Gtr34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 <p>Πήρε φως;</p> Σημαινει οτι ο αρχικος ιδιοκτητης εχει δηλωσει οτι το κινητο χαθηκε/κλαπηκε και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει απο αλλον, ο οποιος μπορει να θεωρηθει παρανομος . To TDM or to R1; Ιδού η απορία.<br><br> Επίσης, μπαλκοναρα και δροσαααα Γιατι οχι R6 η Z ;
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) αν θέλει κάποιος μπορεί να αγοράσει δόντια καρχαρία ? όχι διακοσμητικά σε μενταγιόν , φρέσκα κοφτερά .σκέφτηκα να φτιάξω ενα όπλο σαν μεγάλο ρόπαλο με δόντια καρχαρία γύρω γύρω και να το σκαλίσω να γίνει όμορφο στην λαβή του Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από nicoc89
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 σκέφτηκα να φτιάξω ενα όπλο σαν μεγάλο ρόπαλο με δόντια καρχαρία γύρο γύρο και να το σκαλίσω να γίνει όμορφο στην λαβή του σκέφτηκα να φτιάξω ενα όπλο σαν μεγάλο ρόπαλο με δόντια καρχαρία γύρο γύρο και να το σκαλίσω να γίνει όμορφο στην λαβή του Ok,seems legit now! Επίσης μόλις κατάλαβα ποιός είναι ο βάιπα ^γατοκόριτσο πρόσθεσέ το στη συλλογή σου... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αν θέλει κάποιος μπορεί να αγοράσει δόντια καρχαρία ? όχι διακοσμητικά σε μενταγιόν , φρέσκα κοφτερά . σκέφτηκα να φτιάξω ενα όπλο σαν μεγάλο ρόπαλο με δόντια καρχαρία γύρο γύρο και να το σκαλίσω να γίνει όμορφο στην λαβή του Νικοκ αγόρι μου τι λες παλι; Υπαρχουν ετοιμα οπλα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και εκεί που άραζα στην μπαλκονάρα του 401... #BlastFromThePast Εντωμεταξύ η νοσοκόμα βάρδιας είναι τέρμα 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ok,seems legit now! . γκράνμα ναζεί Νικοκ αγόρι μου τι λες παλι; Υπαρχουν ετοιμα οπλα. ναι αλλα σαν αυτο δεν έχει
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιατι οχι R6 η Z ; is u serious? Ok,seems legit now! Επίσης μόλις κατάλαβα ποιός είναι ο βάιπα ^γατοκόριτσο πρόσθεσέ το στη συλλογή σου... κοντα εισαι
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το TDM είναι οδηγικά βαρετό και κάπως "βάρκα". Θα το βαρεθείς γρήγορα... Κατά τα άλλα, είδα τηλεόραση σήμερα. Tfw η Μενεγάκη έχει ακόμα εκπομπή και ο Γεωργιάδης είναι υπουργός...
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιατί να είναι τόσο χάλια ο player του εν λευκώ γαμώ. Κάθε φορά που τον ανοίγω ξυπνάνε οι γείτονες
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ... ^ δεν λες που γλύτωσε, εγώ όταν έκλεισε ο best νόμιζα ότι θα τον πάρει και αυτόν η μπάλα.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εχασα ενα τεταρτο απο τη ζωη μου (και απο τη μαχη για το καλυτερο κομματι πιτσας) για να φτιαξω τον firefox που τον εκαναν ομελετα παλι. δεν θελω τη καινουργια σουπερουαου εμφανιση ρε αλεπου!σταματα να μου πρηζεις τα μηλίγγια
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Επίσης μόλις κατάλαβα ποιός είναι ο βάιπα ^γατοκόριτσο πρόσθεσέ το στη συλλογή σου... Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι δεν το έχει? Στο gifokoritso μιλάς. ΙΕΡΟΣΥΛΕ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις