Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μήνα που να μη συμβεί κάτι στην Ελλάδα please

please

Γιατί έγινε τίποτα μέσα στο καλοκαίρι;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τα νευρα μου τα χαπια μου κα εναν κουβα σκατα να τον πεταξω σε 5-6 ατομα...

Πιστευω οτι πρεπει να γινει κατι...

Το σαββατο κουρευτικα, ιδιο μαλλι με μενα εκανε ο αδερφος μου ο μεγαλος, ο μικρος αλλα δεν το χτενιζει και τωρα ενα φιλαρακι ανεβασε φωτο με το ιδιο κουρεμα...

Ε να παν να γαμηθουν...

Το αλλο σαββατο παω για την ψιλη...

Στην αρχη το καναμε εγω και ο κομμωτης μου.. Ολοι λεγαν τι μαλλι ειναι αυτο καο κοροιδευανε.. Τωρα εχει γινει σουπα...

Πρέπει να παίρνεις μεγάλη χαρά από το πως δείχνεις ε; Διακρίνω πάθος στα λεγόμενά σου...

Έχεις καταλάβει ότι μιλάς και πορώνεσαι literally για τρίχες;

• Like 2
Δημοσ.

Στάνταρ παθητικός θα είναι ο φαλακρός.

Πάντως ανωμαλία δεν είναι να φαντασιώνεσαι τον μικροτσούτσουνο υστερικό - ανωμαλία είναι να τον παίζεις με την Αλέκα, man. Εκεί ξεχωρίζει ο ανώμαλος-τουρισμού με τον ανώμαλο-τον-αγωνιστικό, τον σκοτεινό, τον σάπιο.

• Like 2
Δημοσ.

δλδ αν φαντασιώνεσαι την Αλέκα να σου κάνει femdom κρατώντας σφυροδρέπανο είσαι ανώμαλος?

Να σου κάνω "κονέ" με αδερφό Κάσι (συμφητητής); Άμα κάτσει καλή φάση, μπορεί να τους πάρεις μαζί.

Δημοσ.

Πρέπει να παίρνεις μεγάλη χαρά από το πως δείχνεις ε; Διακρίνω πάθος στα λεγόμενά σου...

Έχεις καταλάβει ότι μιλάς και πορώνεσαι literally για τρίχες;

Δεν μιλαω μονο για τριχες το ιδιο θα ελεγα και αν ετρωγαν οπως τρωω ή εκαναν οτι κανω...

Τωρα αν μ αρεσει ετσι οπως ειμαι, δεν πιστευω να πεφτει σε κανεναν λογος. Προτιμω να νιωθω ωραια με τον εαυτο μου παρα να ειμαι παρταλι..

Εσυ πιστευω ποτε δεν φτιαχνεις το μαλλι σου, ουτε αποσμητικο βαζεις και αλλα που μπορει να σου φτιαξουν λιγο την διαθεση..

Το πρωι στην δουλεια μαλλον θα πηγαινεις απλητος, οπως ξυπνησες..

Εγω λοιπον δεν το κανω. Η εικονα μετραει με την καλη ενοια.

Πρεπει να σαι και να δειχνεις καθαρος, περιποιημενος..

Δημοσ.

Σεμνά.....εκτός αν γουστάρει και ο ίδιος :P

A liverpool89 θυμάμαι έχεις αναφέρει ότι σου παίρνουν ρούχα τα αδέρφια σου και γενικά σε αντιγράφουν.Γιατί σε ενοχλεί? Αυτό δεν δείχνει ότι σε έχουν σαν πρότυπο ομορφιάς-style ή και γω δεν ξέρω τι άλλο?

Εγώ στην θέση σου θα είχα μια κρυφή ικανοποίηση...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...