vergogc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι εύκολη στην εκμάθησης της η γερμνανικη γλώσσα? Ποσο περίπου καιρό χρειάζεται ενας ενήλικας με φροντιστήρια για να φτάσει σε ενα επίπεδο καλής συνεννόησης και καλου γραπτού λόγου?
kalogeros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι φίλε μου δεν είναι καθόλυ εύκολη η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας. Το πόσο καιρό θα σου πάρει να μάθεις να μιλάς, εξαρτάται από το πόσο εντατικά μαθήματα είσαι διατεθημένος να κάνεις. Με φουλ εντατικό πρόγραμμα, δηλαδή 4 ώρες την ημέρα μάθημα, μπορείς να είσαι έτοιμος σε 4-6 μήνες. Αλλά για τόσο εντατικά, ξέχνα τα φροντιστήρια. Πας για ιδιαίτερα. Διαφορετικά, με τους ρυθμούς του φροντιστηριου, δεν νομίζω να είσαι έτοιμος σε λιγότερο από 2 χρόνια.
epp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 δυσκολη ειναι ,πτωσεις προθεσεις πολυ μπερδεμα η φαση
nikalias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και θα συναντήσεις ξανά την Δοτική . :fear:
status Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και θα συναντήσεις ξανά την Δοτική . :fear: Ε, δεν την έχουμε πετάξει εμείς, το γερούνδιο, το έχουμε χεσμένο..;ρ Σαν γλώσσα είναι δύσκολη αλλά γαμάτη όταν μάθεις να την μιλάς, προσπάθησε να έχεις μια ισορροπία ανάμεσα σε συντακτικό και λεξιλόγιο.
Finn Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Λέω να ξεκινήσω κι εγώ αυτές τις μέρες.Αν η δοτική είναι όπως ρώσικα/κροάτικα τότε δε θα χω πρόβλημα πιστεύω!
REDODIN7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει καπου που μπορεις να μαθεις δωρεαν ?
brickman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει καπου που μπορεις να μαθεις δωρεαν ? Στην Πρεσβεία.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στην Πρεσβεία. Σίγουρα ? Και τι δικαιολογητικά θέλει ?
brickman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σίγουρα ? Και τι δικαιολογητικά θέλει ? Ιδεα δεν εχω, απλα στις Πρεσβείες εχω ακουσει οτι κανουν δωρεαν μαθηματα της γλώσσας.
REDODIN7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ιδεα δεν εχω, απλα στις Πρεσβείες εχω ακουσει οτι κανουν δωρεαν μαθηματα της γλώσσας. Α μηπως εννοούν στη γερμανια και οχι στην ελλαδα
brickman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Α μηπως εννοούν στη γερμανια και οχι στην ελλαδα Στην Ελλαδα, εαν πας στην Γερμανικη πρεσβεια κανουν μαθηματα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ενας φιλος πηγε στο Γκαιτε στην Γερμανια και εκανε ενα διμηνο υπερεντατικα μαθηματα, εφτασε σε πτυχιο ισο με το αντιστοιχο Lower στα Γερμανικα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στην Ελλαδα, εαν πας στην Γερμανικη πρεσβεια κανουν μαθηματα. ...έχει ακούσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα