rounsmith Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-ST3500413AS-500GB-HDD-3-5-16MB-Cache-7200RPM-Sata-6Gb-s.htm Αν και δεν είμαι fan του πλαισίου πιστεύω αξίζει για κάποιον που θέλει να γλιτώσει το 10άρικο από το πιο φθηνό μαγαζί στο σκρουτζ. (3 χρόνια εγγύηση σημαίνει καινούριο και όχι refurbished).
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 3 έτη εγγύηση Πλαίσιο λέει. Επίσης δεν τον στέλνουν και είναι μόνο για παραλαβή από το κατάστημα που είναι διαθέσιμος...
sabpaxa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 3 έτη εγγύηση Πλαίσιο λέει. και τι σημαινει αυτο;
leros2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Οι καινούργιοι δίσκοι έχουν 1 χρόνο εγγύηση ... Άρα κάτι δεν είναι σωστό ...
smpt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ο δίσκος είναι από ράφι επίδειξης. Συνήθως αυτό σημαίνει το "δείτε σε πιο κατάστημα είναι διαθέσιμο". Πάντως τον έχει μόνο στην Θεσσαλονίκη
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα αυτη η 'υπηρεσια' ειναι ενδεικτικη και σχεδον ποτε δεν δουλευει .. 1
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα 3 χρόνια σημαίνει ξεχασμένος σκληρός δίσκος σε κάποια αποθήκη/βιτρίνα. Με λίγα λόγια ο δίσκος είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων περσινός αν όχι παλαιότερος και άρα η εγγύησή του είναι με βάση το παλιό καθεστώς. Κατά τα άλλα ενδεχομένως να μην υπάρχει ή να μην είναι διαθέσιμος ή να είναι 1 και μοναδικό κομμάτι. Προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου προϊόντα "shops only" και θα πρότεινα όταν βλέπετε τέτοιες ευκαιρίες να κάνετε τηλ. στο κατάστημα για δύο λόγους. Πρώτον για να προλάβετε το προϊόν, δεύτερον διότι πιθανόν δεν υπάρχει άλλο κομμάτι και άρα η δημιουργία ενός thread για αυτή την προσφορά είναι μάλλον περιττή. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΡΑ http://www.plaisio.g...0RPM-SATA-3.htm ΣΕ 10' ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ τον παραγγέλνω. Δεν μου χρειάζεται. Λογικά υπάρχει μόνο 1 κομμάτι.
johnbond Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα 3 χρόνια σημαίνει ξεχασμένος σκληρός δίσκος σε κάποια αποθήκη/βιτρίνα. Με λίγα λόγια ο δίσκος είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων περσινός αν όχι παλαιότερος και άρα η εγγύησή του είναι με βάση το παλιό καθεστώς. Κατά τα άλλα ενδεχομένως να μην υπάρχει ή να μην είναι διαθέσιμος ή να είναι 1 και μοναδικό κομμάτι. Προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου προϊόντα "shops only" και θα πρότεινα όταν βλέπετε τέτοιες ευκαιρίες να κάνετε τηλ. στο κατάστημα για δύο λόγους. Πρώτον για να προλάβετε το προϊόν, δεύτερον διότι πιθανόν δεν υπάρχει άλλο κομμάτι και άρα η δημιουργία ενός thread για αυτή την προσφορά είναι μάλλον περιττή. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΡΑ http://www.plaisio.g...0RPM-SATA-3.htm ΣΕ 10' ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ τον παραγγέλνω. Δεν μου χρειάζεται. Λογικά υπάρχει μόνο 1 κομμάτι. Για κάποιο μυστήριο πλαισιο-λόγο δεν μπαίνει στο καλάθι! ΧΑΧΑΧΑ!
nevermore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Για κάποιο μυστήριο πλαισιο-λόγο δεν μπαίνει στο καλάθι! ΧΑΧΑΧΑ! y και εγώ το τσέκαρα δεν μπαίνει στο καλάθι αγορών! nice
apostolispk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ετσι την ειχα πατησει εγω με ενα access point. Πιο συγκεκριμενα ηταν μαρκα net gear και το ειχαν 45 ευρω, το ειχα δει στο σκρουτζ και το πιο φτηνο μαγαζι το ειχε 110 ευρω. Που λετε το αγοραζω απο το πλαισιο και ηταν χαλασμενο, το παω στο service το ελενχουν 2 μερες και μου λενε περαστε απο το καταστημα εγινε αντικατασταση με ενα tp-link ιδιας αξιας. και τους λεω η μονη αντικατασταση θα γινει μονο με ιδιο προιον. μου ειπαν οτι δεν γινεται κατι τετοιο και με πολυ φασαρια πηρα τα λεφτα μου πισω, οποτε ΜΑΚΡΙΑ 1
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Για κάποιο μυστήριο πλαισιο-λόγο δεν μπαίνει στο καλάθι! ΧΑΧΑΧΑ! Είναι προσφορές των 5'(και πολύ λέω). Κοίταγα τους δίσκους με την ευκαιρία του θέματος και μόλις πάτησα στο φίλτρο "Ευκαιρία" τσουπ εμφανίστηκε ο δίσκος. Σημειωτέων ότι χωρίς το φίλτρο ο δίσκος δεν φαινόταν. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι όποιος προλάβει το ένα και μοναδικό κομμάτι. Μου έχει τύχει 2-3 φορές ξανά αυτό - σε διάστημα 1-2 χρόνων - και την πρώτη φορά που πήγα με το πάσο μου... "πρόβλημα διαθεσιμότητας". Απλά τώρα είμαι κομπλέ με δίσκους και εδώ που τα λέμε έχω πουλήσει 640άρη στα 45€ (και με υπόλοιπο πάνω από χρόνο εγγύηση) για να ξανά αγοράσω!!!
zizu10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον εγώ ήμουν ο "ένας" που το πήρε στις 17:33 Ευχαριστώ πολύ John, άντε τώρα να δούμε αν θα παραλάβω... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μην παραλάβεις αν δεν είναι σε σφραγισμένο αντιστατικό φακελάκι...
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μην παραλάβεις αν δεν είναι σε σφραγισμένο αντιστατικό φακελάκι... Γιατί να μην παραλάβει;Με τέτοια τιμή στη χειρότερη τον στέλνει RMA . 1
john_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον ο δίσκος εξωτερικά δεν έχει προβλήματα φθοράς ή οτιδήποτε - αν υποθέσουμε ότι δεν είναι αχρησιμοποίητος και απλά ξεχασμένος σε κάποιο συρτάρι - δεν βλέπω λόγο να μην παραλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα