γερμανια ειναι 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρο φθηνοτερα και 4873154 σελιδες ποστ να εξηγουμαι τα αυτονοητα.Γιατι πολυ απλα εκει ειναι Γερμανια και εδω Ελλαδα δλδ καμια σχεση η μια χωρα με την αλλη τι δεν θες να καταλαβεις?

Δημοσ.

Όπα βρε κουβαρντά ! Κράτα τα ν'αγορασεις καμιά μετοχή του Παναθηναϊκού να έχεις κ δικαίωμα ψήφου...

Αν μετά απ'ολες τις σελίδες που κατέγραψες αυτό κατάλαβες ότι θέλω να πω τότε ο καθένας απαντάει σε ότι μπορεί να καταλάβει.. Εγώ μιλάω για το κατά πόσο έχουμε καταλάβει σε τι φάση βρισκόμαστε τελικά σαν Χώρα κ πόσο αλληλέγγυοι είμαστε.. Πράγμα που φυσικά πήρα τις απαντήσεις μου.. Ο καθένας παίρνει μια λέξη στην οποία μπορεί να απαντήσει και λέει το δικό του.. Από την άλλη δεν είμαστε κάτω από το παράθυρο σου και τα λέμε,αν δε γουστάρεις μην ακολουθείς.. απλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...