Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Then came the, uh, flatulence. Heavens to Murgatroyd, the sounds, like trumpets calling the demons back to Hell...the stench, like 1,000 rotten corpses vomited. I couldn't stand to stay in one room for fear of succumbing to my own odors.

But wait; there's more. What came out of me felt like someone tried to funnel Niagara Falls through a coffee straw. I swear my sphincters were screaming. It felt like my delicate starfish was a gaping maw projectile vomiting a torrential flood of toxic waste. 100% liquid. Flammable liquid. NAPALM. It was actually a bit humorous (for a nanosecond)as it was just beyond anything I could imagine possible.

tumblr_mumbzcQ9vX1rlbvwso1_500.gif

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μλκ,είμαι κανα 20λεπτο έτσι

δεν υπάρχει λέμε, κάποιος θεός έχει υποβάλει ερώτηση για το αν μπορεί να στείλει 535 παραγγελίες στο Κογκρέσο!

Δημοσ.

Πω, σε 8 μέρες γίνομαι 33.

α ρε ψυχολογάρα 

αν και τα project σου δν ειναι τόσο προχω κάποια στιγμή θα σου δείξω τα δικά μου inso project να φρίξεις , να μαδάς τις βλεφαρίδες σου σα μαργαρίτες  :devil: 

ιδικά το τελευταίο way too extreme brah ..

έπρεπε να σπουδάσω ψυχολόγος  ;) 

Δημοσ.

α ρε ψυχολογάρα 

αν και τα project σου δν ειναι τόσο προχω κάποια στιγμή θα σου δείξω τα δικά μου inso project να φρίξεις , να μαδάς τις βλεφαρίδες σου σα μαργαρίτες  :devil: 

ιδικά το τελευταίο way too extreme brah ..

έπρεπε να σπουδάσω ψυχολόγος  ;)

ποτέ δεν είναι αργά υιέ ΜΟΥ αρκεί να ζω για να σε καμαρώσω 

• Like 1
Δημοσ.

Τοξο μην φοβάσαι τίποτα! Κοίτα να γλεντήσεις την ημέρα των γενεθλίων σου με 8ωρο ή 10ωρο.

In other news, χθες μού'κανε ένας πολύ περίεργο πέσιμο στο Fox. ...με το να μου δείχνει πόσο μεγάλο είναι το κινητό του (!!!). Σοβαρά, υπάρχουν κοπέλες που πέφτουν αν δουν ο άλλος νά'χει κινητό σε μέγεθος tablet;

Τεσπα, ας το προσπεράσω αυτό. Όμως στη συνέχεια μου έπιασε την κουβέντα περί μουσικής.

Και πέταξε την κορυφαία ατάκα: 'Αλλά εσύ είσαι κοπέλα, άρα πού να ξέρεις από μουσική και συγκροτήματα.'

o_O :-X

Γυρίζω, τον κοιτάω και σκάω ειρωνικό γελάκι. Δεν είχε νόημα καν να το συζητήσω αυτό το θέμα με τον άνθρωπο των σπηλαίων κ να χαλάσω την βραδιά μου. Οπότε απλά ευγενικά του είπα να πάρει το κουβαδάκι του κ να πάει σε άλλη παραλία.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

ποτέ δεν είναι αργά υιέ ΜΟΥ αρκεί να ζω για να σε καμαρώσω 

ποιος πάει πίσω στα θρανία  :eek:  

24 είμαι , τώρα έχει άλλα καλύτερα, δεν είμαστε για διάβασμα  :D

Δημοσ.

...με το να μου δείχνει πόσο μεγάλο είναι το κινητό του (!!!).

Και πέταξε την κορυφαία ατάκα: 'Αλλά εσύ είσαι κοπέλα, άρα πού να ξέρεις από μουσική και συγκροτήματα.'

Μυρίζομαι δάκτυλο Koritsi_gia_PC. Μπορεί να ήταν και ο ίδιος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...