DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Όπα βρε κουβαρντά ! Κράτα τα ν'αγορασεις καμιά μετοχή του Παναθηναϊκού να έχεις κ δικαίωμα ψήφου... Αν μετά απ'ολες τις σελίδες που κατέγραψες αυτό κατάλαβες ότι θέλω να πω τότε ο καθένας απαντάει σε ότι μπορεί να καταλάβει.. Εγώ μιλάω για το κατά πόσο έχουμε καταλάβει σε τι φάση βρισκόμαστε τελικά σαν Χώρα κ πόσο αλληλέγγυοι είμαστε.. Πράγμα που φυσικά πήρα τις απαντήσεις μου.. Ο καθένας παίρνει μια λέξη στην οποία μπορεί να απαντήσει και λέει το δικό του.. Από την άλλη δεν είμαστε κάτω από το παράθυρο σου και τα λέμε,αν δε γουστάρεις μην ακολουθείς.. απλό. Αν σου λένε 100 άτομα το ίδιο πράγμα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μπας και δεν είναι στραβός ο γιαλός.
skiabox Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά πόσες εργατοώρες κοστίζουν τα 15 ευρώ άραγε;Είμαστε στο 3ο 24ωρο προς το παρόν από τη στιγμή που ανοίχθηκε το thread. Έχω δει σε άλλο section πάντως να ανοίγονται thread και για 1-2 ευρώ... Αυτά είναι τα αποτελέσματα του υφεσιακού σπιράλ.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν σου λένε 100 άτομα το ίδιο πράγμα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μπας και δεν είναι στραβός ο γιαλός. Μου λένε αυτό που έζησα κ ζω φιλαράκι,λες δεν τα ξέρω είμαι τόσο αφελής ? Το θέμα είναι ότι βαρέθηκα "την ανοχή" κ βαράω κανένα καμπανάκι πότε πότε μπας και από ένας γίνουμε 2 και αργότερα 3 και πάει λέγοντας.. Είναι τυχαίο οτι στάθηκαν όλοι στα 15 ευρώ και κανένας στο πρώτο μαγαζί που με πήγε 20 μέρες πίσω ? Αν ο υπολογιστής είναι επαγγελματικός τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες ? Τέλος πάντων κάποτε θα κουραστούν και αυτοί,κάποτε θ'αναγκαστουν να σταματήσουν να χαρτζιλικώνονται και θα με καταλάβουν τι εννοώ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ο υπολογιστής είναι επαγγελματικός τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες ? επιλέγεις άλλο μαγαζί που το έχει άμεσα αλλά και ακριβότερα
apd453 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ μιλάω για το κατά πόσο έχουμε καταλάβει σε τι φάση βρισκόμαστε τελικά σαν Χώρα κ πόσο αλληλέγγυοι είμαστε.. Πράγμα που φυσικά πήρα τις απαντήσεις μου. Ποια αλληλεγγύη? Ποιο καμπανάκι? Μήπως θέλεις να σου πουλήσει ο γιου και κάτω του κόστους ή χωρίς κέρδος? Εμπορική επιχείρηση είναι, όχι κοινωφελές ίδρυμα. Εσύ δουλεύεις στο τζαμπέ? Θέλεις οι άλλοι να σου δείξουν αλληλεγγύη χωρίς να είσαι διατεθειμένος να δώσεις εσύ ένα 10ευρω δικαιολογημένο. Στη τελική δε θέλεις να το δόσεις? Μη τα δόσεις ρε φίλε. Μη συγκρίσεις τις τιμές φυσικών καταστημάτων με των e-shop. Είναι άλλο πράμα το ένα και άλλο το άλλο. Όσο για την τεχνική κατάρτιση των πωλητών αυτή είναι σκατά σε όλο το κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Για εμένα είναι λογικό λόγο της φύσης του επαγγέλματος. Η κύρια ευθύνη είναι των κατασκευαστών που "έτυχε" να είναι μονοπώλια. Κράξε αυτούς που σου πετάν στη μάπα έναν επεξεργαστή (που το κόστος κατασκευής του είναι βαριά 10ευρώ αλλά το πληρώνεις 140) χωρίς να σου λένε και πολλά αναγκάζοντας κάποιον να τον αγοράσει, να δει τι στον φούτσο κάνει, να γράψει ένα review που εσύ με τη σειρά σου πρέπει να ψάξεις να βρεις και να διαβάσεις. Για τη καθυστέρηση εσύ πως ξέρεις ότι δεν ευθύνεται η αντιπροσωπεία ή οποία επίσης είναι διαλεγμένη από τον κατασκευαστή και σε πολλές των περιπτώσεων θυγατρική? Το σύστημα είναι παγκοσμίως για τον γιούτσο αλλά μάλλον μας αρέσει να μαμιόμαστε μεταξύ μας πριβέ κάτω από τον καυτό ήλιο. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 επιλέγεις άλλο μαγαζί που το έχει άμεσα αλλά και ακριβότερα ...και εδώ ξέρεις τι άλλο κολλάει ε ? > "φτου γαμώτο δεν μετράνε τα replys στο bla bla !!!???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 γενικά στο ευρύτερο section της Ψυχαγωγίας (δλδ και Μουσική, Κινηματογράφος/TV)
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ο υπολογιστής είναι επαγγελματικός τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες ? Για επαγγελματικό ΗΥ δεν παραγγέλνεις από eshop και από μαγαζάκι και περιμένεις να στο στείλουν αντικαταβολή. Τέλος πάντων κάποτε θα κουραστούν και αυτοί,κάποτε θ'αναγκαστουν να σταματήσουν να χαρτζιλικώνονται και θα με καταλάβουν τι εννοώ.. Κατούρα και λίγο φανταστηκέ δουλευταρά ... δεν δουλέυεις μόνο εσύ και οι άλλοι χαρτζιλικώνονται. Δουλέυω περί τα 9 χρόνια τώρα (= δεν χαρτζιλικώνομαι) και σου λέω ευθαρσώς ότι το όλο topic σου δεν είχε αρχή-μέση-τέλος, χωρίς ηρμό από την αρχή μέχρι το τέλος.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Για επαγγελματικό ΗΥ δεν παραγγέλνεις από eshop και από μαγαζάκι και περιμένεις να στο στείλουν αντικαταβολή. Ναι ξέρω πας στο εργοστάσιο κατ'ευθειαν.. Κατούρα και λίγο φανταστηκέ δουλευταρά ... δεν δουλέυεις μόνο εσύ και οι άλλοι χαρτζιλικώνονται. Δουλέυω περί τα 9 χρόνια τώρα (= δεν χαρτζιλικώνομαι) και σου λέω ευθαρσώς ότι το όλο topic σου δεν είχε αρχή-μέση-τέλος, ήταν μια αερολογία χωρίς νόημα. Δεν θα σε μάθω εγώ τους χρόνους κ τα πρόσωπα της Γραμματικής,αν νιώθεις μια έλλειψη καντο μόνος σου,γιατί δεν αναφερόμουν σ'εσενα,αλλά για να τσιμπήσεις κάτι θα ξέρεις.. Σεβαστή η αξιολόγηση σου αλλά για ν'αξιολογησεις πρέπει πρώτα να κατανοήσεις.. Εγώ ολοκλήρωσα δεν έχω άλλες απαντήσεις.. Σας ευχαριστώ κυρίως για τον αντίλογο σας..
leecherman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι τυχαίο οτι στάθηκαν όλοι στα 15 ευρώ και κανένας στο πρώτο μαγαζί που με πήγε 20 μέρες πίσω ? Αν ο υπολογιστής είναι επαγγελματικός τι γίνεται αυτές τις 20 μέρες ? Λάθος ή δεν διάβασες όλες τις απαντήσεις. Αναγκάστηκα να κάνω δικιές μου εισαγωγές,εις βάρος της οικονομίας της πατρίδας μου.Και θα το συνεχίζω.Αυτά. Αν ο υπολογιστής σου ήταν επαγγελματικός και δεν είχες spare,κλείστο γρήγορα το επιτήδευμα,θα πάρεις κοσμάκη μαζί σου...
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σεβαστή η αξιολόγηση σου αλλά για ν'αξιολογησεις πρέπει πρώτα να κατανοήσεις.. Εγώ ολοκλήρωσα δεν έχω άλλες απαντήσεις.. Σας ευχαριστώ κυρίως για τον αντίλογο σας.. Μικρέ, ... 1. Ποτέ δεν ήμουν ο καλύτερος στη γραμματική και ειλικρινά δε με πειραξε ποτέ και φυσικά δε θα με πειράξει αν προσπαθήσει να μου την "πει" ένας τυχαίος τύπος σε ένα forum. 2. Τον εαυτό μου τον έφερα σαν παράδειγμα ανάμεσα σε πολλούς που σου λένε γιατί γράφεις άναρθρες χαζομάρες και τους απαντάς με το "θα μεγαλώσουν και θα πάψουν να χαρτζιλικώνονται". 3. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το όλο thread σου δεν έχει καμία λογική βάση και δεν είναι τίποτά άλλο παρά από κλαψουρο-παράπονο ανθρώπου που δεν καταλαβαίνει τα βασικά περί κόστους, τιμολόγησης και οικονομικών θα σε συμβούλευα να περιοριστείς σε θέματα του επιπέδου των γνώσεων και της αντίληψής σου
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Λάθος ή δεν διάβασες όλες τις απαντήσεις. Φίλε μου είπα ότι δεν έχω άλλες απαντήσεις γιατί ξέρω ότι το δυσκολότερο πράγμα είναι να καταλάβει κάποιος που δεν θέλει,σε εσένα όμως οφείλω μια συγνώμη για το λάθος μου,όταν έλεγα όλοι εννοούσα όλοι αυτοί του αντίλογου εσένα δεν σε θεώρησα ποτέ έναν από αυτούς φυσικά και σε διάβασα και οι τοποθετήσεις σου ήταν και ουσιαστικές και ειλικρινείς αν και από φύση - θέση θα μπορούσε να ήταν με την πλευρά του "δεν βαριέσαι" που μας διέπει... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε ας πρόσεχε,όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει,και εκεί θα δει ότι σχεδόν όλες οι απαντήσεις του αντίλογου ήταν αποσπασματικές σε προτάσεις απο Ανθρώπους που προφανώς αναζητούν την οντότητα μέσα σ'ενα φόρουμ και νομίζουν ότι αυτή θα κατακτηθεί προσβάλλοντας τον συνομιλητή και απαντώντας στο "3 πουλάκια κάθονταν.. " Καλή συνέχεια" http://www.youtube.com/watch?v=HltLZpmvmxg&feature=fvwrel
leecherman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου είπα ότι δεν έχω άλλες απαντήσεις γιατί ξέρω ότι το δυσκολότερο πράγμα είναι να καταλάβει κάποιος που δεν θέλει,σε εσένα όμως οφείλω μια συγνώμη για το λάθος μου,όταν έλεγα όλοι εννοούσα όλοι αυτοί του αντίλογου εσένα δεν σε θεώρησα ποτέ έναν από αυτούς φυσικά και σε διάβασα και οι τοποθετήσεις σου ήταν και ουσιαστικές και ειλικρινείς αν και από φύση - θέση θα μπορούσε να ήταν με την πλευρά του "δεν βαριέσαι" που μας διέπει... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε όποιος δεν κατάλαβε ας πρόσεχε,όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει,και εκεί θα δει ότι σχεδόν όλες οι απαντήσεις του αντίλογου ήταν αποσπασματικές σε προτάσεις απο Ανθρώπους που προφανώς αναζητούν την οντότητα μέσα σ'ενα φόρουμ και νομίζουν ότι αυτή θα κατακτηθεί προσβάλλοντας τον συνομιλητή και απαντώντας στο "3 πουλάκια κάθονταν.. " Καλή συνέχεια" http://www.youtube.com/watch?v=HltLZpmvmxg&feature=fvwrel Τη τσέπη μου και την επαγγελματική μου καταξίωση πρώτα.Πόσο πιό απλά; Θέλω να δουλέψω και δεν έχω εργαλεία,αν και πληρώνω ζεστό χρήμα γι αυτά. Το πολεμήστε σκοτωθείτε να δοξαστούμε πέθανε. 1
kostas_dr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Το φορολογηθείτε και άλλο για να πάρω αύξηση, όμως ζει και βασιλεύει!
leecherman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και το γαμήσαμαν,πάρε ένα ακόμα: >Ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος Θα γίνουμε και πραγματικά δωρητές σώματος,εκτός απ' αυτό που ψήφισε ο ΤρολΒέρδος (υποχρεωτικά "ανταλλακτικά" άμα πιστοποιηθούμε ψόφιοι),κοινώς θα πάρουν τ' αρχίδια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα