Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι εύκολη στην εκμάθησης της η γερμνανικη γλώσσα? Ποσο περίπου καιρό χρειάζεται ενας ενήλικας με φροντιστήρια για να φτάσει σε ενα επίπεδο καλής συνεννόησης και καλου γραπτού λόγου?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι καθόλυ εύκολη η εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας. Το πόσο καιρό θα σου πάρει να μάθεις να μιλάς, εξαρτάται από το πόσο εντατικά μαθήματα είσαι διατεθημένος να κάνεις. Με φουλ εντατικό πρόγραμμα, δηλαδή 4 ώρες την ημέρα μάθημα, μπορείς να είσαι έτοιμος σε 4-6 μήνες. Αλλά για τόσο εντατικά, ξέχνα τα φροντιστήρια. Πας για ιδιαίτερα. Διαφορετικά, με τους ρυθμούς του φροντιστηριου, δεν νομίζω να είσαι έτοιμος σε λιγότερο από 2 χρόνια.

Δημοσ.

Και θα συναντήσεις ξανά την Δοτική . :fear: :fear:

Ε, δεν την έχουμε πετάξει εμείς, το γερούνδιο, το έχουμε χεσμένο..;ρ

Σαν γλώσσα είναι δύσκολη αλλά γαμάτη όταν μάθεις να την μιλάς, προσπάθησε να έχεις μια ισορροπία ανάμεσα σε συντακτικό και λεξιλόγιο.

Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω κι εγώ αυτές τις μέρες.Αν η δοτική είναι όπως ρώσικα/κροάτικα τότε δε θα χω πρόβλημα πιστεύω!

Δημοσ.

Σίγουρα ?

Και τι δικαιολογητικά θέλει ?

Ιδεα δεν εχω, απλα στις Πρεσβείες εχω ακουσει οτι κανουν δωρεαν μαθηματα της γλώσσας.
Δημοσ.

Ιδεα δεν εχω, απλα στις Πρεσβείες εχω ακουσει οτι κανουν δωρεαν μαθηματα της γλώσσας.

Α μηπως εννοούν στη γερμανια και οχι στην ελλαδα
Δημοσ.

Ενας φιλος πηγε στο Γκαιτε στην Γερμανια και εκανε ενα διμηνο υπερεντατικα μαθηματα, εφτασε σε πτυχιο ισο με το αντιστοιχο Lower στα Γερμανικα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλαδα, εαν πας στην Γερμανικη πρεσβεια κανουν μαθηματα.

...έχει ακούσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...