Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θα ορκιζόμουν ότι έχω δει ποστ από σένα που έλεγες "ποτέ φλασάρισμα βράδυ". Ή μήπως ήταν πάλι κάνας Σελερζ; Οχι εγω ημουν αλλα δε μαθαινω απο τα λαθη μου τελικα. Παντως το εσωσα σχετικα γρηγορα Καλημερες
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 και παιδευόμουν να φλασάρω μόνη τον γαλαξία που να ήξερα 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερες... Εχω απο την 7:30 ξυπναω κοιμαμαι...
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πήγα σε μια εταιρία για συνέντευξη και πήγε τζάμιέσκασα με σκουλαρίκι, μούσι/γένι σα σπάρταν , δυνατό πράμαπαρά τη συμβουλή φίλης , πήγα ντυμένος με φόρμα κολλητή που έδειχνε τον γκώλο μου που ειναι φουσκωτός κ ωραίος και μπλούζα τσιτωμένη σε στήθος/χέρια η κοπελιά π ηταν υπεύθυνη ηταν πολύ φιλική , τη συμπάθησα \\\~~alpha male sick kunt~~///FUUUUAARKKKKKK 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 η φόρμα η κολλητή δεν θα έδειχνε τον κώλο μόνο νο οφενς 1
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ξεπροβάλει κ με τζιν ,το έχω συνηθίσει, αν φορέσω τζιν τη βλέπει κριαρ κ αρχίζει να βαρεί κουτουλιές 1
pappous_soulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το εζησα και αυτο! Μιλαμε στο τηλεφωνο και με εχει σε ανοιχτη ακροαση και παει τουαλετα - δε το καταλαβαινω- και παταει το καζανακι - εκει το καταλαβα-. Πολιτισμικο σοκ........ Η ώρα της τουαλέτας είναι ιερή. Είναι ώρα γαλήνης και περισυλλογής. Το ότι μοιράστηκε το χρόνο αυτό μαζί σου θα'πρεπε να σε τιμά. 1
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πήγα σε μια εταιρία για συνέντευξη και πήγε τζάμι έσκασα με σκουλαρίκι, μούσι/γένι σα σπάρταν , δυνατό πράμα παρά τη συμβουλή φίλης , πήγα ντυμένος με φόρμα κολλητή που έδειχνε τον γκώλο μου που ειναι φουσκωτός κ ωραίος και μπλούζα τσιτωμένη σε στήθος/χέρια η κοπελιά π ηταν υπεύθυνη ηταν πολύ φιλική , τη συμπάθησα \\\~~alpha male sick kunt~~/// FUUUUAARKKKKKK Pics
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Άντε Νίκοτς, ανέβασε καμία γιατί εγώ δεν σ'έχω δει ποτέ!
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η ώρα της τουαλέτας είναι ιερή. Είναι ώρα γαλήνης και περισυλλογής. Το ότι μοιράστηκε το χρόνο αυτό μαζί σου θα'πρεπε να σε τιμά. Εμένα παλι με προβληματίζει, αυτός ο χρόνος ειναι για περισυλλογη. αποτίμηση του χρόνου που πέρασε και σχεδιασμου των μελλοντικων μας πλάνων δεν γίνεται να τον σπαταλάμε έτσι. 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τις προαλλες διάβασα όλο το θρεντ φωτός των μελών του ινσομνια και δεν θυμάμαι να τον είδα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις