Προς το περιεχόμενο

Aγορα μηχανης!


jimbo91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι αρχαριος και σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα για να βγαλω το διπλωμα τωρα τον σεπτεμβρη και γενικα εχω ελαχιστη εμπειρια απο μηχανες. ο λογος που θελω το διπλωμα ειναι γιατι εχω τρελαθει με το ΚΤΜ 690 SM και γενικα το αυτοκινητο δεν με βολευει πολυ στην πολη πλεον. Δεν το σκεφτομαι για ταξιδια σε αποστασεις πανω απο 200χλμ. θελω αν μπορει καποιος να με συμβουλεψει πανω στο θεμα δλδ μηπως ειναι πολυ μεγαλη για αρχη, αν βγαζει προβληματα και γενικα αν συγκριτικα με τα αλλα super motard υπερεχει σε κατι ή υστερει. ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατα την γνωμη μου αυτη η μηχανη ειναι υπερβολικη για καποιον χωρις εμπειρια, για αρχη η καλυτερη περιπτωση ειναι ενα χτ500, που και δυναμη εχει (σχετικα , οχι οσο το κτμ) και ειναι και πολιτισμενη με τους νεους αναβατες .

Επεξ/σία από theo93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με το theo93. Συγκεκριμένα πιστεύω ότι το ktm690 είναι "σκοτώστρα". Δεν έχεις έλεγχο του γκαζιού και ένας αρχάριος σίγουρα θα βρεθεί στην άσφαλτο από τις πρώτες γκαζιές!! Σόρυ που το λέω έτσι αλλά το έχω να γίνεται. Ένα από τα καλύτερα για αρχάριους (σε μηχανή από 600 κ.ε και πάνω) είναι η Honda NC700X. Πολύ βατό μηχανάκι, φτηνό αλλά χωρίς μεγάλο γκάζι (52 άλογα μόνο) αλλά για πρώτη μηχανή είναι το ιδανικό και πολύ όμορφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...