Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

in other news

παραγγειλα βιβλιο ιταλικων απο ιταλους και κανα 4 εργασιμες για να το βρουν και να το στειλουν...

υπαρχουν χειροτεροι απο εμας.  

Πόσες γλώσσες μιλάς δηλαδή; Κάτι μου λέει 4 τουλάχιστον, ισχύει;

Δημοσ.

χαχαχαχα γατοκόριτσο!

τελευταία φορά που είδα φανατικά μια σειρά ήταν το lost το οποίο βαρέθηκα και δεν είδα ούτε το τέλος του.

Δημοσ.

Πόσες γλώσσες μιλάς δηλαδή; Κάτι μου λέει 4 τουλάχιστον, ισχύει;

Exactly 4. Απο τις υπόλοιπες μόνο καρτποσταλ διαβάζω.

Δημοσ.

[autism intensifies]

Διαβάζω το comic από πριν βγει η σειρά. Δεν το λέω για να υπονοήσω πως η άποψη μου μετράει περισσότερο και φυσικά αντιλαμβάνομαι τις τεχνικές διαφορές μεταξύ των 2 formats, σε όλα τα επίπεδα. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα 100% μεταφορά, πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανούσιο. Θεωρώ μάλιστα πως κάποιες αλλαγές στη σειρά ήταν πολύ θετικές, με τρανότερο παράδειγμα τα αδέρφια Dixons. Απλά κατά τη γνώμη μου κάναν/(κάνουν ; ) κάποιους πολύ κακούς χειρισμούς όσον αφορά πολλούς χαρακτήρες. Επίσης η season 2 ήταν τόσο filler που πονούσε (όσα θέματα κι αν υπήρχαν με το budget). Επιφυλάσσομαι για την 4η που δεν έχω δει ακόμα (κάποια στιγμή), εκτός από το 1ο, που δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πάντως πριν καιρό διάβασα ότι το Syfy ετοιμάζει σειρά βασισμένη στο DMZ. Δεν ξέρω για το κανάλι, αλλά το υλικό έχει potential. Να το checkάρετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...