kapodistrias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμουν χτες με έναν Γερμανό 26 χρονών. Τον ρωτάω τι αμάξι οδηγείς στη Γερμανία μου λέει ΒΜW σειρά 3. Για να αστειευτώ του λέω α σορρυ εγώ μιλάω με ανθρώπους που οδηγούν BMW σειράς 5. Μου απάντησε οτι δεν καταλάβαινε και ζητούσε να του εξηγήσω το συλλογισμό μου. Αν και το είπα το αστείο χωρίς να το σκεφτώ στην αρχή μετά προβληματίστικα αρκετά. Το αστείο συμπεριλαμβάνει όλα σχεδόν τα κόμπλεξ των Ελλήνων κτλ...Και η απάντηση του ήταν προφανής γιατί δεν καταλάβαινε αυτό το κόμπλεξ. Αυτά τα ωραία....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ειναι θεμα κομπλεξ ακριβως, ειναι οτι για τον μεσο Γερμανο η bmw/mercedes ειναι οτι ειναι ενα 1400ρι focus για τον μεσο Ελληνα. Αν του ελεγες οτι μιλας με ατομα που εχουν πορσε/φεραρι και πανω, τοτε μια χαρα θα επιανε το υπονοουμενο, απλα εσυ του εκανες χαβαλε για ενα αντικειμενο που για αυτους ειναι τυπικο αμαξιενω για εμας που τα αγοραζουμε με κομπινες και μουφα αγροτικα δανεια ειναι προεκταση πεους, status και prestige. Eξαλλου το αμαξι που του ανεφερες ειναι πιο συνηθισμενο κι απο τις ξανθιες γκομενες, εκει στη Γερμανια. Θελω να σου πω οτι την φιλοσοφια "ακριβο αμαξι" θα την βρεις κι εκει αλλα οχι για τυπικα μοντελα bmw η mercedes.
Thios_Yiorgos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ είμαι υποψήφιος μετανάστης και καλύτερη επιλογή μου φαίνεται η Ολλανδία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα