Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νίκοτς μέχρι τη γέννα γύρω στις 6000€ Και μετά don't ask :P αλλά ναι σκέψου πόσους υπερήχους πόσες επισκέψεις σε γιατρό, πόσες χοριακές και άλλες εξετάσεις...

Τελικά αυτή δεν του κοψε τα χάπια;

Sent from my iPhone using Insomnia

thx

σχετικά με το τελευταίο dont ask 

#fucked up situation

#enough is enough , βαρέθηκα , έκλεισα το κινητό κ δεν ειμαι εδω για κανέναν B)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Νίκοτς μέχρι τη γέννα γύρω στις 6000€ Και μετά don't ask :P αλλά ναι σκέψου πόσους υπερήχους πόσες επισκέψεις σε γιατρό, πόσες χοριακές και άλλες εξετάσεις...

Τελικά αυτή δεν του κοψε τα χάπια;

Sent from my iPhone using Insomnia

Σιγά μη θέλει 6 χιλιάρικα μέχρι τη γέννα για εξετάσεις κ.λπ, δεν θα έκανε κανείς παιδιά

Η ασφάλεια διακοσμητική είναι?

Δημοσ.

Σιγά μη θέλει 6 χιλιάρικα μέχρι τη γέννα για εξετάσεις κ.λπ, δεν θα έκανε κανείς παιδιά

Η ασφάλεια διακοσμητική είναι?

Δε θυμάμαι αν είναι μαζί με γέννα σε δημόσιο...

Πάντως τη μέρα το δωμάτιο σε ιδιωτικό είναι κανα χιλιάρικο, αν κάνεις και καισαρική άστα...

Δημοσ.

Ε καλά, αν μιλάμε για ιδιωτικά εννοείται ότι πληρώνεις

1000άρικο τη μέρα?Πολύ τραβηγμένο νούμερο, για καμιά σουίτα ίσως :P

Δημοσ.

Ε καλά, αν μιλάμε για ιδιωτικά εννοείται ότι πληρώνεις

1000άρικο τη μέρα?Πολύ τραβηγμένο νούμερο, για καμιά σουίτα ίσως :P

2κλινο στο υγεία νομίζω

ρε κάτσε πόσο νομίζεις ότι κάνουν οι ορμονικές εξετάσεις; 

κάτι που είχα κάνει παλιά έκαναν 400€ σκέψου και δεν ήταν για παιδί

άλλα 60+ ο υπέρηχος κάθε φορά

• Like 1
Δημοσ.

Η γεννα σε ιδιωτικο στοιχιζει 2500+ ευρω, αν βαλεις μεσα εξετασεις, επισκεψεις σε γυναικολογο, μωρουδιακα, κουνιες, ανετα ξεπερνας τα 5 χιλιαρικα .

Δημοσ.

2κλινο στο υγεία νομίζω

ρε κάτσε πόσο νομίζεις ότι κάνουν οι ορμονικές εξετάσεις; 

κάτι που είχα κάνει παλιά έκαναν 400€ σκέψου και δεν ήταν για παιδί

άλλα 60+ ο υπέρηχος κάθε φορά

Πού πλήρωσες 400€ για εξετάσεις?

Αν μιλάμε για εξετάσεις/υπερήχους κ.λπ σε ιδιωτικές κλινικές ενώ δεν τα καλύπτει η ασφάλεια του καθενός χαίρω πολύ

Δημοσ.

Πού πλήρωσες 400€ για εξετάσεις?

Αν μιλάμε για εξετάσεις/υπερήχους κ.λπ σε ιδιωτικές κλινικές ενώ δεν τα καλύπτει η ασφάλεια του καθενός χαίρω πολύ

βιοιατρική, το ΙΚΑ τον έπαιζε, δεν κάλυπτε τόσο εξειδικευμένες εξετάσεις.

εγώ πριν  4 χρόνια ήξερα χιλιάρικο σε 2κλινο τι να σου πω.

επίσης ξεχνάς το αμοιβή γιατρού, γιατί δεν παίρνει μόνο ο δικός σου γιατρός αμοιβή, αλλά και του νοσοκομείου που θα ναι μέσα, αναισθησιολόγος κτλ

Δημοσ.

Εγώ έκανα εγχείρηση στο διαβαλκανικό και έκατσα γύρω στις 10 μέρες και δώσαμε 1500€(+άλλα τόσα στην ομάδα του γιατρού), οπότε τα 1000€/μέρα για τοκετό μου φαίνονται τραγικά πολλά λεφτά

Anyway, το point μου ήταν πως 6000€ για γέννα δε νομίζω να δίνει η μέση ελληνική οικογένεια ώστε να θεωρείται φιξ ποσό εκτός αν είμαστε όλοι Τσίπρες :P

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052

Δημοσ.

Εγώ έκανα εγχείρηση στο διαβαλκανικό και έκατσα γύρω στις 10 μέρες και δώσαμε 1500€(+άλλα τόσα στην ομάδα του γιατρού), οπότε τα 1000€/μέρα για τοκετό μου φαίνονται τραγικά πολλά λεφτά

Anyway, το point μου ήταν πως 6000€ για γέννα δε νομίζω να δίνει η μέση ελληνική οικογένεια ώστε να θεωρείται φιξ ποσό εκτός αν είμαστε όλοι Τσίπρες :P

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=27052

αν είναι εκεί ο γιατρός κτλ ή έχει καλύτερες υποδομές λόγω πιθανότητας επιπλοκών που θα πας; θα το φας κ όσο είναι

Δημοσ.

Tραβα παρε να φας κανονικο ψαρακι και μην τρως αυτες τις μλκιες.

Το κανονικο ψαρακι θελει και χρονο και γνωσεις για να γινει.

Δημοσ.

αν είναι εκεί ο γιατρός κτλ ή έχει καλύτερες υποδομές λόγω πιθανότητας επιπλοκών που θα πας; θα το φας κ όσο είναι

Μόνο οι "ανέσεις" αλλάζουν

Δημοσ.

Εγω δεν εκραξα ποτε κανεναν επειδη δε ξερει prepared statements η json ξερω γω, αλλα εγω ΠΡΕΠΕΙ να ανεχομαι κραξιμο, σποντες μπιχτες και ειρωνιες επειδη δε ξερω να αλλαξω μια βρυση ή δε ξερω να βαψω ενα τοιχο ή δεν εχω ξεχορταριασει. Τεχνολογικος ρατσιμος? Μαλακα, ξερεις τι θα πει, ο καθενας τη δουλεια του??? Αι στο διαλο πιο διπλα τωρα

Δημοσ.

Εγω δεν εκραξα ποτε κανεναν επειδη δε ξερει prepared statements η json ξερω γω, αλλα εγω ΠΡΕΠΕΙ να ανεχομαι κραξιμο, σποντες μπιχτες και ειρωνιες επειδη δε ξερω να αλλαξω μια βρυση ή δε ξερω να βαψω ενα τοιχο ή δεν εχω ξεχορταριασει. Τεχνολογικος ρατσιμος? Μαλακα, ξερεις τι θα πει, ο καθενας τη δουλεια του??? Αι στο διαλο πιο διπλα τωρα

what are you? rich?

in other news

εχω πιει εναν κουβα νερο και διψαω.

ακομα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...