Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ελέγχω με κάποιο τρόπο αν κάποιος κάνει όντως share την σελίδα μου. εχω φτιαξει μεχρι στιγμης να ανοιγει το share box αλλα δεν ξέρω πως να πάρω το event. καμια ιδέα?

>
<?php   //pairnw ta dedomena apo forma epikoinwnias
   $fname=$_POST['first_name'];
   $lname=$_POST['last_name'];
   $phone=$_POST['mobile'];
   $email=$_POST['email'];

$conn=mysql_connect("*********","**********","**********") or die (mysql_error());

mysql_select_db("********",$conn) or die(mysql_error()) ;
   mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'");
   mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
   $check_query="SELECT email from arraydb where email='$email'";
   $check_query_res=mysql_query($check_query) or die(mysql_error());
   $nrows=mysql_num_rows($check_query_res);
   if ($nrows>0)
   {
   echo "<font color=black>Λυπούμαστε<br>Έχεις δηλώσει ήδη συμμέτοχή γι'αυτό το διαγωνισμό</font>";

}
   else
   {   //h eisagwgh stoixeiwn sth vash prepei na ginei meta to share..proswrina einai edw
  $query="INSERT INTO arraydb VALUES('$fname','$lname','$phone','$email')";
  $query_res=mysql_query($query) or die(mysql_error());
  if ($query_res)
  {
	  ?>
<div id="share_id"><font color="red">Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου στο διαγωνισμό <br>κάνε

<?php  //orizw tis parametrous gia to sharebox
			    $title=urlencode('O titlos tou ShareBox');
			    $url=urlencode('url-efarmoghs');
			    $summary=urlencode('Δήλωσε συμμετοχή τώρα στον διαγωνισμό');
			    $image=urlencode('myimage.jpg');
		    ?>
		    <a onclick="window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?s=100&p[title]=<?php echo $title;?>&p[summary]=<?php echo $summary;?>&p[url]=<?php echo $url; ?>&&p[images][0]=<?php echo $image;?>', 'sharer', 'toolbar=0,status=0,width=548,height=325');" target="_parent" href="javascript: void(0)">
			 SHARE
		    </a> </font>
		  </div>
    <?php
  } 
  else
  {
	 echo "<font color=#E11470>Η συμμετοχή σου δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Δοκίμασε ξανά!</font><br><br>";
  }
   }
 ?>

Δημοσ.

το οnclick απλά ανοίγει το share box.. υπάρχει τρόπος να χωρέσω κάπου ενα δεύτερο ας πουμε onclick το οποίο θα ελεγχει το share ή το cancel ?

Δημοσ.

onclick="javascript: function1();function2();...functionN()"

Μέσα στο onclick μπορείς να καλέσεις όσες functions θέλεις, αρκεί να τις χωρίζεις με ;(semi-colon ή ελληνικό ερωτικατικό).

Εναλλακτικά, μπορείς να το κάνεις με jQuery. Χρησιμοποιείς jQuery στο site σου ή τζάμπα θα κάθομαι και θα γράφω;

Δημοσ.

Ναι χρησιμοποιω jquery και σε ευχαριστω εκ των προτερων.. απλα αυτο που δεν εχω πιασει σαν ιδεα(και υλοποιηση) ειναι πως μπορω να χειριστω το event του 2ου παραθυρου στο αρχικό παραθυρο.. ελπιζω να μη σε μπερδεψα

Δημοσ.

εναλλακτικα εχω βρει κι Link.png Site: αυτο που με βολεύει ακομα περισσοτερο απλα δε μου δουλευει στον chrome ..σε safari,mozilla,ie δουλευει κανονικά

Δημοσ.

το χρησιμοποίησα το παράδειγμα που μου έστειλες και πάλι τίποτα. δε δουλεύει με τίποτα το onclick στον Chrome ..πάω στον console και μου βγάζει ότι "FB is not refined" , χρησιμοποιώ try catch αλλα και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

το χρησιμοποίησα το παράδειγμα που μου έστειλες και πάλι τίποτα. δε δουλεύει με τίποτα το onclick στον Chrome ..πάω στον console και μου βγάζει ότι "FB is not refined" , χρησιμοποιώ try catch αλλα και πάλι τίποτα.

Πρέπει να εισάγεις τη βιβλιοθήκη του fb.

Δημοσ.

αν και καθυστερημένα απαντάω , το βρηκα τελικά το πρόβλημα.. μια αναφορά σε .js αντί να ξεκινάει με https ξεκινούσε με http ..τοσο απλο και χαζό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...