Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείς όπως λέμε εδώ "παπάκι";

Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ακούσει πως το λένε σαλιγκαράκι στα Ιταλικά ή ουρά μαϊμούς (!) στα Ολλανδικά, "γλυκό κανέλας" στα Νορβηγικά (το "Δανέζικο" που ζητάμε στα ζαχαροπλαστεία), αλλά "παπί", σε αγγλόφωνη χώρα, ποτέ.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Aν ήταν δεξά πάντως, γιοκ Κόσμο. Ίσως και να ήταν κανένα "μανιταρομάγαζο"...(τεσπα, just saying)

Πόσο γκερό έχεις να κατέβεις Στουρνάρη;

Δημοσ.

Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Έχω ακούσει πως το λένε σαλιγκαράκι στα Ιταλικά ή ουρά μαϊμούς (!) στα Ολλανδικά, "γλυκό κανέλας" στα Νορβηγικά (το "Δανέζικο" που ζητάμε στα ζαχαροπλαστεία), αλλά "παπί", σε αγγλόφωνη χώρα, ποτέ.

Ναι, εννοούσε το παπάκι που χρησιμοποιούμε στα mail. ;p

(οι Άγγλοι το προτιμούν "at" αν δεν κάνω λάθος).

Δημοσ.

Ο Snoob δεν πρόσεξε την παρένθεση μάλλον και μου απάντησε σοβαρά ο καημένος.

(όχι Snoob, δεν θα τολμούσα τέτοια ερώτηση)!!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, τσομπ-τσομπ (μάσημα τσίχλας;ρ), παπάρι θέλαν να το μεταφράσουν, λόγω της ομοιότητας του με τον γενετήσιο αδένα.

Είδατε τι μαθαίνεται στο ίντερνετ, ε;  (σοβαρά, στην ίδια συνομοταξία με το δυφίο εμπίπτει, ΜΤΦ: Νατάσα Συρεγγέλα;ρ)

Δημοσ.

Πόσταρα μαζί με κάποιον τόσο ταυτόχρονα που μου όταν έκανα το ποστ μου εμφάνισε κάτω από το δικό μου το δικό του χωρίς refresh.

Μου έχει συμβεί άλλες 3-4 φορές συνολικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...