Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

όταν λέτε "θα βγει", πού εννοείτε ότι θα βγει βρε παιδιά;

Δεν ρωτάω "τι είναι το walking dead", θα γκουγκλάρω.

Δημοσ.

Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...

Δημοσ.

<p>Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...</p>

Ποια λες να παρει το Oscar καλυτερης ταινιας ;

Δημοσ.

προσπαθώ να καταλάβω πως και γιατί υπάρχει ο άνθρωπος σαν είδος 
δεν ειναι φάση faith in humanity /lost , σοβαρά το σκέφτομαι , εφόσον δεν είστε τροφή για κάποιο άλλο ζώο , δεν βοηθάτε την τροφική αλυσίδα κ εκτός απο καταστροφή δεν βοηθάτε την φύση και τον πλανήτη . Όλα τα υπόλοιπα πλάσματα υπάρχουν για κάποιο λόγο , εσείς ?

είσαστε παράσιτα, α?  :mellow: 

το σκέφτομαι εδώ και 5 λεπτά, τόσο έντονα που με έχει πιάσει πονοκέφαλος  :-( 

Δημοσ.

Κ'αποιος πρέπει να είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.Αν δεν είμασταν εμεις θα ήταν κάποιο άλλο ζώο.

• Like 1
Δημοσ.

Μ. Οπότε να υποθέσω ότι προβάλλεται σήμερα νέο επεισόδιο στο Αμέρικα (αμερικανιά δεν είναι; ) οπότε λίγο αργότερα θα ανέβει, ε; Κι εσείς, αντί να περιμένετε με αγωνία τα όσκαρ, περιμένετε το νέο επεισόδιο μιας αμερικανοσειράς, ου να μου χαθείτε...

Ναι ρεί φυσικά. Άμα ειχε προβολή σήμερα στην Ιαπωνία τότε θα βρισκόταν στον δίσκο σου χθες.

Μερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...