Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • nicoc89

    2558

  • viper2005

    2348

  • leftermann

    1563

  • athlios

    1526

Δημοσ.

Εχει χαμογελασει ανθρωπος με τα βιντεο του μαλιατση και τον ντουρβαδων?

των ντουρβάδων όχι, αλλά ως άγγλος σε σένα θα έπρεπε...

του Μαλιάτση μου άρεσε το τελευταίο με flappy bird, super mario και τον μεξικανό.

Δημοσ.

των ντουρβάδων όχι, αλλά ως άγγλος σε σένα θα έπρεπε...

του Μαλιάτση μου άρεσε το τελευταίο με flappy bird, super mario και τον μεξικανό.

 

 

Οι ντουρβες ουτε με το hubble δεν βλεπουν το αγγλικο χιουμορ

Δημοσ.

Ο τύπος που έγραψε το παρακάτω, πολλά ναρκωτικά:

 

 

Απάντηση σε ερώτημα για την ελληνική πανίδα και χλωρίδα) «Η μαρίς (κοινώς μαρίδα) είναι ένας απολύτως εύγευστος ιχθύς, ο οποίος τρώγεται τελείως (εν τω συνόλω του), κυρίως τηγανητός. Η μαρίς, όπως και η γαρίς (κοινώς γαρίδα) δεν εξημερούται.

Ζει δε πάντοτε και αύτη εις αγέλας και εις αγρίαν κατάστασιν, πλην όμως δεν είναι ουδόλως επικίνδυνος κατά την θήρευσιν -όπως π.χ. η φάλαινα- και ούτω δια την θήραν της δεν παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως μαριδοθηρευτικών, όπως παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως φαλαινοθηρευτικών δια την θήραν της φαλαίνης.

Οι μαρίδες ζουν εν γένει μίαν περιορισμένην, ήσυχον και χωρίς μεγάλας απαιτήσεις και συγκινήσεις ζωήν, τρεφόμεναι αποκλειστικώς με μικροοργανισμούς, είναι δε παντελώς άκακοι. Εφ’όσον δεν έτυχε μέχρι σήμερον να αναφερθεί ουδεμία περίπτωσις επιθέσεως ακόμη και εξαγριωμένης μαρίδος εναντίον ανθρώπου».

 

 

Η λεξη "μαριδοθηρευτικών" νομιζω με ξεπερασε................

Δημοσ.

Ο τύπος που έγραψε το παρακάτω, πολλά ναρκωτικά:

 

 

Απάντηση σε ερώτημα για την ελληνική πανίδα και χλωρίδα) «Η μαρίς (κοινώς μαρίδα) είναι ένας απολύτως εύγευστος ιχθύς, ο οποίος τρώγεται τελείως (εν τω συνόλω του), κυρίως τηγανητός. Η μαρίς, όπως και η γαρίς (κοινώς γαρίδα) δεν εξημερούται.

 

Ζει δε πάντοτε και αύτη εις αγέλας και εις αγρίαν κατάστασιν, πλην όμως δεν είναι ουδόλως επικίνδυνος κατά την θήρευσιν -όπως π.χ. η φάλαινα- και ούτω δια την θήραν της δεν παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως μαριδοθηρευτικών, όπως παρίσταται ανάγκη χρησιμοποιήσεως φαλαινοθηρευτικών δια την θήραν της φαλαίνης.

 

Οι μαρίδες ζουν εν γένει μίαν περιορισμένην, ήσυχον και χωρίς μεγάλας απαιτήσεις και συγκινήσεις ζωήν, τρεφόμεναι αποκλειστικώς με μικροοργανισμούς, είναι δε παντελώς άκακοι. Εφ’όσον δεν έτυχε μέχρι σήμερον να αναφερθεί ουδεμία περίπτωσις επιθέσεως ακόμη και εξαγριωμένης μαρίδος εναντίον ανθρώπου».

 

 

Η λεξη "μαριδοθηρευτικών" νομιζω με ξεπερασε................

ίσως να ήταν προβληματικό όπως και η firmelsan βιντεοκάμερα στο γύρισμα τις ταινίας "ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ"

Δημοσ.

Μια χαρα καφροι σταρχιδιστες ειναι οι δουρβες. Ο Μαλιατσης ειναι εντελως για τον πεο. Επισης ορολογια "αγγλικο χιουμορ" δεν υπαρχει. Οποιος την υοθετει και την εστερνιζεται στα τραινα τωραααααααααα.

Δημοσ.

3.jpgnprisonschool_c066_-_p012_utopia.jpg?v=11388640160092.pngu18.img000014.jpg?v=11329725603

 

 

 

 

οριακα δεν ειναι hentai αλλα για κατι τετοια αγαπαμε την Ιαπωνια

 

Kangoku Gakuen

:D

  

Ύστερα από το Hentai Kamen είμαι σίγουρος ότι αυτός ο λαός είναι έτη φωτός μακριά...

Ξεκινά την μελέτη XD

 

 

Μερες

Δημοσ.

Καλημέρες!

Μονο η μαναμ δε ξερει να κανει :-(

Ούτε η δικιάμ ούτε ο πατέρας που γενικά δραστηριοποιείται... Τερκενλής it is...

 

Επίσης 2η συνεχόμενη μέρα η νεκροφόρα, γουάτ δε φακ;;;;;;;;;;;;; 

Και νόμιζα πως τη μεγάλη εβδομάδα δε γίνονται κηδείες...

  • Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μην τους κρατάνε μια βδομάδα και βάλε στο ψυγείο, κανονικότατα γίνονται...

  • Like 1
Δημοσ.

Έλα πασαμ φτιάξε μας!!! Δώσε συνταγή στο λαό!

 

 

υλικά για 5 μεσαίου μεγέθους τσουρέκια:

100 γρ μαγιά, θερμοκρασία ψυγείου

2. 1250 γρ αλεύρι για τσουρέκια

3. 3 αυγά, θερμοκρασία δωματίου

4. 300 γρ γάλα χλιαρό

5. 500 γρ ζάχαρη

6. ξύσμα από ένα πορτοκάλι

7. 1 κ.γλυκού αλάτι

8. 1 κ. γλ. μαχλέπι σκόνη

9. 1 κ. γλ. κακουλέ σκόνη

10. 150 γρ φυτίνη λιωμένη

11. σουσάμι

12. λίγη μαστίχα χίου τριμμένη

 

σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό διαλύουμε την μαγιά, και προσθέτουμε μισό ποτήρι αλεύρι. Χτυπάμε καλά και γίνεται ένας χυλός. Όλο αυτό το κάνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι, το οποίο κλείνουμε και τυλίγουμε με μεγάλη πετσέτα, και το αφήνουμε για 1 ώρα κάπου ζεστά να σχηματιστεί το προζύμι.

 

1 ώρα μετά το προζύμι είναι έτοιμο. Θα είναι πάλι σαν χυλός, λίγο πιο παχύρευστος από ότι στην αρχή.

 

σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια γούβα στην μέση.

 

χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη

 

ρίχνουμε στην γούβα του αλευριού το προζύμι, το γάλα (οι θερμοκρασίες που αναφέρονται έχουν σημασία), τα αυγά τα χτυπημένα με την ζάχαρη, και το μαχλέπι - κακουλέ - βανίλια (προαιρετικά) - ξύσμα - αλάτι. Ζυμώνουμε απαλά. Ζυμώνοντας ρίχνουμε λίγο λίγο το βούτυρο. Ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει καθόλου στα χέρια. Tυλίγουμε πάλι με την πετσετάρα, και αφήνουμε στο ίδιο ζεστό μέρος που είχαμε αφήσει και τον χυλό, για 2 ως 3 ώρες, να φουσκώσει.

 

Βάζουμε τα τσουρέκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Χτυπάμε ένα αυγό με λίγο νερό, πασαλείφουμε τα τσουρέκια καλά, και πασπαλίζουμε σουσάμι. Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 160 βαθμούς για 40-50 λεπτά. Δεν ανοίγουμε τον φούρνο κατά την διάρκεια του ψησίματος. Μόνο προς το τέλος τσεκάρουμε το χρώμα των τσουρεκιών, και αν έχουμε αμφιβολία τρυπάμε με οδοντογλυφίδα. Αν δεν κολλάει καθόλου, και βγαίνει στεγνή, είναι έτοιμα.

 

 

Βουαλά. Εγώ αντί για φυτίνη βάζω βούτυρο (αγελαδινό). Επίσης βάζω λίγο παραπάνω ζάχαρη και λίγο παραπάνω αρωματικά.

  • Like 1
Δημοσ.

Μαριενα και Κατιεπι πλέον είστε σε ηλικία που θα έπρεπε να φτιάχνετε μονες σας τσουρέκια! :P

 

2ον καλύτερα από ενα συνοικιακό φούρνο παρά απο Τερκενλή που έχει ρίξει πολύ την ποιότητα του και το πληρώνεις 3 φορές πιο ακριβό. 

 

3ον η ζαχαροπλαστική ειναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική, για μένα, το μόνο που θέλει ειναι να εκτελέσεις κατα γράμμα τη συνταγή.


Και νόμιζα πως τη μεγάλη εβδομάδα δε γίνονται κηδείες...

 

Γιατί; Φοβούνται μήπως αναστηθούν; :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...