gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 γιατι δερφούλαμ ? (το avatar μη το αλλάξεις , ειν γουτου γουτου :3 ) σε ευχαριστω! γιατι η τελευταια σελιδα ειναι η επιτομη του:"μαλακα κοφτω τρωω" μιλαμε η αηδια... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ναι ρε συ αλλά το έκανες σε ώρα αιχμής και αυτό μετράει! Πάρε για παράδειγμα εμένα. Μπορεί να αλλάζω συχνά αλλά το κάνω πρωί-πρωί με την αυγούλα. Μ'αρεσει να μπερδευω τον κοσμο user_formerly_known_as_noob
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 σε ευχαριστω! γιατι η τελευταια σελιδα ειναι η επιτομη του:"μαλακα κοφτω τρωω" μιλαμε η αηδια... ναι αλλα γω είδες? εβαλα κ spoiler σχώρα με δερφούλαμ δεν άντεξα , παιδί ειμ κ γω
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μπαρμπα-στορμ καλά ο θείος storm δε χάνετε , ούτ ο θείος luci το YIN ΠΟΥ ΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μπαρμπα-στορμ Nαι, εκανα πως δεν το ειδα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 καλά ο θείος storm δε χάνετε , ούτ ο θείος luci Nαι και αυτο εκανα πως δεν το ειδα. 1
gatokoritso Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ναι αλλα γω είδες? εβαλα κ spoiler σχώρα με δερφούλαμ δεν άντεξα , παιδί ειμ κ γω εσυ εισαι ευγενικη ψυχη.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μ'αρεσει να μπερδευω τον κοσμο user_formerly_known_as_noob Εγώ ρε συ?? #φωτιαναπεσειναμεκαψει
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 έλα ρε στορμ σειρούλα! Ωπα? Και εσυ απο μας εισαι? Εγώ ρε συ?? #φωτιαναπεσειναμεκαψει Μμμμννναι, απομακρυνε ο,τι ευφλεκτο εχεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ναι κι ας μην θυμάμαι τα φοφίκο! Χαχαχα good point 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 θέλω να πάρω καινούρια μηχανή να ξουριστώ ολούθε , εκτός απ το πρόσωπο που έχω τσι άλλη αλλα σκέφτομαι κάτ σε αποτριχωτική αλλα οι ταινίες δε με αρέσουν. Υπάρχει κάτι για δέρμα μετάξι ?Μετά βάζω baby oil ολούθε :3
Προτεινόμενες αναρτήσεις