Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μουσικη χωρίς πικάπ δεν είναι μουσική, είναι μπλικι μπλίκι, άσχετε τεχνο-τζάνκη. Βγάλανε σιντί, βγάλανε εμπιτρία, βγάλανε φλακ, φλουκ, βγάλανε το ένα, βγάλανε το άλλο, αλλά όποιος ξέρει από μουσική βινύλια πάει και αγοράζει.

Αγοράζει βινύλια = εχει λεφτα.

In other news

Πως γινεται να μπορεί μα με βρίσκει όλος ο πλανήτης στο κινητό και τα ΕΛΤΑ ο θεός να τα κανει courier να μην ξέρουν ούτε το τηλέφωνο μου.

Το δραμα της υπόθεσης δεν ειναι η ταλαιπωρία μου αλλα το οτι αυτοί οι wannabe businessmen έδωσαν λεφτα για το franchise...

Τι να πεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

θα φτιάξω μια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και θα στείλω σε όλους γράμμα οτι χρειάζομαι άμεσα 1 εκατομμύριο δολάρια κ οτι αν δεν έχουν αρκετά για να δώσουν δεν πειράζει , η κρίση μας χτύπησε όλους, δεν ειναι ντροπή να είσαι φτωχός κ ξεπεσμένος .

ΕΝΑΣ απο αυτούς να ειναι τρελός κ να με τα δώσει σώθηκα 

• Like 2
Δημοσ.

Με ενοχλεί το αυτι μ.δοκιμασα λάδια και τετοια δεν εκανε καλη διαφορα.βαζω ενα μισαωρο ψιρες με dance μπιτακι μουσική και βρήκα την υγεια μου. Παει η ενοχληση πανε ολα.music cures everything!!

• Like 2
Δημοσ.

Με ενοχλεί το αυτι μ.δοκιμασα λάδια και τετοια δεν εκανε καλη διαφορα.βαζω ενα μισαωρο ψιρες με dance μπιτακι μουσική και βρήκα την υγεια μου. Παει η ενοχληση πανε ολα.music cures everything!!

εγώ όταν έχω πονοκέφαλο βάζω τέρμα μουσική και μου περνάει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...