Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 αύριο το πρωί... 1
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 όταν λέτε "θα βγει", πού εννοείτε ότι θα βγει βρε παιδιά; Δεν ρωτάω "τι είναι το walking dead", θα γκουγκλάρω.
leftermann Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 <p>Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...</p> Ποια λες να παρει το Oscar καλυτερης ταινιας ;
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 προσπαθώ να καταλάβω πως και γιατί υπάρχει ο άνθρωπος σαν είδος δεν ειναι φάση faith in humanity /lost , σοβαρά το σκέφτομαι , εφόσον δεν είστε τροφή για κάποιο άλλο ζώο , δεν βοηθάτε την τροφική αλυσίδα κ εκτός απο καταστροφή δεν βοηθάτε την φύση και τον πλανήτη . Όλα τα υπόλοιπα πλάσματα υπάρχουν για κάποιο λόγο , εσείς ? είσαστε παράσιτα, α? το σκέφτομαι εδώ και 5 λεπτά, τόσο έντονα που με έχει πιάσει πονοκέφαλος
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Κ'αποιος πρέπει να είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.Αν δεν είμασταν εμεις θα ήταν κάποιο άλλο ζώο. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...Ναι ρεί φυσικά. Άμα ειχε προβολή σήμερα στην Ιαπωνία τότε θα βρισκόταν στον δίσκο σου χθες. Μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις