Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 με τι ποτίζουν τις μπανανιές chiquita ήθελα να ξερα. Σαν να έχουν ενισχυτικό γεύσης είναι, σε σχέση με όλες τις άλλες.
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Dat moment οταν ανακαλυπτεις οτι το 181818 ειναι νουμερο με χρεωση... oh well
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 σήμερα είναι από τις λίγες μέρες που δεν κουνιέται φύλλο έξω,βέβαια αυτό είναι και κακό γιατί το βράδυ έχει τρελή υγρασία.
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλημέρες... Είστε κι εσείς ψιλοχάλια με αυτόν τον καιρό ή εγώ γκρινιάζω τσάμπα;;
scullyist Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Συννεφιά. Και κρυώνω. Και οι δρόμοι τώρα που τσέκαρα μου κάνουν βρεγμένοι, τι στο διάολο, έβρεξε "ενώ εγώ κοιμόμουν"; Ανεπίτρεπτο. Δεν θα τσεκάρω δελτίο όμως, θα διατηρήσω ελπίδα για μεσημεριανή ηλιοφάνεια για να μην χαλαστώ. Κεφάλι στην άμμο φάση. 2
*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ο καιρός είναι περίεργος αυτές τις μέρες. Βγαίνεις απ'το σπίτι ξερωγώ και είναι σαν να τζογάρεις. Παίρνεις μπουφάν, σκας. Βάζεις φλιπ-φλοπ (αναφορά στο ανάλογο θρεντ), κρυώνεις. Βάζεις μπότα, είσαι σαν το S.A.G.A.P.O. Ξεχνάς ομπρέλα, είσαι σαν παπί κλπ. Κουράγιο κορίτσα!
BadBoy Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τώρα τέσσερις στη σειρά γκρινιάζουν. Θα με κράξουν πάλι, αλλά δεν άντεξα να μην το πω.
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αμ τα μαλλιά;;;; Άσε που είμαι σε φάση θέλω να χωθώ κάτω απ τα σκεπάσματα και να βλέπω sex and the city λάικ δερ ιζ νο τουμόροου... Μάλλον μου φταίει το project, άντε 2 βδομάδες και θα πάω στην εταιρειούλα μου να ησυχάσω... 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 γκρίνια είναι η διαπίστωση πως το βράδυ θα έχει υγρασία.. μάλιστα.. 1
katiepie Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τώρα τέσσερις στη σειρά γκρινιάζουν. Θα με κράξουν πάλι, αλλά δεν άντεξα να μην το πω. Τώρα εσύ θες full γκρίνια in your face αλλά μέχρι κι αυτό cba...
Προτεινόμενες αναρτήσεις