Προς το περιεχόμενο

AsusGTX660 Τι 329 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτη φορά το ακούω αυτό, συνήθως οι περισσότεροι υποστηρίζουν αυτό που έγραψα πιο πάνω...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αγαπητέ Thresh.Απευθύνομαι σε εσένα λόγω της παλαιότητας και των γνώσεων σου. Αυτή την στιγμή από Ελλάδα ( να μπορώ να την δώ πρίν την πάρω, σφραγισμένη κ.λ.π) ποια άλλη σύγχρονη κάρτα γραφικών σε αυτήν την τιμή θα μου προσφέρει τα ίδια με την προαναφερθείσα όταν εκτός από τα παιχνίδια την θέλω εξίσου και για τα cuda core της ? (βλέπε premier ,after effects)

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που χρειάζεσαι το cuda δεν υπάρχει άλλη πρόταση εκτός αν είσαi διατεθιμένος να πας στην 670...

το να πας σε 580 μεταχειρισμένη δεν πιστεύω ότι αξίζει τόσο. μιας και είναι η μόνη Nvidia που πλησιάζει από κάτω τις επιδόσεις της 660Ti

Δημοσ.

από την στιγμή που χρειάζεσαι το cuda δεν υπάρχει άλλη πρόταση εκτός αν είσαi διατεθιμένος να πας στην 670...

Αυτό σκέφτηκα και ξεκίνησα το thread. Εκτός από την χρησιμότητα της σε επαγγελματικο επίπεδο (cuda) κάποιος θέλει τα physx άλλος είναι κωλημένος με την nvidia.Tην δεδομένη χρονική στιγμή είναι προσφορά η όχι ?

Το trollάρισμα όμως όπως βλέπεις πάει και έρχεται από διάφορους :)

• Super Moderators
Δημοσ.

329 euro VS 336 euro (άλλου κατασκευαστή όμως), δεν είναι και κάτι τρελό...

προσωπικά θα έκανα το σκατό παξιμάδι για την 670...

Δημοσ.

MSRP = Manufacturer Suggested Retail Price, δηλαδή αυτό που πληρώνει ο πελάτης στο ταμείο. Και πολύ σωστά λέει ο The_Blade ότι θεωρητικά περιλαμβάνει και ΦΠΑ κλπ κλπ.

H τοποθέτηση ότι η 580 πλησιάζει από κάτω την 660 Ti ίσως είναι αντικειμενική, αλλά νομίζω πως δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Όπως μπορούμε να δούμε η 660 Ti δεν είναι πάντα πιο γρήγορη και όταν είναι οι διαφορές είναι μικρές ή/και έχουμε ξεφύγει στα FPS κατ' απόλυτη τιμή έτσι κι αλλιώς.

Προσωπικά νομίζω ότι για non-professional χρήση ακόμα και η 660 Ti είναι υπερβολή. Για όνομα, πιάνει σχεδόν 40 fps στο Crysis Warhead σε 1920x1200 με τα πάντα στο τέρμα, 75 fps στο Arkham City κλπ. Επίσης είναι άπειρα χειρότερο value for money γιατί για τις λίγο καλύτερες επιδόσεις που έχει ζητάει 40% παραπάνω λεφτά.

Και φυσικά σε Newegg και Amazon βρίσκεις πολύ χαμηλότερες τιμές από τα 330 (πόσο μάλλον την "κανονική" τιμή), αλλά σ' αυτό το θέμα στην Ελλάδα τι 'χες Γιάννη τι 'χα πάντα... όσο υπάρχουν αυτοί που τις αγοράζουν αυτό θα γίνεται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...